Virksomhet

Hvordan lage $ 100K i college: Studenter Bevis det er mulig

Hvordan lage $ 100K i college: Studenter Bevis det er mulig

"Høyskolestudenter investerer ikke fordi de ikke har noen penger!"

Har du hørt det før?

En leser ringte meg ut og sa at min historie om å jobbe og investere i college var sjelden, og at de fleste studenter tjener Nesten ingentingJeg kaller B.S. Faktisk tror jeg de fleste studenter kan tjene anstendig penger, selv "gode" penger.

Så jeg nådde til The College Investor nettverk og fant et par studenter som gjør $ 100 000 per år - mens de fortsatt går på skole!

Jeg ønsket å dele sine historier og bevise, en gang for alle, at studenter kan tjene gode penger i skolen. Deres historier alle fremhever en av mine grunnleggende prinsipper: du må ha mas. Disse gutta masker, de tjener penger, og de investerer.

Nic Mayne, Masterkollegiet

Nic Mayne er for tiden student på The Master's College i Santa Clarita, CA, hvor han studerer statsvitenskap. Dessuten er han også eieren av Mayne Marketing, et selskap hvor han lager over $ 100 000 per år før skatt. Tror ikke det er mulig? La meg dele med deg Niks historie:

Fortell alle om deg selv og hvordan du startet.

Nic: Jeg er junior på The Master's College i Santa Clarita, California, en liten liberal arts school. Jeg jobber med min B.A. i politiske studier med vekt i konstitusjonell lov. Jeg har alltid planlagt på en slags forgangsplan, og det politiske studietilbudet på mesterskapet passer godt.

Jeg startet et markedsføringsselskap like etter min ferske år. Jeg hadde studert i utlandet i Spania og etterpå dro tilbake til Canada for å jobbe for sommeren. En familie venn hadde tilbudt meg en HR-stilling, og jeg visste egentlig ikke hvor jeg ønsket å gå neste, så jeg tok det i håp om å utvikle noen verdifulle forretningsferdigheter mens jeg fant ut hvor jeg skulle gå for bachelorens.

Mens han jobbet i HR-stillingen hadde selskapet noen markedsføringsbehov (et nytt nettsted, oppdatert brosjyre, plakatdesign, fellesskapsnettverk osv.), Og jeg tilbød å tilbringe litt av min tid i løpet av dagen jobbet på den slik at de kunne spare penger.

Jeg hadde dabbled i web og grafisk design gjennom videregående skole som en hobby, så jeg visste at jeg i det minste kunne selvutdanne det de trengte gjort. Nettstedet var faktisk et ganske stort prosjekt, da det måtte gjøres tilgjengelig for hørselshemmede og synskadede brukere. Jeg måtte tenke utenfor boksen og finne ut hvordan jeg skulle gå om å gjøre det, og lært mye om markedsføring til bred publikum i prosessen.

Etter at jeg fullførte det første nettstedet (kan ses her: https://www.rwgcommunity.com), var jeg veldig interessert i å gjøre noe lignende arbeid på siden for å supplere min inntekt, og begynte å se på noen frilansearbeid for å utvikle mine ferdigheter videre.

Mange av de første kontraktene jeg tok, var for webinnholdsskriving, og jeg var i stand til å lære en god bit om søkemotoroptimalisering ved å jobbe med markedsføringsdirektørene i selskaper som jeg jobbet frilans for. Jeg begynte å målrette advokater, fordi jeg visste at jeg ønsket å gå inn i loven, og skjønte det ville være nyttig å få innblikk i bransjen gjennom arbeidet mitt.

Jeg har gjort mange freelance kontrakter for de første månedene og til slutt bygget opp klienten min til et punkt der jeg jobbet heltid på jevne kontrakter. Året etter å ha startet, var litt uskarpt, det var uker da jeg satte i 50 + timer arbeid mellom innholdsskriving, SEO og linkbygging, webdesign og grafisk design.

Jeg begynte etter hvert å legge ut noen av arbeidet mitt, slik at jeg kan fokusere på noen av mine større kunder og handle mer som redaktør / administrator for mindre prosjekter. For tiden spesialiserer jeg meg fortsatt på juridisk markedsføring og jobber med noen advokatfirmaer, men jobber også jevnt med noen skianlegg, oljeselskaper etc. - egentlig et stort utvalg av kunder. I det siste året har jeg hatt klienter i syv amerikanske stater og fire land.

Wow! Det er intens! Hvordan fant du deg tid til å balansere både skolen og frilans / forretningsarbeidet ditt?

Nic: Det er vanskelig å finne tiden! Det har definitivt testet min tidshåndtering ferdigheter.

Jeg har utviklet gode samarbeidsforhold med entreprenører som gjør noe av mitt mer tidkrevende arbeid for meg - det har gitt meg mulighet til å kutte ned til 20 til 30 timer i uken. Nøkkelen har vært å virkelig kjenne timeplanen min og få en god forståelse for hvor lenge mitt "must-do" -arbeid skal ta meg.

Når jeg har mye på grunn i klasser kan det bli gal. Jeg finner meg selv å starte arbeid ved midnatt eller 1:00, men jeg prøver å komme videre i de langsommere ukene, slik at jeg kan fortsette. En typisk dag for meg begynner klokken 9:00 med min første klasse - vanligvis prøver jeg å kramme alle klassene mine inn før klokken 12:00 eller klokken 1:00 Helt sikkert.

Under lunsj ser jeg vanligvis over hva jeg trenger for å bli ferdig for jobb, svare på e-post, og sett litt av en mental tidsplan. Etter lunsj er det vanligvis når jeg jobber, vil jeg si 1:00 p.m. til 5:00 p.m. hver dag prøver jeg å jobbe ganske solidt.

Dette siste semesteret måtte jeg få LSAT til å studere inn i den perioden også, så disse timene blir noen ganger utvidet.

Et par netter i uken har jeg vanligvis en nattklass. Noen ganger må jeg få litt arbeid i løpet av klassen: e-post, redigering og slikt. Hvis jeg ikke er opptatt etter klassen, får jeg vanligvis så mye som jeg kan gjøre fra 9:00 p.m. eller 10:00 p.m. til midnatt eller når jeg går i seng.

Jeg prøver å planlegge slik at jeg ikke har så mye å gjøre om natten - vanligvis har jeg en time eller så for å se på noe TV og slappe av. Lørdag morgener gjør jeg vanligvis alt mitt oppfangningsarbeid - alt jeg ikke kunne planlegge i løpet av uken. Jeg prøver å ha så mye av en tidsplan som mulig, men jeg blir ofte bare nødt til å kramme ekstra arbeid inn i fritiden etter at jeg er ferdig med klassen og oppdragene.

Det er et flott arbeidsmoral! Men, ærlig talt, har du fortsatt et liv?

Nic: Jeg er veldig opptatt, men jeg tror definitivt at jeg fortsatt har et liv. Jeg har opprettholdt en 3,97 GPA og har fortsatt tid til å slappe av med venner, gå ut med kjæresten min, spille i en konkurransedyktig voksenhockey-league en gang i uken, delta på ting på campus, gå i kirke osv.

Det har sikkert vært tider da jeg har overdrevet det. Men jeg prøver alltid å lære å klare det bedre - vanligvis i finalen og de travle tider, må jeg bare fortelle klienter at jeg ikke er tilgjengelig, og deretter ta opp pauser. Mine vinter / vår / sommerferier er mine travleste tider for arbeid, jeg antar at det er den eneste tingen jeg har hatt å ofre.

Visste du at du alltid ønsket å starte en bedrift, eller var dette en måte å bare tjene penger på?

Nic: Jeg visste aldri at jeg ønsket å starte denne virksomheten, men jeg tenkte alltid å jobbe for meg selv. Min virksomhet kom etter at jeg var velsignet med en fantastisk jobbmulighet som tillot meg å utvikle noen markedsføringsevner, og jeg bare snakket med det etter det.

Jeg har aldri sett det som det har gått over det siste og et halvt år - jeg trodde kanskje det ville betale en del av min undervisning. Jeg trodde jeg ville gjøre litt frilansearbeid til jeg skjønte hvor stor etterspørselen var.

Hva ser du selv gjør etter eksamen?

Nic: Jeg elsker arbeidet mitt, men målet mitt har alltid vært å gå til lovskolen og jeg ville aldri tilgi meg selv hvis jeg ga opp med det. Etter eksamen, håper jeg at jeg kan gå til en topp lovskole, åpenbart er Stanford, Harvard og Yale øverst på listen min. Jeg kan bygge for å selge og prøve å betale for utdannelsen min med min virksomhet, men forhåpentligvis vil kunne fortsette å jobbe, skalere litt tilbake, og kanskje ansette litt heltidshjelp.

Du nevnte at du investerer pengene dine - hva gjør du med det akkurat nå?

Nic: Jeg prøver å være smart med pengene mine. Jeg investerer ganske mye, vanligvis i aksjer. Jeg liker å kjøpe noen høyererisikospill med mindre beløp og legge større beløp i noen høyrentede utbyttebetalende aksjer. Selvfølgelig vinner du noe og taper noen med aksjer, men jeg har kunnet øke inntektene mine litt ved å sette mesteparten av det jeg ikke bruker på undervisning i investeringskontoer.

Hvilke råd vil du ha for studenter som tenker på seg selv som "dårlig college student" stereotype?

Nic: Mitt råd til fattige studenter ville være å slutte å merke deg selv som en dårlig høyskole student. Jeg tror dette er vanskelig for studenter som aldri har hatt jobb før, men du trenger egentlig bare å innse at du har muligheten til å være en del av den arbeidende befolkningen og det er mange jobber der ute for de som vil ha dem.

Hvis du merker deg selv en dårlig student, vil du i beste fall få jobben som normalt reservert for dårlige studenter, bare fordi det er hvordan potensielle arbeidsgivere ser deg. Se deg selv som mer enn det - ikke begrense potensialet til "dårlig student" status.

Jeg tror nesten alle kunne gjøre hva jeg gjør. Jo, du må jobbe hardt og forplikte deg til det, men på slutten av dagen er det mye arbeid der ute for folk som er villige til å utvikle ferdigheter og tilegne seg nødvendig tid.

Jeg fikk min første jobb da jeg var 14 år gammel og har jobbet helt siden - jeg tror det har hjulpet tankegangen min. Det plager meg virkelig til å se venner som aldri har hatt en ekte jobb og ikke engang vet hvordan å skrive et CV - jeg tror virkelig det er ferdigheter du bør lære minst ved videregående opplæring.

Viljen til jobb er bare ikke der skjønt. Jeg har forsøkt å ansette venner før og ofte vil de legge inn 10 til 20 timers arbeid og be om å bli betalt og aldri vil jobbe igjen. Jeg forstår å ha lyst på college, men jeg tror ikke at arbeidet må være unnjoyable, og du kommer til å nyte årene dine rett etter at du har gått mye mer om du ikke har en gjeng med gjeld å bekymre deg for.

Jonathan Weber, East Stroudsburg University

Jonathan Weber er senior ved East Stroudsburg University i Pennsylvania, hvor han for tiden studerer datavitenskap og cybersikkerhet.

Han lager også over $ 100 000 per år hos selskapet han grunnla, Marathon Studios Inc., en webstart som utvikler og styrer webmedieegenskaper med over 2,5 millioner månedlige brukere. Hans selskap har hovedkontor i høyskoleens forretningsaksessor.

La oss sjekke ut Jonatsons historie.

Takk for at du frivillig gjorde historien din! Fortell alle litt om deg selv.

Jonathan: Jeg heter Jonathan Weber. Jeg er senior senior cybersecurity på East Stroudsburg University of Pennsylvania. Mine opprinnelige karriereplaner var å få en jobb i cybersecurity-feltet, sannsynligvis som en ansatt i et offentlig byrå.

Mine planer har skiftet siden mitt siste år, da jeg grunnla nettoppstarten min, Marathon Studios Inc. Mitt firma utvikler og styrer nettsteder og apper med over 2,5 millioner månedlige brukere, for det meste gratis og støttet av annonseringsinntekter.

Det er kjempebra at du startet et internettfirma mens du er i skolen. Hvordan kom det til?

Jonathan: Jeg lærte først hvordan jeg skulle programmere i videregående skole, og forsto raskt det potensialet Internettet har for fleksibelt entreprenørskap.Som videregående junior begynte jeg å tilby tjenestene mine online som freelance grafisk designer og webutvikler.

I løpet av det neste året utviklet jeg mine ferdigheter mens jeg jobbet for et bredt utvalg av kunder over hele landet, og de fleste hadde ingen anelse om at jeg var en high school kid på en bærbar datamaskin i foreldrenes hus. En av mine største pauser var da jeg fikk en kontrakt for å redesign den offisielle nettsiden og PR-materialene til en Hollywood-skuespiller. Med det på min portefølje hadde jeg så mye arbeid som jeg kunne håndtere.

I min ferske år på college prøvde jeg noe jeg hadde tenkt på siden begynnelsen: lanserer min egen nettside og tjene penger på reklame. På den tiden kjørte jeg varsity cross-country og jobbet to minimumslønnsjobber i tillegg til frilansearbeidet mitt, så jeg skulle skissere ideer til nettsteder på baksiden av studieguider under forelesninger, og klemme om en time eller to av koding etter mitt siste skift på den lokale matbutikken, som avsluttet ved midnatt.

Mine ideer kom hovedsakelig i form av nettsteder jeg ønsket å eksistere da jeg prøvde å løse et bestemt problem eller finne vanskelig å finne informasjon. Jeg tilbrakte noen dager med å skissere ideen, deretter undersøkte og bygde nettsidene over flere uker. Jeg lanserte to nettsteder i løpet av et semester, og etter hvert har jeg glemt dem, ettersom alt annet på timeplanen min hadde prioritet.

I januar det følgende året, da jeg var forberedt på å flytte til New Zealand for et semester i utlandet, fant jeg en utrolig oppdagelse. I løpet av de siste månedene har mine glemte nettsteder begynt å generere mer omsetning per uke enn jeg for øyeblikket gjorde i begge mine minstelønn kombinert!

Dette var et viktig øyeblikk for meg. Da jeg sluttet jobbene mine og kom på flukt til New Zealand, bestemte jeg meg for å fokusere all min energi på å utvikle nettsteder og medieegenskaper for min egen virksomhet. Flere måneder senere informerte jeg mine siste klienter at jeg ikke lenger var i freelance-kodingsbransjen, og Marathon Studios ble født.

I de to årene siden har mye endret seg. Da jeg kom tilbake til USA og overført til mitt nåværende universitet, satte jeg opp min forretningsplan i en statewide konkurranse og vant første plass. I tillegg til $ 10.000 i oppstartsfinansiering, gjorde jeg også viktige tilkoblinger i universitetets økonomikontorskontor, som kunne hjelpe meg å forandre det jeg allerede gjorde i en ekte virksomhet.

Det som startet som en single-person-eierskap som løper ut av den bærbare datamaskinen i ryggsekken, er nå et lønnsomt selskap med servere over hele landet, et kontor, lønn og flere ansatte.

Visste du at du alltid ønsket å starte en bedrift, eller var dette en måte å bare tjene penger på?

Jonathan: Jeg har alltid vært drevet mot ideen om å eie en bedrift. Da jeg var åtte år gammel, kjørte jeg en liten butikk som solgte blyanter og viskelærer til min grunnskole klassekamerater. Jeg elsker ideen om å bygge noe fra ingenting, og det er utrolig spenning ved å se folk som bruker noe du har laget. Om noe er pengene en sekundær motivator for meg.

Hvordan finner du tid til å drive et selskap og gjøre alt du trenger å gjøre i skolen? Hva ser en typisk tidsplan ut for deg?

Jonathan: Det er veldig vanskelig. Til tross for en rekke mennesker, inkludert venturekapitalister, og oppfordrer meg til å slippe ut, er jeg fast bestemt på å fullføre min grad i år. Min normale skole / arbeidsdag består av å hoppe frem og tilbake mellom klasser og kontor (som heldigvis er lokalisert i forretningsaksessoren på campus).

Når det er mulig, prøver jeg å kombinere klasseprosjekter med arbeidet mitt. for eksempel å utvikle en database-back-end for min siste destinasjonsside som det endelige prosjektet for et kurs på databaser. Mine professorer har vært veldig imøtekommende i dette området!

Noen ganger forblir jeg på kontoret mitt etter klassen, og så ofte trekker jeg en all-nighter når et produkt eller nettstedstart kommer opp. Heldigvis har jeg en sofa og en lager minifridge ved siden av skrivebordet mitt! Mine ansatte og praktikanter, hvorav de fleste er også studenter, kommer i mellom eller etter klasser.

Det har vært en del kontrovers på sistone om oppgangen av virksomhetsakseleratorer på skolene. Funnet du gasspedalen for å være gunstig?

Jonathan: Jeg kan ikke si nok om hvor gunstig forretningsaksessorprogrammet har vært for meg og Marathon Studios. Kontoret mitt ligger i East Stroudsburg University Innovations Center, vår campus business akselerator, og jeg vil ikke være noe annet sted.

En god forretningsaksessor kan tjene som en bro mellom studenter og den ibland skremmende verden av entreprenørskap. Personalet på akseleratoren min hjalp meg med å innlemme, gjøre forbindelser med gode lokale entreprenører, og til og med sikre stipendfinansiering for å ansette flere studenter.

Vil du si at du fortsatt har et "liv"?

Jonathan: For det første er det en stor bedrift å drive en bedrift. I motsetning til en vanlig periode på fem til fem, er du ansvarlig for livet eller døden til bedriften din - så i det minste vil virksomheten din alltid være i bakhodet. Jeg jobber hardt når jeg er på kontoret, men en god balanse mellom arbeid og liv er også viktig.

Jeg har vært spesielt heldig fordi virksomheten min kjøres nesten helt fra skyen - jeg kan få tilgang til serverne mine fra hvor som helst i verden. Dette gir meg mye mer arbeidsfleksibilitet enn mange tradisjonelle gründere.

Jeg elsker å reise, og hvert år tar jeg om en måned å slippe av nettet og lade opp. Jeg har reist til 29 land så langt over hele Europa, Asia, Afrika og Midtøsten. Faktisk svarer jeg på disse spørsmålene fra et hostel fellesrom i Shanghai!

Jeg reiser lett og billig, med ingenting mer enn noen få endringer av klær, en tablett og en tannbørste. Mange av mine ideer har kommet til meg mens jeg reiser, og uansett hvor min karriere tar meg, har jeg tenkt å alltid ta tid til å reise utenlands, se nye steder og møte nye mennesker.

Hva ser du selv gjør etter eksamen?

Jonathan: På grunn av suksessen til min virksomhet, vil jeg ikke få en tradisjonell jobb etter college som de fleste av klassekameratene mine. I stedet vil jeg investere ekstra tid i mine ventures - jeg innlemmet mitt tredje selskap i desember 2013.

Med muligheten til å fokusere på mine virksomheter, har jeg tenkt å utvide operasjonen min, ansette flere programmerere, og til slutt begynne å jobbe med mange av prosjektene jeg ikke har hatt tid til å forfølge på grunn av tidsbegrensninger. Endelig vil den ekstra fritiden gi meg mer tid til å reise og se verden. Jeg kan ikke vente å komme i gang!

Hvilke råd vil du ha for studenter som tenker på seg selv som "dårlig college student" stereotype?

Jonathan: Den beste tiden i livet ditt for å starte en bedrift er på college. Når ellers har du sommer- og vinterferier, frihet fra de fleste daglige forpliktelser i tillegg til klassen, og tilgang til et stort nettverk av professorer, alumner og en fakultet som alle ville elske å hjelpe deg med å lykkes?

Hvis du har en ide for en bedrift, nå ut til universitetets forretningsaksessorprogram eller bedriftsavdeling. Skriv inn en forretningsplan konkurranse. Ta en klasse i entreprenørskap. Aldri før i menneskets historie har en student hatt så mye makt til å gjøre en ide til virkelighet. Det første trinnet er skummelt, men alle er her for å hjelpe, og hvis entreprenørskap er ditt kall, vil du aldri se tilbake.

Jeg vil gjerne hjelpe deg ut hvis du er interessert i å starte en bedrift eller lære mer om entreprenørskap. Nå ut til meg gjennom kontaktskjemaet på marathon-studios.com.

Mine tanker om hvordan å tjene $ 100k i college

La oss være ærlige: ikke alle studenter kan gjøre $ 100K på college mens de fortsatt er i skolen. Men vet du hva? Hver høyskole student kan tjene gode penger mens de er i skolen - kanskje $ 20.000 til $ 30.000, enkelt. Som både Nic og Jonathan sa, det krever bare innsats - eller som jeg kaller det, trengsel.

Enig eller uenig? Gi meg beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar