Penger

7 Football-Season Side Jobs som betaler opptil $ 25 en time

7 Football-Season Side Jobs som betaler opptil $ 25 en time

Redaktørens notat 9/15/16: Søknader blir ikke lenger akseptert ved Syracuse University, men vær ikke redd! Det er mange andre fantastiske jobber fra hjemmet som er tilgjengelige på vårt nettsted! Pass på å abonnere, slik at du kan finne ut mer fjerntliggende jobber så snart vi legger inn dem.

Ah, høst.

Varm dager, skarpe netter, gresskar-smaker bakervarer, eplecider og, selvfølgelig, fotball.

Så mye du liker å se favorittlaget ditt, visste du at du kunne tjene litt ekstra penger mens du er på det?

Stadioner over hele landet er på en ansettelsesbonus, og henter midlertidige arbeidere for alt fra parkering til innrømmelser til sikkerhet for fotball sesongen.

Det er den perfekte low-commitment side gig. College lag spiller omtrent seks hjemmekamp på lørdager i høst, mens NFL-lag spiller i gjennomsnitt 10 hjemmekamp på søndager.

Arbeidene, som betaler mellom $ 9 og $ 25 per time, tilbys vanligvis av private selskaper som avtaler med stadioner, men i noen tilfeller vil du jobbe direkte for stadion eller universitet.

Enten du bor i nærheten av et NFL-stadion eller et universitet, her er noen av de mange jobben tilgjengelig. Hvorfor ikke begynne å spare før du må begynne å kjøpe alle de darn julegavene?

1. Parkering Attendant

Spill mener fans. Og fans betyr tonnevis av biler som må parkere et sted i løpet av spillet.

Mange stadioner leter etter parkeringsvakt, trafikkdirektører, parkeringskasser og betjentpersonal til å jobbe i høst.

"Parkeringspersonalet setter det første inntrykket for gjester og etterlater siste inntrykk," ifølge en nylig stillingsmelding fra Premier Parking Services i Kansas City, Missouri.

"Denne jobben er perfekt for studenter og enkeltpersoner ser etter ekstra inntekt, så vel som muligheten til å jobbe i en morsom og spennende atmosfære."

Selskapet, som tilbyr parkeringstjenester for Arrowhead Stadium, hvor Chiefs spiller, vil betale deg mellom $ 9 og $ 15 per time, avhengig av posisjonen. Plus, valets få tips!

2. Sikkerhet

I disse dager er arrangementet like bekymret som alltid om å holde lånere trygge.

Det er derfor de ansetter kjedene til midlertidige sikkerhetspersonell til å skjerme fans, sjekke poser og holde folkemengder flytte i løpet av fotballkampene, noe som kan tiltrekke seg 25.000 til 100.000 fans, avhengig av laget.

Stadionens sikkerhetsoppgaver omfatter også å hjelpe politiet å håndheve hendelsesregler, ta opp dårlig oppførsel og forhindre forstyrrelser i løpet av spillet.

Hvis du er høflig, men selvsikker, kan spilledagssikkerhet være en god form for deg, ifølge denne stillingen ved Syracuse University.

"Han eller hun er villig og i stand til aktivt å engasjere gjester i vanskelige, høytrykkssituasjoner mens de forblir rolige og profesjonelle", ifølge innlegget, som sier at betalingen starter på $ 11,66 i timen.

3. Konsesjon Arbeider

Hva ville et fotballkamp være uten en pølser og en øl?

Visst, du kan komme hjem som lukter som nachoost, men stadionkonsesjonstjenester som denne på TCF Bank Stadium i Minneapolis betaler mellom $ 13 og $ 14 i timen.

Aramark, som driver matvirksomhet for University of Minnesota-spill, betaler også bonuser og gir uniformer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hva du skal ha på deg.

Konsesjonsarbeidere håndterer kontanter og kredittkort, tar mat og drikke bestillinger, og sjekker ID-er for alkoholholdige drikkevarer.

4. Retail Shop Associate

Hvis selgere og klær er mer stil, kan du vurdere en midlertidig utsalgsposisjon.

Lag liker å sette sine logoer på alt - fra hatter til T-skjorter til jerseys til koozies.

The Seattle Seahawks leter etter en pro shop stadion salgsselskap for å selge suvenirer denne sesongen på CenturyLink Field for $ 13 i timen. Denne jobben inkluderer også å jobbe med noen Seattle Sounders fotballspill, som også holdes på stadion.

"Skiftene starter vanligvis fire timer før Seahawks kickoff og 2,5 timer før Sounders matcher og varierer fra seks til ni timer," ifølge jobben.

5. Usher

Hvis du er en folks person, og du har ikke noe imot å gi fansens retninger, hjelpe dem å finne sine plasser eller hjelpe dem i tilfelle evakuering, bli en usher.

Kort sagt, det er ushers der for å gi kundeservice og for å hjelpe fansen til å ha en god spilldags opplevelse.

University of Washington prøver å fylle en rekke stillinger på kundeserviceteamet, blant annet brukerne, heisoperatører og billetttakere.

Kandidater må "eksemplifisere Washington-måten ved å konsekvent sette fans først," ifølge jobbposten, som sier at lønnen er mellom $ 13 og $ 15 i timen.

Ushers hjelper med publikumsadministrasjon, løser gjesteklager, samler tapt og funnet elementer, hjelper tapt barn med å finne foreldrene sine og identifiserer forbudte gjenstander.

6. Brand ambassadør

Hva gjør en merkevareambassadør, kan du kanskje lure på?

En merkevareambassadør representerer et merke eller et selskap på en positiv måte. På en måte er det som menneskelig reklame.

Bedrifter som WP Beverages, som selger Pepsi-produkter, ansetter merkevareambassadører til å jobbe ved University of Wisconsin-fotballspill. Denne jobben betaler $ 18,20 per time!

"Målet ditt vil være å generere spenning, bygge merkevarebevissthet og øke produktsalg gjennom hendelseprøve og kampanje," ifølge jobbpostingen.

Brand ambassadører forventes å legge inn bilder og videoer til Facebook, gi ut prøver av Pepsi-produkter og chatte med potensielle kunder. En utgående, engasjerende personlighet er et must, sammen med et "polert utseende".

7. Tailgate Setup Staff

Det er ingen hemmelighet at fotballfans elsker å bakluke. Dette selskapet hjelper dem med å leie trailere og andre tailgating forsyninger over hele Sørøst-USA.

"Vi er et selskap for arrangementstjenester som spesialiserer seg på å bringe førspillets baklukefest til deg," ifølge Tailgate Groups nettsted.

"Vi transporterer baklukehenger og alt ekstrautstyr til din foretrukne tailgating-plassering, sett alt opp og deretter etter spillet eller hendelsen tar vi alt ned."

The Tailgate Group er ansatt bakluke operatører på $ 25 en time å jobbe Auburn, Georgia, Florida State, Alabama og Atlanta Falcons fotballspill.

Din sving: Vil du jobbe mens du jubler på favorittlaget ditt? Har du noen gang jobbet med en av disse jobbene?

Sarah Kuta er utdannelsesreporter i Boulder, Colorado, med en forkjærlighet for helgedrift, oppussing av møbler og gode tilbud. Finn henne på Twitter: @sarahkuta.


Skrive Inn Din Kommentar