Penger

7 Crappy Jobs Vi har hatt det til slutt ikke å være verdt pengene

7 Crappy Jobs Vi har hatt det til slutt ikke å være verdt pengene

Tilbake på dagen bestemte jeg meg for å jobbe som dørpike for en nattklubb sentrum.

Jeg ble lovet en timelønn pluss tips - og jeg skjønte jeg kunne gjøre en anstendig sum penger mens jeg bare jobbet et par netter i uken. Så jeg gikk for det.

Jeg skjønte raskt at jobben var fryktelig.

Jeg måtte stå utenfor nattklubben ved døren i høye hæler i mer enn seks timer hvert skifte.

Enda verre, jeg bor i Florida og måtte ha fullt hår og sminke hvert eneste skifte. Jeg svarte vanligvis sminken min på slutten av natten, og håret mitt ville ende opp så frizzy at det så ut som om jeg hadde trappet rett ut av en 80-talls musikkvideo.

På toppen av det måtte jeg håndtere dunkle mennesker som gawking over meg og roping på meg - for ikke å nevne de mindreårige barna som prøver å snike seg inn.

Jeg varte en mishandlet tre uker før jeg sluttet.

Penny Hoarders Del de verste jobbene de noensinne har hatt

Etter å ha tatt en meningsmåling her på The Penny Hoarder HQ, innså jeg at jeg ikke er alene når det gjelder å ha hatt en fryktelig jobbopplevelse. Det virker som om å ha en, er nesten som en rett til å passere i arbeidsverdenen.

Mine medarbeidere delte noen krangsverdige historier.

Hvis noen av dem høres kjent, hold deg fast - vi får tips om hvordan du unnslipper dem på slutten.

Heather Comparetto, Staff Fotograf

Jeg sluttet min første jobb på Chick-fil-A fordi de fortalte meg å gå gjester til bilen under en paraply når det regnet. Meg: Jeg registrerte ikke for denne sh * t.

Dana Sitar, Staff Writer

Jeg jobbet i en etikettfabrikk i tre uker. Min jobb var å splitte ruller med etiketter sammen. For det meste var det bare å lese mens jeg så på ruller med etiketter på denne maskinen. Obligatorisk overtid + Lørdager, og Jeg var som, "Jeg tror jeg ble laget for å være blakk, i stedet."

Justin Cupler, assisterende redaktør

Jeg har bokstavelig talt jobbet i menneskelig ekskrement (og andre nastiness folk spyle ned toaletter) for en fullstendig $ 9 en time. Jeg måtte gå inn i tankene og bruke et stort vakuum for å suge alle (ahem) "crap" fra de drenerte vannbehandlingsbygningene. Jeg har også renset skimmertankene, som er hvor alt det ikke-poo som folk spylte, gikk. Du kan bare forestille deg hva som var i denne tanken ...

Alexa Vincent, Foto Koordinator

Jeg var en sesongbestander og måtte bære 50 pund juletrær opp en 10-fots stige i 10 timer om dagen. Jeg varte bare en måned fordi jeg fant meg selv hele tiden å tenke, "Jeg lurer på hva jeg kunne gjøre for å skade meg selv i dag som ville tillate meg å gå hjem tidlig?"

Desiree Stennett, Staff Writer

Jeg solgte referansebøker dør til dør. Det var en del av et program som tok studenter til forskjellige stater for å gjøre det. Jeg var med en gruppe studenter fra FSU og FAMU, og vi solgte bøker i Akron, Ohio. Vår lønn var 100% provisjon. Jeg varte omtrent to uker før Jeg brukte kommisjonen jeg hadde gjort så langt på en Greyhound-billett tilbake til Florida.

Kristy Gaunt, Illustrativ Designer

Jeg har vært barnepike i årevis. En sommer bestemte jeg meg for å ta en forbløffende konsert tidlig om morgenen og sent på kvelden som fungerte perfekt med arbeidsplanen min på [Division of Student Affairs] Marketing office. Konserten betalte meg veldig bra, det beste jeg noensinne hadde blitt betalt for en forbløffende konsert, men barna var monstre. (Jeg er ikke en sannsynlig å si det heller siden jeg virkelig elsker barn.) Den dagen jeg endelig bestemte meg for å slutte, var det fordi En av barna hadde kastet en hammer på meg. Jeg bestemte meg for at jeg ikke trengte jobben lenger etter det, særlig siden moren ikke bryr seg da jeg fortalte henne hva som hadde skjedd.

Jordan Piper, kvalitetssikringsanalytiker

Jeg pleide å jobbe på en golfbane og måtte kjøre bilevognen som folk elsker å treffe på. Jeg forlot hverdagen med hodepine, og hvis jeg var heldig, hadde jeg et blåmerke fra en ball som kom gjennom et hull i buret og slo meg. Alt for under åtte dollar i timen.

Har du en fryktelig jobb? Tips for å komme ut av en

Selv om det er uunngåelig å ha en ikke-så-ønskelig jobb minst en gang i livet, betyr det ikke at du må sitte fast i en blind ende for alltid.

Hvis du er klar til å gå fra snoozin 'på jobben til cruisin' på en, har du mange alternativer å velge mellom.

Hvis du ikke er klar til å ta et trekk, bør du vurdere å gjøre din forferdelige jobb litt bedre ved å be om en høyning - her er våre tips om hvordan du snag one.

Du vil kanskje også vurdere forhandle bedre timer. Noen ganger kan en endring i tempo gå langt.

Kanskje du føler at jobben din ikke passer som du er som person. Hvis du leter etter noe litt mer lav nøkkel som krever minimal menneskelig kontakt, sjekk ut våre toppvalg av bedrifter og jobber for introverts.

Mens du søker etter en ny jobb, sørg for å sjekke ut vår favoritt Online kilder for arbeidssøkere. De hjelper jakten din jevnt!

Vil du være din egen sjef? Sjekk ut disse tipsene på starter din egen virksomhet.

Eller, du vil jobbe fra sofaen din. Hvis ja, sjekk ut disse tipsene om hvordan du skal jobbe hjemmefra.

Å tjene penger er en del av livet. La oss i det minste ikke kjede deg til døden mens du gjør det!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar