Penger

Spar penger på boligkostnadene: Hvordan finne et gratis (eller nesten gratis) hjem

Spar penger på boligkostnadene: Hvordan finne et gratis (eller nesten gratis) hjem


I mars ønsket en villaeiere å selge sitt strandhjem i Norge, og han oppførte seg for mindre enn prisen på en gumball.

Kent Karlsen håpet å selge sitt hjem på den ellers ubebodde norske øya Buoya. For å gjøre det, annonserte han en reklame på Finn.no, et nettsted som ligner på eBay, og noterte sitt hjem for salg for bare en kroner (tilsvarende 12 amerikanske cent). Kort tid etter at historien slo den internasjonale pressen, forsvant annonsen, sannsynligvis fordi han ble utrått med henvendelser fra folk som ønsket å kjøpe fixeren-øvre billig og gjenopprette den i god stand. Dette ville ta mye arbeid, selv om husets siste innbyggere forlot på 1970-tallet.

Billige boliger, og selv tomten de er på, kan være store investeringer. Fisker Richard Lester kjøpte et tomt i Hamptons for $ 300 i 1956, og senere lagt til en beskjeden trailer. Nylig, da han var ute etter å selge sin 0,36 acre pakke, oppdaget han at eiendomsprisene hadde økt. Landet han kjøpte for $ 300 for de årene siden, var nå verdt over $ 1,2 millioner.

Så, hvor kan du finne et hjem for å stjele? Egentlig, på flere steder. Nedenfor er noen veier å utforske for billig boligeiendom.

Gratis Tilhengere og Mobile Homes på Craigslist og eBay

Fra denne single-wide trailer i Redding, California til et par gratis RVs ligger i Sacramento, California, er det ikke så vanskelig å finne en mobilbolig oppe.

Siden disse tilhengere og RVs er på hjul eller slepet, er de lett å flytte til hvor du vil leve. Imidlertid er de fleste ikke i dårlig stand og vil trenge litt arbeid. Skitne, noen ganger ødelagte og i behov av noen alvorlige TLC, er de definitivt prosjekter. Oppsiden? De er gratis.

Når du får en gratis RV eller mobile hjem, må du vurdere det for eventuelle miljøfarer (som farlige muggformer). Det er ikke verdt å risikere helsen din for å få noe gratis. Men med litt albuefett og litt mekanisk know-how, kan din gratis finne bli en fin hjem en dag.

Pass på at du har et lovlig sted å lagre din nye RV eller trailer mens du jobber med den. Du vil også spare penger for å betale for nødvendige materialer og reparasjoner.

$ 500 hus i Detroit

Noen områder av landet er kjent for å ha billig fast eiendom. Detroit har særlig fått mye press de siste årene for praktisk å gi bort hus. Og i høst vil mer enn 30.000 boliger i Detroit bli auksjonert for rundt $ 500 hver på grunn av ubetalte eiendomsskatter, rapporterer Huffington Post og The Canadian Press.

Men de billige boliger kommer med en rekke problemer og problemer, blant annet at folk i mange tilfeller (inkludert tidligere eiere, langtidsledere og pliktere) fortsatt kan bo i dem. Foreclosing på disse boliger er et kontroversielt problem i området, da det kan legge til økt antall hjemløse. Hvis du finner et hus i anstendig tilstand som ikke har noen etiske problemer, kan det være en god del.

En mann, Drew Philp, kjøpte en $ 500 hus i Detroit i en alder av 23 år. Han kronet utfordringene i denne Buzzfeed-artikkelen. Huset var forbannet når han kjøpte det, stablet høyt med søppel og farlige biohazards, inkludert menneskelig avfall og ikke-sperrede sprøyter. Mens naboer trodde at han ville være borte etter en måned eller to, bodde han og festet opp huset sitt og restaurerte det til et sted han likte å leve. Da han publiserte Buzzfeed-historien, hadde han allerede bodd i hjemmet i tre år.

Hvis et mobilhjem er mer attraktivt, bør du vurdere et billig mobilt hjem i Detroit, som dette til salgs for bare $ 950. Men husk at du bare eier hjemmet, ikke landet det er på, så du må fortsatt betale 450 dollar i måneden i leie til mobilparken. Det er fortsatt en ganske god avtale!

Bli en Forfatter-In-Residence

Den 27. april åpnet søknadene for å skrive et hus, som er tildelt forfatteren. Dette innovative programmet lar forfattere søke å søke om en gratis hjem i Detroit. Prisen for tidligfugl er $ 15, som til slutt går opp til $ 25 for å oppmuntre bare seriøse søkere til å søke.

Interessert? Hvis du vinner, må du forplikte seg til å bo i ditt nye hus på heltid og bli en aktiv del av Detroit litterære samfunn. Du må også betale skatt og forsikring hjemme, som Skrive et hus estimater vil koste deg om $ 4500 per år. Likevel er det ganske bra på et hus, spesielt siden de fleste forfattere kan bo hvor som helst.

Din sving: Har du noen gang funnet et billig eller gratis hjem? Fortell oss om det i kommentarene!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar