Forsikring

Hva er skoleforsikring og hvordan virker det?

Hva er skoleforsikring og hvordan virker det?

Ansvarsfraskrivelse: Dette innlegget er sponset av Allianz Global Assistance (AGA Service Company), og jeg har mottatt økonomisk kompensasjon. Men alle tanker og meninger er mine egne.

Når du tenker på forsikring, tenker du ofte på bil, hjem og livsforsikring. Du har sikkert hørt at mange filmstjerner forsikrer ulike kroppsdeler, for eksempel bena, i tilfelle noe skjer for å begrense inntektspotensialet.

Imidlertid vet de fleste elever (og deres foreldre) ikke at høyskoleopplæring også kan være forsikret. Hva skjer når du ikke fullfører høyskoleopplæringen som opprinnelig forventet? Eller verre, blir du fysisk eller psykisk syk og ikke klarer å fortsette å delta på høyere utdanningsinstitusjon?

Undervisningsforsikring kan være svaret. La oss ta en titt på om undervisningsforsikring er noe verdt å vurdere, basert på omstendighetene dine. Det er en alarmerende økning i frekvensen av studenter som starter college men ikke fullfører sin utdanning. Selv om det er forskjellige grunner for at elevene går ut av college, kan undervisningsforsikringen dekke uforutsette og ekstraordinære grunner for å trekke seg tilbake, for eksempel sykdom eller drastiske endringer i omstendighetene.

Men som et forsikringsprodukt, er det en kostnad. Så du må veie de potensielle fordelene mot kostnaden (og vi snakker mer om det nedenfor).

Hva er skoleforsikring?

Undervisningsforsikring, også kjent som skolepensjonsforsikring, gir dekning for studenter dersom de møter omstendigheter der de må trekke seg fra skolen i midten av et semester, vanligvis av medisinske eller psykiske grunner. Noen planer dekker imidlertid nesten alle grunner til at de ikke lenger er i stand til å gå på skole.

Enkelt sagt tilbyr undervisningsforsikring en måte for heltidsstudenter (eller deres foreldre) å gjenopprette kostnadene for betalt undervisning, gebyrer, rom, styret og andre kvalifiserte utdanningskostnader dersom studenten uventet trekker seg fra skolen.

Hvordan virker det?

Høgskolenivå forsikring vil gi full eller delvis tilbakebetaling av undervisning, avgifter og rom og om bord hvis en student trekker seg tilbake for en "begrunnet grunn" (en grunn som er omfattet av undervisningsforsikringen). Det er ekstremt viktig å gjennomgå politikken i detalj for å forstå hva som er dekket under forsikringsplanen.

Undervisningsforsikring kan være nyttig hvis studenten står overfor en livsforandrende sykdom eller ulykke og ikke klarer å fortsette med utdanningen. Det kan også være et verdifullt verktøy for studenter som styrer en kronisk medisinsk tilstand som astma eller Crohns sykdom.

De fleste høgskoler prorate undervisning refusjoner på en kraftig avtagende tidsplan, så etter noen uker kan du bare motta en liten brøkdel av studiekostnadene, eller til og med ingenting i det hele tatt.

Mens noen høgskoler har en mer fornuftig skolepengeregningspolicy som vil eliminere behovet for skoleforsikring, kan skoleforsikring dekke ekstra kostnader for læring utdanning som ikke ellers er dekket under en utdanningsinstitusjons studieavgift for tilbakebetaling. Som et resultat kan eventuelle utbetalinger til utdanning utbetales dersom studenten ikke kan fortsette å delta.

Skoler følger trenden og begynner å tilby tredjeparts skolebeskyttelse i samarbeid med Allianz, for eksempel. Men undervisningsforsikring kan også kjøpes direkte fra en undervisningsforsikringsselskap.

Undervisningsforsikring må kjøpes før du starter den første dagen på college. Det refunderer noen eller alle studiekostnader, selv etter at høgskolen har utstedt restitutioner dersom en student trekker seg ut av en uforutsigbar begrunnet grunn. Undervisningsforsikring kan også tilby dekning ved død av en student eller en "underviseren".

I praksis blir skoleforsikring presentert som en god "reserveplan" for å dekke elevene dersom de trekker seg fra skolen, ikke bare av medisinske eller psykiske årsaker, men også andre grunner som dekkes av forsikringsplanen.

Mens konseptet med studieforsikring er grei, har hver undervisningsforsikringsplan sine egne regler og begrensninger for dekning. Ta deg tid til å gjennomgå politikken til din høyskole eller universitet, og deretter gjennomgå undervisningsforsikring i et forsøk på å lukke eventuelle hull i undervisningspensjonen.

Krav til dekning

Vanligvis dekker forsikringsforsikring visse kvalifiserte hendelser, som hindrer utvinning dersom en student faller ut rett og slett fordi de ikke er interessert i høyere utdanning eller den aktuelle institusjonen. Noen planer dekker imidlertid uttak av en eller annen grunn med en litt høyere premie.

Vanligvis må studentene ha en kvalifiserende medisinsk hendelse for å kvalifisere seg til undervisningsforsikring. Noen retningslinjer vil beskytte mot tilbaketrekning uansett, selv om ikke-medisinske forhold vanligvis kvalifiserer for tilbakebetaling av opptil 60% av undervisningen. For eksempel, under Allianz-dekning, dekkes eksisterende medisinske forhold så lenge studenten ikke har symptomer på sykdom på kjøpsdagen.

Noen undervisningsforsikringsplaner kan dekke studentens uttak på grunn av dekket medisinske og / eller psykologiske forhold. De fleste undervisningsforsikringer krever at omstendighetene for uttak er uforutsette, og årsakene må også dekkes under forsikringspolicyen.

Hvis en student går inn i semesteret, forventer eller planlegger å trekke seg av en eller annen grunn, vil de fleste avgiftene for tilbakebetaling av tilbakebetaling trolig ikke dekke den planlagte tilbaketrekningen.

Hva anses en "dekket grunn?"

Noen planer refunderer 100% av dekket kostnadene; andre refunderer kun 50% til 90% av beløpet du mister ved å trekke tilbake. Undervisningsforsikring kan virke som en god ide hvis studenten har kroniske helseproblemer, men sørg for at politikken din dekker eksisterende forhold.

Ikke alle tilfeller er dekket under skoleforsikring, siden hver skoleforsikringsplan har sin egen liste over dekkede grunner. En ting å huske på er at skoleforsikring ikke er sykeforsikring, og dekker ikke medisinsk behandling.

Mens mange studieavtaler for studentopplæring ikke dekker eksisterende medisinske forhold, så vel som forhold som angst og depresjon, dekker enkelte retningslinjer en rekke årsaker til tilbaketrekking.

For eksempel har Allianz Tuition Forsikring en rekke planer for å beskytte både in-state og out-of-state ikke-refunderbart høyskoleopplæring i tilfelle at en student trekker seg fra skolen for en dekket sykdom, skade, psykisk / psykisk lidelse eller andre grunner. En av planene gir dekning for nesten alle uforutsette grunner som kan føre til at en student forlater skolen.

Hva skjer hvis du har studielån og økonomisk hjelp?

En annen bekymring studentene kan ha, er hvordan studentlån og økonomisk hjelp blir behandlet i deres skoleforsikringsplan. Hvis en student betaler for undervisning ved hjelp av et studielån, er han eller hun fortsatt berettiget til forsikring og en studiegodtgjørelse.

Hvis studenten fortsatt er ansvarlig for å betale tilbake studielånet etter at han har trukket seg fra skolen, refunderer skoleforsikringen det beløpet minus eventuelle refusjoner gitt av skolen. Det samme gjelder for økonomisk støtte.

Husk at undervisningsforsikring bare refunderer studenten for kostnader utbetalt, inkludert studielån. Dersom en student mottar stipend som utbetales direkte til skolen, vil studenten ikke være berettiget til tilbakebetaling av det beløpet.

Dette kan virkelig være til hjelp for låntakere som tar ut studielån - spesielt private lån. Føderale lån har mange alternativer for å hjelpe låntakere, men private studielån gjør det ikke. Undervisningsforsikring kan være en nyttig løsning for å beskytte låntakere hvis de ikke fullfører skolen.

Slik arkiverer du en studieforsikringskrav

Ulike retningslinjer har forskjellige krav. For å samle inn undervisningsforsikringen må du gjennomgå politikken og dokumentere alle påståtte utgifter. Deretter må du sannsynligvis få en doktors anbefaling om hvorfor du trakk seg fra skolen.

Papirarbeidet sendes deretter til undervisningsforsikringsselskapet og når kravet er godkjent, utbetales undervisningsbeløpet direkte til forsikringstakeren.

Selv om mange politikker dekker psykiske helseproblemer, kan leverandøren kreve at den dekket student kan påvise at han eller hun har fått omsorg på et sykehus før du trekker tilbake.

Er skoleforsikring virkelig verdt det?

Det avhenger virkelig av undervisningspensjonen som tilbys av skolen studenten skal delta på. Undervisningsforsikring kan ofte være fornuftig fordi noen skoler har svært strenge retningslinjer for utstedelse av studiebidrag.

De fleste høyskoler vil refundere hele eller deler av undervisningen betalt dersom en student forlater skolen innen en bestemt frist, vanligvis innen de første ukene av semesteret. Hvis du trekker seg fra klassene dine innen den fastsatte tidsperioden, kan du få pengene tilbake, og etterpå kan refusjonsskalaen prorateres med en prosentandel basert på oppmøte tid i akademisk periode. Som et resultat er undervisningsforsikring for høgskoler ofte sett som overflødig og unødvendig.

Undervisningsforsikringen beskytter imidlertid en student for hele semesteret, ikke bare for begynnelsen av uker i klassen. Hvis en student må trekke seg halvveis gjennom et semester for en overbevisende grunn, kan skoleforsikring være et godt alternativ.

Den største fordelen med en studieplan for tilbakebetaling er at det er ro for foreldre og studenter. Undervisningsforsikring beroliger foreldre at deres barns utdanning er beskyttet, og pengene som er lagret for høyere utdanning, vil ikke gå tapt i tilfelle en uforutsette omstendighet.

Studentene vet at de trygt kan trekke seg tilbake og komme hjem en stund hvis deres høyskolekarriere er sporet av sykdom, psykiske problemer eller annen begrenset grunn.

I tillegg er undervisningsforsikring relativt billig, spesielt for studenter som tar ut mange studielån. For eksempel tilbyr Allianz undervisningsforsikringspakker på følgende nivåer (basert på en $ 10.000 studieforsikring):

Siste tanker

Trenger du virkelig undervisningsforsikring? Det avhenger av tilbakebetalingspolitikken til utdanningsinstitusjonen du deltar på. Deretter må du veie kostnaden av planen mot risikoen for frivillig eller ufrivillig å være i stand til å fullføre skolen.

Det morsomme ved uforutsette omstendigheter er at de er - vel, uforutsette. Og gitt at byrden på studielånets gjeld for en levetid, kombinert med manglende evne til å få en god betalende jobb på grunn av ikke å fullføre college, kan de lave prisene på skoleforsikring være en god investering.

Det gjør aldri vondt for å bare få et tilbud på nettet for undervisningsforsikring og se om det gir økonomisk mening for situasjonen din. Få et tilbud her.

Har du noen gang hørt om skoleforsikring før og tror du at du trenger det? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Skrive Inn Din Kommentar