Penger

Har du meninger? Denne forskningsfirmaet betaler deg for å dele dem

Har du meninger? Denne forskningsfirmaet betaler deg for å dele dem

Jeg må si at det er noen få bedre følelser enn å se litt ekstra penger på bankkontoen din - spesielt hvis det er enkle penger.

Vi fant en mulighet som betaler deg for å delta i nettstudier og undersøkelser.

Markedsundersøkelsesfirma 20 | 20 Forskning har eksistert siden 1986, og har kontorer i Nashville, Tennessee; Charlotte, North Carolina og Miami, Florida.

Hvis du bor i disse byene, flott - du kan få betalt for å delta i personstudier.

Men selv om du ikke gjør det, kan du fortsatt komme inn på disse betalte mulighetene, så lenge du er minst 18 år gammel og bor i USA eller Canada.

Fortsett å lese for å lære hva dette handler om.

Hvilke typer betalte studier og undersøkelser er tilgjengelige?

Forskningsmuligheter varierer fra fokusgruppediskusjoner til en-til-en-intervjuer. Emnet avhenger imidlertid av klienten - og de varierer.

"Alt og alt du kan forestille deg, fra hiv til organisk yoghurt til ATV Vehicles," sa panelansvarlig Amanda Brown til meg.

Hun tilbyr noen nyere, mer konkrete eksempler på nyere studier:

  • Et stort kabinettfirma trenger et panel på 180-200 villaeiere som bor i Ann Arbor, Michigan, området.
  • En annen klient trenger deltakere som er 45 til 46 år, har blitt diagnostisert med kronisk forstoppelse og bruker en av to forskjellige typer medisiner.
  • Dette eksemplet er super spesifikt: En klient vil ha gift kvinner mellom 25 og 50 år som har barn i husholdningen. I tillegg må disse giftede kvinnene ha et videregående diplom, lage $ 55.000 eller mer i året, handle hos en stor grossistbutikk og aldri kjøpt et Whirlpool-apparat - eller noe apparat i det siste året for den saks skyld.

For transparens skyld, sier Brown det kan være vanskelig å komme inn i noen av studiene.

"Fordi mange av våre kunder ser etter 10% av befolkningens 10% til tider ... kan du ta flere forhåndskvalifiserende undersøkelser før du gjør det som en deltaker," sier hun. "Men når du gjør det, kompenseres du veldig bra."

Hvor mye du kan få betalt per mulighet

Det er to typer betalt muligheter: undersøkelser og studier.

Undersøkelsene er for poeng; 100 poeng er lik $ 1. Brown sier det betaler ca $ 6 til $ 10 en time for de undersøkelsene. Hun mistenker at en undersøkelse ikke tar mer enn 15 minutter å fullføre.

På studisiden, Det er live chats (slik at du ikke trenger å forlate sofaen!), som varer ca 30 minutter til en time og kan betale $ 15 til $ 30 i timen.

Det er også utvidede nettstudier. Brown sier tre dagers studier er svært vanlige. Dette betyr at en deltaker må logge inn en gang om dagen i omtrent 45 minutter til en time for å svare på spørsmål. Hun sier at paneldeltakere vil bli betalt minst $ 20 til $ 30 i timen - kanskje enda mer.

"Som advokat for paneldeltakerne, er jobben min å sikre at paneldeltakerne våre blir verdsatt," fortalte Brown meg. "Derfor, hvis en undersøkelse er lengre, sørger vi for at vi øker betalingen for å reflektere investert tid."

Slik registrerer du deg med 20 | 20 Forskning

Hvis du fortsatt føler deg skeptisk, sjekk ut 20 | 20 Researchs Facebook-side. (Det arrangerer selv konkurranser med premier!)

Du finner mer enn 170 anmeldelser for selskapet med en samlet 4.4-stjernerangering. Den vanligste klagen er at folk ikke blir valgt for å delta, men som Brown sa, det er ingen garantier.

Her er en nylig gjennomgang fra Carol Jackson: "Jeg har hatt gleden av å gjøre undersøkelsene, og de 20 | 20 ansatte er de beste! Alltid et smil og veldig hjelpsomme. Jeg har fortalt venner og familie om det. Min sønn og ektemann har også gjort et par undersøkelser. Hva er en time av din tid? "

OK, så her er hvordan du registrerer deg: Besøk learn.2020panel.com, eller hopp over til fellesskapssiden på join2020panel.com.

Du starter med å fylle ut en 15-minutters kundeprofilundersøkelse. (Jeg kan garantere det. Jeg registrerte meg, og det var super smertefritt.) Dette hjelper deg med å bli matchet med undersøkelser og studier.

Etter ferdigstillelse får du en epost. Sørg for å bekrefte registreringen innen 8 timer.

Hvis du har noen spørsmål, oppfordres du til å skyte en e-post til [e-postbeskyttet].

Hold øye med denne siden også. Hvis jeg kvalifiserer for en studie eller undersøkelse, vil jeg være sikker på å fortelle deg om min erfaring.

Din sving: Har du deltatt i panelstudier / undersøkelser? Fortell oss om dine erfaringer!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar