Penger

Dette raskt voksende selskapet er å ansette deltidsagenter til å jobbe hjemmefra

Dette raskt voksende selskapet er å ansette deltidsagenter til å jobbe hjemmefra

Vil du jobbe for et av landets raskest voksende selskaper?

GLOBO, et Philadelphia-basert tech selskap, ansetter deltidsansvarlige agenter. (Takket være Work at Home Mom Revolution for hodet opp!)

Enda bedre, du får til å lage din egen tidsplan - og jobbe hjemmefra!

Her er hva du trenger å vite ...

Hvordan jobber deltid for GLOBO

Så, hva pokker gjør selskapet?

GLOBO hjelper folk til å kommunisere på nesten alle språk med en omfattende pakke med oversettelse og tolkning, via en enkel plattform, "ifølge sin Twitter-profil.

Selv om jeg aldri hadde hørt om selskapet før, har det gode anmeldelser på Indeed: en 4.3 / 5 vurdering fra nesten 200 personer. Det gjorde også Inc.s liste over raskest voksende selskaper (vi er # 32 på den) ... så jeg trodde denne jobben var definitivt verdt å dele med deg!

For øyeblikket agenterer GLOBOs anropssentral for å jobbe både i løpet av dagen og over natten. Du tar innkommende anrop, hvorav de fleste vil "innebære å forbinde innringeren med en telefontolker" gjennom selskapets programvareplattform.

For å være kvalifisert, trenger du minst Ett års erfaring i "kundesenteret call center operasjoner", gode skriveferdigheter og en "track record av rask problemløsning og gjennomføring.”

Andre krav inkluderer sterk kundeservice og organisatoriske ferdigheter, en positiv holdning, rask skriveevne og solid stabilitet.

Stillingen betaler omtrent $ 10 per time, Fortalte GLOBOs talentleder Katelyn O'Brien meg over telefonen. Hun sa at overnatterposisjonen betaler mer, men avslørte ikke hvor mye.

Som et deltidsansvarlig agentkontor, du vil jobbe færre enn 30 timer i uken - på en tidsplan bestemt av deg og GLOBO. Selv om jobben er deltid, sa O'Brien at det er potensial til å gå inn i en heltidsposisjon (med fordeler) nedover veien.

I alt estimerer O'Brien at selskapet vil ansette fem personer. Fristen løper, så søk søknaden snart hvis du vil bli vurdert!

Hvis du vil finne flere fantastiske jobbmuligheter som denne, sjekk ut vår Facebook-side.

Din sving: Tror du at denne jobben kan passe deg?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar