Investere

Hertz Stock: Muligheter for ikke-hjemmehørende konstruksjon

Hertz Stock: Muligheter for ikke-hjemmehørende konstruksjon

Hertz (NYSE: HTZ) har en betydelig mulighet til å fortsette å vokse med høy rente drevet av ekspansjon til nye markeder - det viktigste markedet for ikke-flyplassleie - og en syklisk gjenoppretting i utstyrsutleievirksomheten vil legge betydelig opp til FCF og inntjeningsprognoser.

Hertz Global Holdings er mest kjent for sin bilutleiefirma, men også med leie av utstyr. Leiebilssegmentet leier og leier biler og lette lastebiler og opererer over hele verden. Det har en tendens til å fokusere på leiesteder i nærheten av flyplasser eller sentrale forretningsområder. Det tilbyr også bildeling og brukt bilsalg.

Utleie av leieutstyr utleie materialhåndtering, antenne arbeidsplattformer, jordbearbeiding utstyr, generatorer og annet utstyr i stor grad for bruk i bygg og industri sluttmarkeder.

Leievirksomheten genererte 9 milliarder dollar i omsetning de siste tolv månedene (LTM) med 5,5 milliarder dollar relatert til flyplassbaserte leiesteder og 3 milliarder dollar utenfor flyplassen.

Utleievirksomheten utgjorde 1,5 milliarder dollar i LTM-salg med 600 millioner dollar fra bygging, 400 millioner dollar fra industri og 500 millioner dollar fra andre fragmenterte markeder.

Salg er opp 21% over LTM ved Hertz og inntekt før skatt med 39,4%. Bilutleiefirmaet har returnert til toppnivåer og mer enn fullt ut kompensert for en mer dempet gjenoppretting i utleie av utstyr. Utleie av leieutstyr er fortsatt 272 millioner dollar under sin tidligere topp på grunn av en lavere tilbakegang i byggingen. Alt dette sa, med hensyn til EBITDA, bidro utleievirksomheten til 32% av 3 april EBITDA.

Dobbeltsifrede vekstmuligheter

Ledelsen ved Hertz ser en mulighet for dobbeltsifret vekst i minst fire av sine virksomheter: utleie av utleie av leiebil, bilutleiefirma, fritidsvirksomhetsvirksomheten - gjennom sine Dollar og Thrifty-merker - og utleievirksomheten ved en gjenoppretting i ikke-boligbygging og innkjøp av innkjøp.

Det amerikanske off-airport leiebilmarkedet har et årlig omsetning på 11 milliarder dollar, og Hertz har for tiden bare 14% markedsandel. Det mener at det kan akselerere sin tilstedeværelse her ved å skaffe markedsandel på forsikringsselskapsmarkedet (låner mens man får reparasjoner), der det har oppnådd tosifret vekst i hvert av de to siste årene. Det planlegger også å tilby 24/7-utleie "i ditt nabolag" og vil legge til 300 + steder per år. På slutten av 3. april hadde Hertz 2.710 steder sammenlignet med 1.580 i 2007. Også, Hertz er co-lokalisering med kroppsforretninger og hotell for å få andel.

For det andre har off-airport-virksomheten lavere infrastruktur og andre kostnader med 8% lavere lønnskostnader, 34% lavere DOE og 48% lavere SG & A. Et blandeskift mot off-airport vil forbedre marginer og føre til en mindre syklisk virksomhet. Langs disse linjene er flåteutnyttelsen gjennomsnittlig 84,3%, 220 BPS høyere enn en flyplassplassering med lengre gjennomsnittlige lengder på utleie.

Selskapet har en tre-tier strategi i USA og en lignende i Europa. Det bryter markedet inn i et premium-, mid-tier- og verdi segment og har merker innen hver. I USA er Hertz premium-merket med Dollar og Thrifty i mid-tier, og Firefly som verdi merke. Avis Budget Group (NASDAQ: CAR) har henholdsvis Avis, deretter Budget og Payless Car Rental. Premiemarkedet vokser ved en toårig CAGR på bare 3,4% og midtlinjen på 4,8%. Verdisegmentet vokser imidlertid mye raskere med en 23,2% toårig CAGR, men er bare $ 500 millioner i størrelsen på det amerikanske markedet på 11 milliarder dollar.

Oppkjøp vil også fortsette å spille en viktig rolle for Hertz. I løpet av de siste tre årene har det innsett 300 millioner dollar i omsetning og ytterligere 300 millioner dollar i kostnadssynergier. Selskapet åpnet 143 bedriftsforretninger i Europa i løpet av denne tiden.

Utleie av utstyrsvekst bak ikke-boligbygging

Mens boligmarkedet har begynt å gjenopprette, har ikke-privatvirksomheten i USA forsinket, men har begynt å vise noen tegn på liv, og mange forutser en gjenoppretting i 2014. Utleie av leieutstyr er historisk knyttet til bygging, som utgjorde 50% av toppsalg, men bare 39% av 3-års salg. Spesielt er ikke-boligbygging kritisk. Mens virksomheten er mindre i form av inntekter, var EBITDA-bidraget 54% på topp i 2007 og ned, men fortsatt viktig på 32% i 3. kvartal.

Selskapet har rasjonalisert sin flåte siden nedgangen og flåtealderen er nå 40,5 måneder mot 50,6 i 2Q'11. Prisene i denne virksomheten har også vendt og er opp med 15,3% det siste kvartalet, mens leievolumet øker med bare 3%. Prissetting (leiepriser) er historisk en nøkkelledende indikator i dette markedet, sammen med utnyttelse. Det har også gjort 11 oppkjøp siden 2010 på dette området til en kostnad på 240 millioner dollar.

Gratis kontantstrømmer burde akselerere med 2013 opp over 3x mot 2012

Selskapet har en CAGR på 52% siden 2009, med kontantstrøm før skatt på 80% siden 2007-toppen, til tross for at utleieutbyttet for gjenværende gjenværende gjenstår 23% under forrige topp. I 2012 genererte Hertz $ 2,72 i CFO per aksje, jevnt opp fra $ 1,69 i 2009.

Vekst i utleie av utstyr og utvidelse innen bilutleie til ikke-flyplassbaserte steder bør øke kontantstrømmene i et raskere tempo enn de siste fire årene. I tillegg bør implementering av magert og en press mot en mer aktivlysmodell også hjelpe. Ledelsen har prognosen FCF på $ 550 millioner, opp fra $ 162 millioner som følge av disse tingene.

Konklusjon

Hertz handler for tiden til konkurrent Avis, til tross for bedre vekstmuligheter. Med utleiemarkedet for utstyr som viser flere tegn på liv, og en forventning om at boligbygging forbedres i 2014, er det opp til FCF og EPS-prognoser. I tillegg kan selskapet opprettholde sterk vekst drevet av å presse inn i utleieplasser og muligheter til forbedring av marginene.

Hva er tankene dine på Hertz, og veksten av flyplass og utleie av utstyr?

Redaktørens notat: Som investeringsdetaljer? Sjekk ut noen toppinvesteringsblogger!

Skrive Inn Din Kommentar