Liv

Disse 12 stipendiene vil belønne studenter for deres fellesskapstjeneste

Disse 12 stipendiene vil belønne studenter for deres fellesskapstjeneste

På søndagskveldene finner du de fleste videregående studenter som tar opp lekser, ser på TV eller sover.

Men da jeg var en tenåring, likte jeg å frivillig i resepsjonen til det lokale barnehospitalet.

En sommer gikk jeg til Sør-Afrika for å utvide etterskoleprogrammer. Jeg tok selv en høyskoleferie ute for å ri rundt i landet, utdanne elevene om barnsoldater og borgerkrigen som fant sted i Uganda.

Å si at jeg er lidenskapelig om samfunnstjeneste og sosial rettferdighet, kan være en underdrivelse.

Men jeg klatret ikke ut av krybben med en brann for å oppfordre til sosial endring. Jeg startet frivillig arbeid fordi jeg trengte stipend.

Søk om disse 12 fellesskapstipendiene

Stipendsprogrammer er en flott måte å introdusere unge mennesker til liv utenfor sine sosiale medier-store bobler. Jeg har holdt faglige erfaringer og medfølelse jeg har fått frivillig arbeid gjennom hele mitt voksne liv.

Du kan gjøre en reell innflytelse i samfunnet ditt gjennom organisasjoner som serverer marginaliserte mennesker, videre kunst eller bidra til hva som helst annen årsak lyser opp. Og her er noen stipendier som vil belønne deg for det.

1. DoSomething.org Campaign Scholarship

Hver måned kjører DoSomething.org "kampanjer", som for eksempel deling av måter å bekjempe mobbing eller en digital guide på å identifisere misbruk. Du kan delta i en eller alle av dem og vinne opp til $ 12.000.

Det er ingen essay, søknad eller GPA krav. Du må bare være mellom 13 og 25 år gammel. Og hvis du ikke er på college når du vinner, vil organisasjonen holde fast på premien din til du går til college.

Frister oppstår månedlig.

2. Princeton-prisen i raseforhold

Denne pengepremien på $ 1000 blir tildelt studenter i karakterene 9-12 som har brukt samfunnstjeneste til å oppmuntre positivt raseforhold i løpet av de siste 12 månedene.

Vinnere mottar også en all-utbetalt tur til Princeton University for sitt symposium om rase. En premie er tildelt i hvert av de 27 regioner som organisasjonen driver.

Fristen er årlig i januar.

3. Jesse Brown Stipendium

Studenter 21 og under hvem som har gjort minst 100 timers samfunnstjeneste som betjener veteraner ved et VA-medisinsk senter, kan søke om disse utmerkelsene. Det er et topp stipend på $ 20.000, samt tilleggs stipendier på $ 15.000, $ 10.000, $ 7.500 og $ 5000.

Fristen er årlig i februar.

4. Herbert Lehman Education Fund Scholarship

Denne $ 8,000-prisen fra NAACP Legal Defense Fund ble opprinnelig opprettet for å hjelpe afroamerikanske studenter integrere seg i tidligere segregerte skoler i Sør og for å øke sin tilstedeværelse i det juridiske yrke.

Enhver student som viser økonomisk behov, akademisk prestasjon og en forpliktelse til offentlig tjeneste er kvalifisert til å søke.

Prisen fordeles på $ 2000 økninger hvert år avhengig av at studenten opprettholder god faglig status og opprettholder stipendskriterier.

Fristen er 1. april årlig.

5. Michael Crossland Humanitarian Scholarship

Golden Key International Honor Society tildeler medlemmene rundt om i verden flere stipend, men denne $ 1000-prisen er spesielt for amerikanske studenter som tjener barn i nød gjennom å bryte ned barrierer i utdanning, sport eller hjelpe familier i nød.

Hvis du vinner stipendiet, vil du også bli med Michael Crossland og hans organisasjon, Frontier Project, på en helkostnad betalt humanitær reise til Haiti.

Fristen er årlig i april.

6. Gloria Barron-prisen for unge helter

Hvert år ærer Barronprisen 15 unge ledere i alderen 8 til 18 år, som har hatt en betydelig positiv innvirkning på mennesker og miljø.

Studentene må være bosatt i USA eller Canada og arbeider for tiden med et inspirerende serviceprosjekt, eller har gjort det i de siste 12 månedene for å være kvalifisert for denne $ 5000-prisen

Fristen er 15. april hvert år.

7. Caring Award

Caring Institute, et nonprofit inspirert av arven fra Mother Teresa, tildeler fem høyskoleelever et $ 2000 stipend og ærer dem på sin årlige Caring Awards Gala.

Studentene må nomineres før de blir 18 eller før de går ut av videregående skole.

Fristen er i april årlig.

8. Chely Wright LIKEME Scholarship

LIKEME er en organisasjon som gir ressurser til LGBT tenåringer og deres lokalsamfunn. Denne $ 500-prisen er åpen for å uteksaminere videregående eldre som har forsøkt for HBT-problemer gjennom fellesskapstjenesten, og som demonstrerer en forpliktelse til LGBT-samfunnets fremtid.

Tretten stipendier ble tildelt i 2016, og organisasjonen ser frem til å utvide tallet i fremtiden.

Fristen er 31. mai årlig.

9. Bonner Scholars Program

Studenter med påvist økonomisk behov kan søke om Bonner Scholars-programmet. Programmet møter hver elevs fullt dokumenterte økonomiske behov for å betjene 10 timers fellesskapstjeneste per uke i løpet av studieåret og 280 totaltimer om sommeren i løpet av fire år som grunnstudent.

Prisen er tilgjengelig for studenter som deltar på en av Bonner Scholar-partnerhøgskolene eller universitetene i hele USA

Opptaket ruller og søknader må fylles ut direkte på studentens valgte campusprogram.

10.Prudential Spirit of Community Awards

Amerikanske studenter i grad 5-12 som har deltatt i fellesskapstjeneste de siste 12 månedene, er kvalifisert til å motta en ånd av fellesskapstildeling fra Prudential.

National Honorees får en $ 5000-pris, en medaljong, et trofé og en $ 5000-stipend til en veldedig valg. State Honorees får en pris på $ 1000, en medaljong og en betalt tur til Washington, D.C.

Fristen er i november årlig.

11. AXA Achievement Community Award

Hver AXA finansrådgiver distribuerer opptil 12 $ 2500 stipendier hvert år til videregående eldre med fremragende prestasjon i skole, samfunnstjeneste eller arbeidsrelaterte aktiviteter.

Spesiell vurdering blir gitt til studenter som deltar i aktiviteter knyttet til å redusere økonomiske, miljømessige, helse- eller sikkerhetsrisikoer, samt beredskap.

Fristen er i desember årlig, eller inntil 10.000 søknader mottas.

12. Comcast Leaders and Achievers Scholarship

En student fra hver skole kan bli nominert av sin rektor for dette $ 1000 stipendiet for studenter som viser sterk innsats og engasjement i samfunnstjeneste, ledelse og akademikere. Det er også høyere stipendbeløp for kvalifiserte vinnere.

Siden begynnelsen av programmet i 2000 har mer enn 26 millioner dollar blitt tildelt over 25.000 studenter.

Fristen er i desember årlig.

Jen Smith er en skriftlig praktikant på The Penny Hoarder og bloggeren bak Lagrer med Spunk. Hun var presidenten for samfunnstjenesteklubben i videregående skole. 🤓

Skrive Inn Din Kommentar