Penger

Aldi planlegger en stor utvidelse - det betyr 25 000 nye jobber innen 2022

Aldi planlegger en stor utvidelse - det betyr 25 000 nye jobber innen 2022

Supermarkedet kriger er på!

Det virker Aldi, budsjettvarekjeden fra Tyskland, vil ha et større stykke kaken dominert av Walmart.

Vi rapporterte forrige måned på Aldis planer om å legge til 400 nye butikker og ombygging 1.300 andre i USA innen utgangen av 2018.

Men supermarkedkjeden har nettopp annonsert at den har en enda større visjon.

Selskapet planlegger å utvide fra dagens 1600-store fotavtrykk til 2500 butikker innen utgangen av 2022, og investere $ 3,4 milliarder for å gjøre det, ifølge en pressemelding fra bedriftens side.

"Vi vokser på en tid da andre forhandlere sliter," sa Aldi CEO Jason Hart. "Vi gir våre kunder det de ønsker, noe som er mer økologisk produsert, antibiotikafri kjøtt og ferske sunnere alternativer i butikken, alt til enestående priser opptil 50% lavere enn tradisjonelle dagligvarebutikker."

I tillegg til å tilby lavpris dagligvarer til millioner flere hver måned, er denne nyheten god for jobbsøkere. Med utvidelsen, sier Aldi det vil legge til 25 000 arbeidsplasser i butikker, varehus og kontorer.

Aldis karrierewebside viser for tiden over 300 kommende ansettelsesarrangementer over hele landet.

Selskapet touts "bransjeledende lønn" for butikkforeninger, som ser ut til å være godt over minimumslønnen, men varierer på grunn av plasseringen.

Aldi tilbyr medisinsk, tann- og synsforsikring til alle heltidsansatte, pluss ferietid, syv betalte ferier og en 401 (k) plan med arbeidsgiverkamp.

Sjekk selskapets karriereside for muligheter i nærheten av deg. Og hvis du er på vei til en lokal Aldi-ansettelseshendelse, vil du sannsynligvis ønske å fylle ut dette programmet på forhånd.

Vil du være den første som vet om andre morsomme og interessante jobber som dette? Som The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å holde seg i løkken!

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. En gang gikk hun til en Aldi-ansettelseshendelse som lette etter en jobb. I dag elsker hun bare å handle i butikkene sine.

Skrive Inn Din Kommentar