Liv

On-Campus Jobs kan hjelpe deg med å betale for college - men er de rett for deg?

On-Campus Jobs kan hjelpe deg med å betale for college - men er de rett for deg?

Å finne ut hvordan du betaler for college kan bli ganske stressende.

Selv om du søker om flere stipend, velger du en høyskole som tar betalt betydelig mindre enn de fleste og utnytter spareplaner, det er mulig at du fortsatt kommer opp kort.

Hvis du tror at du har utmattet alternativene dine, vil du kanskje vurdere en jobb på campus, noe som kan hjelpe deg med å skrape opp ekstra midler for å senke regningen for semesteret.

Men er de rett for deg? Slik finner du ut.

Hva er jobber på campus?

Det er en rekke jobber på campus, som kan omfatte arbeidstidsjobber.

Arbeidsstudie er "et føderalt studenthjelpeprogram som gir deltidsansatt når du er påskrevet på skolen for å betale for utdanningskostnadene dine," ifølge Federal Student Aid-kontoret i US Department of Education.

I enklere vilkår er et studieprogram økonomisk hjelp du mottar hvis du er villig til å hente en deltidsjobb. Disse jobbene involverer vanligvis borgerlig utdanning eller arbeid relatert til hovedpersonen din.

Ofte vil du jobbe for universitetet ditt på campus, men i sjeldne tilfeller vil du jobbe av campus - vanligvis hos en ideell eller offentlig byrå.

Andre typer jobber på campus er strengt arbeidsmessig hver time og finansieres ikke av staten, men av den bestemte avdelingen kan studenten jobbe i. Eksempler på disse typer jobber vil fungere i biblioteket eller i resepsjonen til en bolig hall.

Det er også muligheter for studenter å jobbe for et privat selskap som er på campus, som en Barnes & Noble bokhandel.

Den type jobb på jobben du får, avhenger av hva du kvalifiserer for og hvor snart du søker.

Fordeler med jobber på campus

Ifølge David Levy, redaktør for Editors, Det er flere fordeler for jobber på campus, inkludert:

plassering

Hvis du ikke har tilgang til en bil eller nok penger til et Uber eller Metrocard, kan en arbeidsstudie på campus være et levedyktig alternativ.

"En jobb på campus lar vanligvis studenten forbli rett på campus, i stedet for å pendle til jobben," sa Levy. "Hvis en student bor på campus, kan dette være praktisk som arbeid og klasser er alle på samme sted."

På toppen av å spare penger ved å være innen gangavstand, har studentene også fordelen av å være nær nok til ikke å vente i rushtidstrafikk under pendling - noe som betyr mer tid til å studere!

Bistand med undervisning, rom og styret

Du kan noen ganger bruke midler opptjent gjennom et studieprogram direkte til din regning - eller du kan bli betalt i enda større fordeler, som rom og bord.

Levy uttalte det Noen arbeidsopplæringsmuligheter, som en bosatt assistentposisjon i sovesaler, kan gi studentene gratis bolig - og kanskje til og med måltidsplaner. Dette kan potensielt redusere studielånene dine.

Vær imidlertid oppmerksom på at du må finne noe annet for å generere midler til dine levekostnader, som en enkel nettbasert jobb eller sidegig, siden arbeidsstudier har begrenset inntjeningspotensial.

fleksibilitet

Katherine Lavacca, en førsteårig journalistikk MBA kandidat ved City University of New York, hadde en flott opplevelse i et studieprogram i hennes bachelor karriere i Tampa.

I tillegg til en off-campus jobb, brukte Lavacca en arbeidsstudie på campus for å jobbe under professor som forskningsassistent for sin kommende bok. Hun ble betalt $ 10 per time og jobbet om åtte timer i uken. Hun legger disse pengene rett mot skolens kostnader.

"Det var mye enklere enn å jobbe på campus fordi jeg bare kunne jobbe hvor og da jeg hadde tid til å presse den inn," sa Lavacca. "Den eneste ulempen var at jeg ikke ble betalt så mye som min off-campus jobb."

En annen fordel ved jobber på campus er at når skolen slår seg av, gjør jobben din vanligvis også. Dette gjør dem gode for studenter som ønsker å reise hjem til ferien.

Noen vanlige næringer for off-campus-jobber, som for eksempel tjenesteytingsindustrien, har sine travleste sesonger i disse tider, noe som gjør det vanskelig å få ledig tid.

Ulemper ved jobber på campus

Selv om det er noen ganske fristende grunner til å få en jobb på campus, er det noen ulemper studenter bør sterkt vurdere før de dykker inn i en.

Lavere lønninger

I henhold til Federal Student Aid regerings nettsted, hvor mye du kan tjene i en arbeidsstudie, avhenger av ditt økonomiske behov - noe som betyr at når du møter en bestemt terskel, kan du ikke tjene mer enn det.

På toppen av det har timelønn på campus lavere lønn enn off-campus seg.

"I de fleste tilfeller betaler jobber på jobben ikke så vel som off-campus-jobber," sa Levy. "On-campus jobber betaler minst den føderale minimumslønnen, noen ganger litt mer."

Og Noen jobber på campus tilbyr ikke engang reiser.

Savannah Wagner, senior ved Tampa University, ønsker noen ganger at hun kunne jobbe en off-campus jobb av denne grunn.

«Jobben jeg har nå, vi har ikke noen slags reiser som på en off-campus jobb,» sa hun. "Med mer erfaring du har med en off-campus jobb, jo mer penger kan du få. Her er det minimumslønn, selv om du er senior og selv om du har jobbet her i fire år. "

Hvis du er på utkikk etter arbeid som gir deg en disponibel inntekt, kan ikke jobber på jobben være for deg - du kan tjene bord utenfor campus og gjøre dobbelt så mye (eller mer!).

Begrensede valg

Ifølge US Department of Education's blog har universiteter begrensede midler til å tildele arbeidstidsjobber - og disse midlene kommer på først til mølle.

Bare fordi en arbeidsstudie viser opp på din økonomiske hjelpepakke betyr det ikke at du automatisk får det. Studentene må søke på jobb på egenhånd, og hvis de venter for lenge, kan stillinger ikke lenger være tilgjengelige.

Bortsett fra det, en campus kan bare tilby så mange jobber - og det er sannsynligvis ikke en for hver enkelt student.

"Når en student jobber på campus, er det bare så mange jobbmuligheter. De ulike jobbtypene er begrensede, og det er åpningene innenfor disse jobbtypene, sier Levy. "Derfor, med mindre studenten søker om en jobb til rett tid, vanligvis tidlig på akademisk sikt, kan alternativene være mindre tilgjengelige."

Hvordan vite om en Off-Campus jobb er et bedre alternativ for deg

Lavacca sa at studenter som må finansiere seg selv, bør vurdere jobber utenfor campus i stedet for arbeidsstudier. Hun sa at det er flere jobbalternativer utenfor campus som kan oppfylle dine interesser og føre til det du vil gjøre i fremtiden.

Selv om en off-campusjobb kan gi deg høyere disponibel inntekt, er det viktig å vurdere feltet du velger å jobbe med. Arbeidsstudiejobber kan forholde seg til studiet og kan være til nytte for deg og din karriere i det lange løp.

Lavacca noterer seg imidlertid om studentene har økonomisk hjelp fra en ekstern kilde, for eksempel foreldre, vil det være et bedre alternativ å bo på campus. Å bo på campus kan føre til bedre relasjoner med professorer og ansatte på grunn av hyppig samhandling.

Du kan gå ut og få en off-campus internship - men ikke glem å vurdere kostnaden for å komme til og fra den hver dag, og tiden tatt bort fra å studere mens du er i transitt.

Alt i alt? Det avhenger av deg og dine økonomiske og akademiske behov og mål - velg klokt!

Din sving: Har du deltatt i et arbeidsprogram? Hva syntes du om det?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Hun har alltid foretrukket off-campus jobber.

Skrive Inn Din Kommentar