Liv

5 DIY morsdagskort som ikke ser ut som en førskole har gjort dem

5 DIY morsdagskort som ikke ser ut som en førskole har gjort dem

Oh, mors dag.

Dagen da vi alle føler oss litt skyldige, gir våre mødre bare et annet butikk-kjøpt kort fordi hvordan i verden kan et lite apotek gratulasjonskort muligens formidle takknemligheten som vi føler for alt de har gjort for oss ?!

Sannheten? Det kunne aldri. (Og kjøpekjøpskort kan bli ganske pricy, for å starte opp.)

Så siden generiske gratulasjonskort er bare greit (ja, jeg sa det - du kan gjøre det bedre), og fordi jeg kjenner deg forhalet og ikke vil ha tid til å komme til butikken før den lukker i alle fall, det er på tide å bryte ut de store DIY-våpenene og gjøre moren ditt et kort som vil sikre stedet som favoritt barn i minst et år.

Og for å hjelpe deg med å sørge for at ditt DIY Mother's Day-kort ikke ender med å se ut som den versjonen du ga henne når du var 5, rundet jeg opp fem ideer for å lage flotte, billige DIY morsdagskort som er sikre på å få henne til å gråte (fordi mål, antar jeg).

5 DIY morsdagskort som ser utrolige ut

Prøv å sette din egen spinn på disse søte DIYene ​​- de er alle enklere å lage enn de ser ut. (Tro meg, jeg prøvde dem.)

1. Sy den!

Alt du trenger for å gjøre dette kortet ser ut som du slaved over det for timer Er noen tråder eller tynn garn og en klutnål.

Jeg ble inspirert av dette innlegget, men jeg bestemte meg for å prøve å komme opp med mitt eget design for et "brodert" morsdagskort. Du kan bruke noen setninger eller doodler for å gjøre designet ditt eget, skjønt!

Du finner en lenke til et mønster og opplæring for den originale versjonen her.

2. Si det med blomster

For dette trenger du et stykke kort, et par fargerike ark med papir eller filt, en varm limpistol og et stykke snor.

Begynn med å brette ditt kartong i halvparten, sørg for å presse skruen fast. Åpne kortet og legg det flatt, måle og kutte strengen slik at den når fra øverste hjørne på venstre side til øverste hjørne på høyre side med litt slakk i midten for at bannerens "swooping" -effekt.

Deretter kutte de grunnleggende blomstene fra det fargerike papiret eller filt, lim deretter dem langs strengen, og la en halv tomme av eksponert streng i hver ende.

Til slutt legger du enden av strengen til de øvre hjørner av kortet, og legger midtpunktet av strengen ved siden av midtfeltlinjen for å lage et dobbelt "slag".

Og der har du det - et bedårende blomsterbanner for morsdag!

3. Bruk litt humor

Denne er den perfekte plassen for alle de siste minuttene der ute, fordi det tar fem minutter, topper.

Jeg ble inspirert av dette fantastiske kortet, som pakker mye slag for en så enkel design: alt du trenger for å utføre dette er et tomt stykke cardstock og en stabil hånd. Det du sier er opp til deg, men Ved å bruke litt dristig humor får kortet til å skille seg ut - ingen krever nødvendig.

(Og hvis du ikke tror at din penmanship vil kutte den, kan du alltid skrive og skrive ut et morsomt uttrykk i en moderne skrift på datamaskinen din.)

4. No-Skills-Needed Akvarell

For hvor livlig og morsom dette viser seg, det er nesten sjokkerende enkelt å gjøre.

Jeg fulgte denne opplæringen, men brukte vanlig kort i stedet for akvarellpapir, og det viste seg like bra. Alt du trenger å gjøre er å skrive et notat til din mor på innsiden, og du er god til å gå!

5. Washi Tape Wording

Denne kan være min favoritt av gjengen - det viste seg enda bedre enn jeg trodde det ville.

Jeg fulgte løst denne opplæringen for å lage washi tape "MOM" (selv om jeg endret opp skrift for å gjøre det lettere å kutte ut). Da stakk jeg det på et brettet stykke cardstock og bam! Øyeblikkelig favoritt-barn poeng.

En leksjon i favorittbarnet

Så der har du det: Fem søte, enkle og rimelige ideer for å wow din mor på Morsdag (uten å se ut som en skurkrollet småbarn bevæpnet med en boks med fargestifter og et rør av glitterlim).

Og mens det vakre, håndlagde (men sikkert ikke førskolekortet) gjør din mor litt tåkete, vil den virkelige triumfen gni dine favorittbarnspunkter i søskenes ansikter i et helt år.

(Den virkelige takeaway her? Du trenger ikke å være Martha Stewart av gratulasjonskortet verden - du må bare gjøre det bedre enn søskenene dine.)

Uansett, din mor kommer til å elske det du gir henne fordi hennes baby gjorde det bare for henne.

Din sving: Hvordan feirer du morsdag i år?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Teller moren din i en artikkel på internett som et morsdagskort? Hvis ja, hei Patty.

Skrive Inn Din Kommentar