Liv

8 av de absolutt rare ting folk har faktisk betalt penger for

8 av de absolutt rare ting folk har faktisk betalt penger for

Folk kjøper og selger de galeste, mest uvanlige produktene.

I et tidligere innlegg på noen av de merkeligste tingene som noen gang solgte, lærte jeg om salg av road kill, ekskrementskunst, menneskelige nyrer og tomter på månen. Lesere lagt til listen, foreslår brukt truser og brystmelk. Hva kan bli igjen?

Vel, det virker som om jeg savnet noen flere rare ting folk egentlig har solgt, som tumbleweeds, paper rocks, flavored bullets og mer. Her er åtte mer rare ting til salgs.

1. Neutikler

Hva kan du gjøre for et kjæledyr som lider lavt selvtillit etter å ha blitt vredet? Kjøp ham et sett med Neuticles, selvfølgelig. Deres skaperen beskriver Neuticles som "den revolusjonære testikulære implantatprosedyren for kjæledyr." Selskapet hevder at de falske testiklene reduserer traumer som kjæledyr og deres eiere får fra regelmessige nøytringsprosedyrer.

De selges først og fremst gjennom veterinærer (det er ikke selv-kits ennå), selv om kjæledyrseiere også kan kjøpe dem direkte og deretter finne en veterinær som skal gjøre implantasjonen. Kunder kan velge mellom fire modeller avhengig av hvor fast de vil at kjæledyrets testikler skal være (jeg tuller ikke - jeg kunne ikke gjøre disse tingene opp!). Dyreiere kan også kjøpe et støtfangerklistremerke som sier "Min Hund elsker Neutiklene."

Er dette bare en gal ide? Kanskje ikke - selskapet sier at det er solgt mer enn 500.000 par.

2. lykkelige baller

Ingen forhold til det forrige elementet på listen. Happy Balls er små smiley-face skumballer som er ment å gå på bilantenne. HappyBalls.com kaller seg "The Antenna Ball Superstore", og INC Magazine sier at deres skumballer er en million dollar virksomhet. Selskapet hevder: "Vi har laget over 40 millioner antennekuler på mindre enn 10 år."

3. Bacon Stearinlys

Penny Hoarder har skrevet før om Man Cans, stearinlys med "mannlige" dufter, men det ser ut til at nisje utvides.

Hotwicks Candles har alle de alternative duftene du ikke visste du ville ha i stearinlys. Ja, bacon er en av dem. Her er tre flere dufter å velge mellom:

  • Øl
  • Sagflis
  • Urinalkake (seriøst)

4. falske Wishbones

Det tekniske navnet på en fuglens wishbone er furculaen, ifølge MentalFloss.com. Tradisjonen med to personer som bryter den for å se hvem som får den større halvdelen - og deres ønske - går langt tilbake til de antikke etruskerne i Italia. Men hva om du ønsker å ønske deg, men du har ikke en full kylling eller kalkun? Få en falsk wishbone!

Det er riktig. LuckyBreakWishbone.com har annonsert en "Revolusjonerende Advance i Plastic Wishbone Technology." En pakke med fire wishbones laget av plast vil sette deg tilbake omtrent $ 4, som bare er $ 1 per ønske hvis du får alle de heldige pausene.

5. Animal Mannequins

Dette produktet er ikke så rart som det ser ut til. Dog mannequins er ikke ment for å vise de nyeste hundemodellene i doggie-avdelingen i noen klærbutikk (selv om det ikke er en dårlig ide). De realistiske dyremannequins laget av Rescue Critters i Van Nuys, California, er ment for veterinæropplæring.

Det gir god mening: Vi vil helst foretrekke at veterinærer utvikler og tester deres ferdigheter på falske katter og hunder før de går på jobb med våre kjære kjæledyr! Kudos til Rescue Critters, som har bygget disse verdifulle treningsverktøyene i 16 år.

6. Pet Rocks

Det er tilbake! Da Pet Rock ble introdusert på 1970-tallet solgte selskapet millioner. Selvfølgelig kommer fads og går, men nå, etter flere tiår, er den opprinnelige Pet Rock tilbake.

I 1975 koster det bare $ 3,95. Nå må du betale $ 19,95, men "travel crate" har blitt oppgradert, og du får et "nummerert sertifikat av ekthet." I alle fall, De pågående kostnadene ved å ta vare på en stein gjør det billig i forhold til andre kjæledyr, ikke sant? Og denne gangen går et par dollar fra hvert salg for å hjelpe hunder og katter i dyrehjem.

7. Smaksøkte kuler

Hvis du skal jakte på kjøttet ditt, hvorfor ikke smake det samtidig? Det er grunnleggende ideen bak Season Shot. Tanken er å ha flavored shots i stedet for stålpellets i haglgeværskjell.

Nettstedet lover at det har fem smaker "kommer snart", men opphavsretten på bunnen av siden er 2006. Kanskje potensielle investorer skutt ned ideen.

8. Paper Rocks

For $ 10 (pluss $ 2 frakt), vil Origami Boulder Company of Dallas sende deg et wadded-up stykke papir. "Wadded Paper Origami Boulder med Haiku", med tillegg av poesi, koster $ 15 pluss frakt. Er dette en vits? Nettstedets FAQ-seksjon gir dette svaret:

Du vil ha spøk? Se i speilet, du stygg person! Dette nettstedet er ekte. Du bestiller wadded paper origami boulder og ser for deg selv.

Og når det gjelder hvordan man leser haikuen på wadded-paper-klokken, sier stedet.

Du kan ikke, men det der ... Du bretter ut wadded papir, ødelegger du kunstverk! Ikke vær dum. Haiku er der. Jeg skriver det enda på engelsk. Du leser det ikke skjønt.

Ja, i tilfelle du lurer på; bestillingsskjemaet fungerer egentlig, så du kan tydeligvis få din egen origami-boulder hvis du ønsker det.

Din sving: Hva er det merkeligste du har sett for salg?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com.Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).


Skrive Inn Din Kommentar