Liv

Gear Up: 8 klare måter å spare penger på barns sportsutstyr

Gear Up: 8 klare måter å spare penger på barns sportsutstyr

Det er ingen hemmelighet å ha barn er dyrt. Hvis barna leker sport, øker kostnadene raskt.

Ikke bare betaler du registrerings- eller gruppegebyr, men du må også sørge for at sønnen din eller datteren har riktig utstyr. Og med mindre barna dine er løpere, vil deres sportslige valg sannsynligvis kreve mye utstyr du må kjøpe.

For eksempel spiller min 11 år gamle datter fotball på et reise team. Hun trenger ikke bare klokker for å spille ute, men også spesielle sko for innendørs sesongen. Hun trenger også shin vakter og sokker høyt nok til å gå over dem, samt et par fotballkuler.

Siden hun er på et lag, trengte hun en uniform, som koster rundt $ 75, og vil vare to år hvis vi er heldige. Vi valgte også å kjøpe henne en spesiell ryggsekk for å bære alt utstyret hennes som en del av en bursdagsgave (en annen $ 75), og kjøpe et brukt, fullstilt fotballmål for $ 50, slik at hun kunne øve sine ferdigheter hjemme.

Det er bare en sport - og fotball krever ikke mye personlig utstyr. Barne i andre idretter, for eksempel hockey og baseball, trenger vanligvis mye mer utstyr: hansker, flaggermus, hjelmer, en pose til å bære alt i ... du får bildet.

Og barna vokser raskt, så de kan trenge større størrelser hvert år.

8 smarte måter å spare penger på barnas sportsutstyr

Føler stresset med et stramt budsjett mens du prøver å få barnet ditt klar for sesongen? Her er åtte måter å spare penger på barnas sportsutstyr:

1. Sjekk med barnas league

Datters fotball liga har en side på nettsiden for foreldre å legge ut utstyr de ønsker å selge. Det er en fin måte å tjene litt penger tilbake fra utstyret ditt barn har vokst opp, og et ideelt sted å finne tilbud på ferdig utstyr.

2. Spør dine venner

Legg inn på Facebook at du leter etter en baseball hjelm for sønnen din, og du kan bli overrasket over hvor mange av vennene dine, familiemedlemmer eller bekjente har noe utstyr de er villige til å gi deg eller selge til en lav pris.

Mange familier har utstyr i sine garasjer eller kjellere at de ikke vet hva de skal gjøre med, og du kan bidra til å ta den av hendene sine.

3. Lag opp med andre foreldre

Hvis du er i en sport som tennis hvor du trenger mye baller, har en forelder kjøpe varene i bulk. Deltag deretter forsyningene (og deres kostnader) blant interesserte familier.

4. Shop Rummage og Garage Sales

Hvis barnet ditt bare begynner, trenger han ikke helt nytt utstyr. Hold øye med lokale rummage salg, verksted salg og garasje salg for å se hva slags brukt utstyr du kan finne, som flaggermus, baller, hansker og mer.

På et nylig rommage salg jeg besøkte, solgte en familie en hel boks med baseballs og softballs for 5 cent hver. Det var et perfekt kjøp for en familie med barn i baseball eller softball.

5. Se etter brukte sportsutstyr

Videresalg og forsendelsesbutikker fokusert på atletisk utstyr er gode steder å hente både brukt og noen ganger nytt utstyr og klær. De er også gode måter å tjene litt penger på utstyret ditt barn har vokst opp.

6. Kontroller butikkbutikker og forsendelsesbutikker

Mange butikkbutikker får donasjoner fra folk som rydder ut sine garasjer, slik at du kanskje kan hente den riktige hansken til datteren din.

Og ikke glemme vanlige forsendelsesbutikker. Jeg fant en gang et par klemmer til datteren min på en forsendelsesbutikk for en brøkdel av hva de ville ha kostet nytt.

7. Se på Craigslist og i Facebook Grupper

Lokale Facebook-videresalgsgrupper erstatter Craigslist raskt som et sted å kjøpe og selge en rekke varer, inkludert sportsartikler.

Hvis du ikke allerede er medlem av en lokal Facebook-gruppe, finn en og hold øynene dine åpne for sportsutstyr. Du kan også legge inn elementene du leter etter, og noen kan ha akkurat det du trenger - til en pris som er langt lavere enn hva du vil betale i en sportsbutikk.

8. Spør om barnet ditt virkelig trenger varen

Mens dette tipset ikke handler om hvor du skal finne en god avtale, kan du finne ut om dommeren virkelig trenger hvert enkelt utstyrsutstyr rett ut av porten, og du kan spare mye penger.

Sjekk med barnets trener for å se om hun har ekstra battinghjelmer eller annet utstyr barna kan bruke i løpet av praksis og spill. Dette er et spesielt nyttig tips for barn som bare starter. Datteren min spilte ett år med T-ball før hun bestemte seg for at hun ikke likte det. Jeg er glad for at vi ikke kjøpte henne noe - hun brukte nettopp en hanske jeg kjøpte på et rykksalg for broren hennes, som også tilbrakte bare ett år å spille spillet.

Din sving: Hvordan sparer du penger på barnas sportsutstyr?

MaryBeth Matzek er en mor til to og en Wisconsin-basert frilansskribent. Når hun ikke bruker tid med sin familie eller skriver, prøver hun å finne den best mulige avtale.

Skrive Inn Din Kommentar