Penger

Lyft tok bare skritt for å hjelpe drivere som er døv eller hørselshemmede

Lyft tok bare skritt for å hjelpe drivere som er døv eller hørselshemmede

Jeg hilste en Lyft denne helgen, og da føreren trakk opp, blinket navnet mitt i frontruten.

Hva i…?

Min sjåfør introduserte meg til "Amp", en nifty bluetooth-drevet enhet. Det blinker neonfarger, som er tilpasset hver passasjer. For eksempel fortalte appen at min tur ville være oransje, og sikkert nok blinket enheten oransje.

Det er som et fyr, som hjelper passasjerer å navigere, spesielt om natten - og spesielt etter store begivenheter, som konserter. (Du vet hvordan folk strømmer ut av disse tingene.)

I tillegg til amping opp sine tjenester for passasjerer med enheten, Lyft bruker også Amp-enheten til å hjelpe drivere som er døve eller hørselshemmede.

Hva løftene gjør for å hjelpe drivere som er døv eller hørselshemmede

Vanligvis kjenner Lyft-drivere når de får en turforespørsel fordi appen høres hørbart. Derimot, de som er døv eller hørselshemmede har klaget over manglende lydvarsling, ifølge Lyfts pressemelding.

Men nå Amp, som blir tilgjengelig for alle Lyft-drivere i de fleste av selskapets store markeder når de gjør minst 250 turer, kommer til å hjelpe seg ved å blinke "NY RIDE" -tekst på sin digitale skjerm.

Enheten er festet på bindestrek, som en GPS, så det er ikke som det kommer til å distrahere drivere.

Jeg tenker ... har jeg noen gang hatt en døv eller høreapparat? Vel, passasjerer vil nå få varsler før deres rides ankommer. På den måten kan passasjerer kommunisere via tekst (i motsetning til en telefonsamtale) med sine drivere, og la også sjåførene lede samtalen.

Det kan også forhindre at hendelser som dette skjer.

Dette er ikke slutten på hva Lyft har planlagt for å hjelpe de som er døve eller hørselshemmede. Tjenesteleverandøren planlegger å fortsette å jobbe med Døveforeningen for å gi enda flere forbedringer til appen.

Du kan sjekke ut alle detaljer og Meld deg på her.

Din sving: Hva synes du om Lyfts nye forbedringer hittil?

Opplysning: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være bare litt rikere i dag.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar