Banker

Snu hobbyen om å lage filmer til en lukrativ sidestrøm

Snu hobbyen om å lage filmer til en lukrativ sidestrøm

Så langt tilbake som jeg kan huske, ville jeg alltid være en filmskaperen. Fra min første "film" laget jeg da jeg var fem, visste jeg at det er det jeg har ønsket å gjøre. På grunn av det har jeg gjort videoer for moro hele livet mitt.

Jeg eksperimenterte med redigering, kameravinkler, skriving og alle andre aspekter av filmskaping, og prøvde å lage den beste videoen jeg kan, ved et uhell lære ferdigheter og teknikker for å forbedre produksjonsverdien av arbeidet mitt.

Du kan sjekke ut noen av filmene mine på YouTube-kanalen min.

Begynner å skape virkelige prosjekter

Sophomore år av videregående skole er når filmskaping erstattet å være rent en hobby. Jeg ble spurt av min forrige middelskole for å gjøre reklame for sine valgfag. Dette inkluderte en seks videoserier, filmet i klasser, med en typisk dag så vel som injisert med studentintervjuer.

Dette var et stort løp for mitt første virkelige prosjekt. Og selvfølgelig ble jeg ikke betalt for det. Dette er ekstremt vanlig i verden av semi-amatør, semi-profesjonell video. Selv om jeg hadde tekniske ferdigheter og utstyr utover en typisk person, ble jeg fortsatt sett på som et barn med et kamera, som kunne erstattes av noen. Og det var slik det var for det meste av livet mitt; Det største foretaket har gått ut av det.

Min flukt fra dette begynte kort tid etter, i Junior år. Denne gangen ble jeg nærmet av min rektor, Mike Fowler. Han spurte meg om et enda større foretak, en videofremvisning av hele Granite Hills High School måtte tilby. Dette inkluderte å gå til arrangementer, filme studenter i klassen, bruke studenter til å levere dialog, og generelt resulterte i mer enn 50 timers arbeid. Jeg ble heller ikke betalt for dette, men det var et stort skritt mot å bli betalt i fremtiden.

På toppen av å bli vist på et distriktsmøte, ble videoen lagt ut på skolens nettside og er fortsatt der til i dag. Dette arbeidet var et stort skritt mot legitimering, og demonstrerte ikke bare den profesjonelle produksjonsverdien jeg kan produsere, men viser også arbeidet mitt til nå tusenvis av mennesker. Dette ga meg naturlig markedsføring, med medlemmer av skolens personale som nærmet meg for prosjekter, noen ubetalt, men enda viktigere, noen betalte.

Flytter til Real Gigs

Det har vært mange flere verk som har legitimert meg på denne måten. Jeg har gjort flere prosjekter for East County Chamber of Commerce, en direkte knyttet til skolen min, filming en konferanse vi møter, og en annen utenfor, blir kontaktet for å hjelpe med en pedagogisk videoserie. I tillegg har jeg gjort flere arbeider for Alpine Women's Club, så vel som min skoles teaterklubb, Eagle Theatre. Alle disse prosjektene demonstrerte videre min evne og validerte at arbeidet mitt kunne brukes profesjonelt.

Få betalte prosjekter

Mitt første betalte prosjekt var en filmkonkurranse, hvor målet var å forklare regjeringsorganisasjonene kalt Specialdistrikter. Det var ikke en garanti, siden det var en konkurranse, men jeg vant, så det tjente meg $ 750, så vel som å tjene min skole $ 750 også. Etter det begynte jeg å jobbe for min mor, en eiendomsmegler. Hun har meg til å lage annonser som viser forskjellige hus hun selger, samt generelle markedsføringsstykker for hennes YouTube-kanal og nettsted. Dette er en jevn inntektskilde, som direkte kommer til å finansiere min utdanning, som har kommet siden jeg begynte for et par år siden.

I det siste året har jeg hatt normale jobber på toppen av disse prosjektene. Jeg jobbet på T-banen, sandwichkjeden i noen måneder, men nylig, og interessant, begynte jeg å jobbe for en butikk. Selv om det i seg selv ikke synes interessant, er denne butikken, Seek and Gather, eid av et ikke-profitt helsevesen, og noen ganger vil lederne fra morselskapet komme inn for å se butikken.

Vel, etter å ha notert på CV-en min at jeg hadde video- og fotografiske ferdigheter, satte de meg raskt på jobb med å fotografere butikken, på toppen av mine vanlige salgsoppgaver. Etter å ha vist noe av jobben min til lederne, kom de senere til meg for å spørre om jeg kunne lage innledende videoer for ansatte på sine klinikker. Selvfølgelig sa jeg ja, og prosjektet er i ferd med å produsere akkurat nå, og planlegger å skyte i juni.

Dessuten har jeg mange flere prosjekter pågår, en for Pattern Energy Group, spesielt Ocotillo Wind divisjonen, en for Eagle Theatre på deres spille Into The Woods, mer for min mor, en for en annen eiendomsmegler, og enda mer enn at. De fleste av disse er betalt, som bare supplerer min opprinnelige lønn fra min tradisjonelle jobb. Jeg tjener til slutt med å gjøre det jeg vil gjøre, og det er ikke noe mer jeg kan spørre om livet.

Elsker denne historien? Del det på sosiale medier for å stemme!

Sjekk ut de andre finalistene her: 2018 Side Hustlin 'Student Resultater Side.

Skrive Inn Din Kommentar