Penger

61 selskaper med jobbfordeler så bra, du kan vurdere en karriereendring

61 selskaper med jobbfordeler så bra, du kan vurdere en karriereendring

Å finne en jobb kan være tøff, og uansett hvor mange sidevasninger du kan ha på ermet ditt, slår ingenting på en stabil jobb.

Men hva med å lander en jobb du egentlig som? Jeg glemte det var et alternativ før jeg begynte å jobbe på The Penny Hoarder!

Vi trakk sammen en liste over 61 selskaper som tilbyr ikke bare stabil sysselsetting og god lønn, men også dårligere ansattes ytelser.

Disse arbeidsgiverne tilbyr alt du trenger - og fordeler du ikke engang visste du ville ha!

Finansielle selskaper

1. BBVA kompass tilbyr en bonus opp til $ 1000, deponert i en helsefradrag eller sparingskonto, for de som deltar i programmet "Wellthy for Life" og deltar i selskapets helsemessige hendelser. Selskapet tilbyr også tilgang til brystmelk leveringstjeneste for mødre som reiser på forretningsreise.

2. Regions Financial Corp. tilbyr undervisning refusjon for lavere grad og en Associates 'Homeowners Program.

3. Visa, Inc.: Fordelene varierer fra land til land, og alle Visa-ansatte får helseforsikring, livsforsikring, besparelsesplaner, helligdager og betalt tid. Visa matcher økonomiske gaver til velgoddige veldedige organisasjoner på en dollar-til-dollar basis, opp til $ 5000 per kalenderår.

4. Idaho Central Credit Union tilbyr datalønnsfremmende fremskritt, et velværeprogram, et stipendprogram for avhengige og undervisningsgodtgjørelse.

5. Quicken lån tilbyr infertilitet dekning (full dekning av prosedyrer, resept, etc.) og også full dekning av autisme omsorg, ifølge PR-leder Chris Smith. Og få dette: De tilbyr kjæledyr forsikring! Det er inkludert i MetLife VPI-retningslinjene, og koster rundt $ 8 per lønnsperiode.

6. Prudential Financial gir deg tilgang til fordeler som livstrener og ni velværesenter på stedet. Nye moms kan ta åtte uker fullstendig lønn og ytterligere 22 uker ubetalt.

7. Umpqua Bank ansatte får en $ 500 profesjonell kjole forhånd, 100% transport refusjon, studiegodtgjørelse og 40 betalte frivillige timer.

8. South Carolina Federal Credit Union tilbyr fordeler som spenner fra kjæledyr forsikring og undervisning refusjon til on-site matleverandører og frivillige muligheter.

Data- og programvareselskaper

9. DAXKO dekker alle medlemsregistreringsavgiftene på noen YMCA eller JCC. Topp-prestende ansatte får hjelm klistremerker (de kommer med gavekort også!). Det tilbyr også temmelig stille rom - inkludert et helt rosa Barbie-rom og et dinosaurrom. Langtidsansatte får hver fjerde ukes sabbatsperiode hvert syv år.

10. WebPT Medarbeidere kan delta i ansattes ledede klubber og spill, betalt av et teambyggingsbudsjett. Det er også årlige hendelser, som vårkarnevalet og den årlige "største taperen" utfordringen.

11. Oppnevning-Plus ansatte sier fordeler inkluderer betalt gym medlemskap, snacks og brus og en fleksibel politikk for å jobbe hjemmefra. Plus, ansatte får også med seg barna og kjæledyrene til å jobbe med dem.

12. Acxiom tilbyr utdanning refusjon, adopsjon permisjon og assistanse, kafeteria på stedet og barnepass (kun på enkelte steder), et velværesenter og rabatt på kjæledyrsforsikring.

13. asana skaper programvare som hjelper lagene å spore og administrere sine prosjekter. Ansatte får unike fordeler som $ 50 månedlige Uber-kreditter. De får også gratis executive coaching, guidet meditasjon, untracked PTO, 16 uker betalt fødselspermisjon / foreldreorlov for nye familier, treningsmedlemskap og tre gourmetretter om dagen takket være sitt eget kulinariske program og Eating With Wellness coach og ernæringsfysiolog.

14. Gartner er et IT-selskap med en imponerende liste over fordeler. Perks inkluderer en ansatt rabatt, pendler sjekker og assistanse (sjekker eller bilag for bruk av kollektivtransport), juridisk assistanse, undervisning refusjon og gym medlemskap.

15. Basecamp ansatte har fire dagers sommerarbeid, en treningsgodtgjørelse på $ 100 per måned, massasjegodtgjørelse på 100 dollar per måned, 1 000 dollar årlig utdanningstillatelse, fellesskapsstøttet jordbruk (CSA), en måned sabbatisk hvert tredje år, et arbeid fra -Enten alternativ og ferie gaver.

16. World Wide Technology tilbyr arbeidstakere opplæringstilbud og refusjon, fruktbarhetsassistanse, sykepleie på stedet, velgørenhetskampanjer, et alternativ for arbeid fra hjemmet og frivillige muligheter.

17. RightNow Technologies (Oracle) tilbyr et pendlerprogram, en medisinsk plan med unike fordeler (for eksempel autismefordeler og telefonkonsultasjoner døgnet rundt) og flere inntektsfordeler.

18. Sandia National Laboratories Personalefordeler inkluderer vinterstopp, komprimert arbeidsuke, veiledningsmuligheter med forskere og ingeniører og K-12 utdanningsprogrammer i matte og vitenskap for arbeidstakeres barn. Dessuten gir denne regjeringsjobben deg hver andre fredag!

19. Hyland tilbyr en $ 10.000 studie refusjon for graduate kurs og $ 4000 per år for lavere (min favoritt perk!). Ansatte får også 12 fleksedager, klinikker på stedet og treningsstudier, massasjer, bildetaljer, hårklipp, barnepass og reisetjenester.

20. Programvare råd ansatte feirer fredag ​​fredager, spis fra fullt utstyrt kjøkken og vert boot camp klasser etter arbeid tre ganger i uken.Hvem trenger et liv utenfor arbeidet her? Åh, jeg glemte nesten å nevne sitt sjenerøse arbeid i utlandet.

21. Episke systemer'Campus i Madison, Wisconsin, kan skryte av samfunnshager, bildetaljer på stedet, renseri og bibliotek. Ansatte har glede av EpicOdyssey-turer, et profesjonelt utviklingsfond og en månedslang sabbatisk etter fem års ansettelse.

Tech Selskaper

22. Google har lenge vært ansett som det beste av de beste stedene å jobbe, banebrytende fordeler som treningssentre på stedet og gratis gourmetmat - pluss unik tilgang til nye produkter!

23. eple ansatte sier at de får $ 500 hvert tredje år mot en Mac eller MacBook, 50% av Apple-produkter og 10% av tilbehør. De får også en mobilrabatt, opplæringsgodtgjørelse, treningsgodtgjørelse og $ 20 000 eggfrysestøtte!

24. Facebook gir betalt permisjon for nye foreldre, adopsjon og surrogatassistanse, "barnekontanter for å hjelpe med nyfødte utgifter" og en velværeavgift.

25. På Riot Games, skapere av "League of Legends", selskapskultur inkluderer en Hackathon og "Taste the Riot" messer. "Rioters" mottar løpende utdanning og opplæring gjennom Riot U, toppmoderne datamaskiner og massasjeterapi.

26. Yahoo tilbyr tannpleie på stedet, hårklipp, renseri og endringer, oljeforandringer, bilvask og sykkelreparasjoner. Ansatte er kvalifisert til helseforsikring som dekker avhengige foreldre, og de kan også dra nytte av et treningssenter og dagpleie på stedet.

27. Angies liste ansatte får noen av de mest uventede fordelene, inkludert en massasje terapeut og et treningssenter på stedet med alt fra Zumba til Weight Watchers at Work. Du kan også få hjelp med vekttapsmål på "Transformation Tuesdays" og redusere stress gjennom selskapets intramural sport, en YMCA rabatt og hage på stedet.

28. Hubspot ansatte rapporterer fordeler inkludert profesjonelle utviklingsprogrammer, ubegrenset betaltid, $ 5000 i året mot videreutdanning, samt bedriftssosialer.

Reiseliv og Hospitality Companies

29. De Alaska samling tilbyr fordeler som gratis reise, fleksible tidsplaner og sesongarbeid. Ansatte kan også få overnatting på bedriftshytter.

30. Kimpton Hoteller og restauranter er kjent som leder når det gjelder å gi fordeler til HBT-ansatte, forteller Fortune. Det forstår også medarbeiderens kjærlighet til sine kjæledyr. Selskapet tilbyr kjæledyrsforsikring og en kjæledyrsdyrlov, og lar kjæledyret ditt bli med på kontoret! I tillegg tilbyr selskapet friske sunne snacks og lunsj, trenings klasser og renseri på stedet.

31. Dover Downs Hotel & Casino faktisk tilbyr jury plikt betale! Ansatte får også gratis parkering på stedet (med foretrukket parkering for bilpoolere), gratis internettkiosker, samt et pauserom, spisestue og salong.

32. Delta Airlines ansatte nyter gratis fly, og ansatte rapporterer fordeler som concierge-tjenester, ansatt mobiltelefon rabatter, undervisning assistanse og et treningsstudio medlemskap.

33. Marriott tilbyr rabatterte hotellrom og gavebutikkrabatter over hele verden. Ansatte liker også gavebutikkrabatter.

34. Jackson Hole Mountain Resort tilbyr gratis transport til og fra jobb, gratis kaffe, pendler refusjon og fri tilgang til trikken, terrengsykkel park, tau kurs og drop tower.

forhandlere

35. Dillard tilbyr ansatte konkurransedyktige utsalgssteder med fleksibel planlegging, betalt tidsavbrudd og ansattrabatter. Hver Dillards entusiast trenger denne jobben!

36. Publix tilbyr fordeler som undervisningsbidrag og opplæringshjelp for studenter i sertifiserte matskoler. Heltidsansatte får seks betalte helligdager, selskapsbetalt livsforsikring og mer. I tillegg er ingen tidligere erfaring nødvendig for de fleste stillinger.

37. Kollektive merker, foreldre til Payless ShoeSource, tilbyr fordeler som forretningsreise, ulykkesforsikring og en avhengighetspleieutgiftskonto. Pluss, ikke glem ansattens skorabatt!

Jobb i vitenskap, medisin og helse

38. Counsyl, et DNA-screeningsfirma, har et fullt utstyrt treningsstudio med daglige klasser, lunsj og gratis klesvask. Medarbeiderne rapporterer også om å motta en bilgodtgjørelse på $ 650 som en del av salgsstyrken, slik at du ikke trenger å være en genetiker til fordel!

39. Ansatte av Northside Hospital rapportere at de får fordeler som et treningsmedlemskap, ansattrabatter, mobiltelefonrabatter, barnepass og avhengig omsorg. Og du trenger ikke være i det medisinske feltet for å søke om selskapets ikke-kliniske jobber.

40. Abbott Labs er en bioteknologisk og farmasøytisk produsent. Den tilbyr barnepass, adopsjonshjelp, ansattrabatter, treningsmedlemskap, mobilrabatter, undervisningsassistanse, juridiske tjenester og mer.

41. Humana tilbyr helseundersøkelser på stedet, personlig helse coaching, opplæringsassistanse, læringsarrangementer, mentorskap, overlevelsesstøtte og adopsjonshjelp.

42. Mayo Clinic støtter utdanning med egne universiteter og undervisningsassistanse, et ansattes utdanningsprogram og avhengige stipendier. Ansatte kan til og med bruke Classifieds for Mayo Clinic til å kjøpe og selge varer.

43. Atlanterhavsomsorg tilbyr undervisning refusjon, adopsjon assistanse, concierge tjenester og mentorskap.

44. Sanford Health Ansatte er kvalifisert for en ansatt perks program som tilbyr lokale virksomheten rabatter, et velvære program på arbeidsplassen, pedagogisk assistanse, frivillige fordeler som kreft eller ulykkesdekning, identitetstyveri beskyttelse og adopsjon assistanse.

45. Trupanion oppfordrer ansatte til å bringe sine kjæledyr til jobb! Over 233 katter og hunder henger ut på kontoret hver dag. Ansatte kan også nyte hundevandring og gratis kjæledyrforsikring. Selskapet fortalte også TPH det tilbyr fridager for kjæledyr velvære og kjæledyr avlastning.

Mediebedrifter

46. Groundfloor Media, Inc. ansatte nyter betalt tid for å frivillig, en månedlig aktiv livsstilstillatelse, årlige Groundhog Day feiringer, og en ukentlig ølklubb å lære om - og prøve! - forskjellige typer øl

47. Dolby ansatte i san francisco og london får kontormiljøer (in-office kinoer) og andre konkurransefortrinn som varierer etter sted.

Universiteter med gode ansattes fordeler

48. Miami Florida International University gir bil og kjæledyr forsikring og juridiske tjenester, blant annet fordeler.

49. University of Southern Mississippi tilbyr avhengig barnepass og halvpensjon undervisning for ugifte avhengige barn, gjør at heltidsansatte kan ta opptil seks kreditt timer per semester, og går utover med fordeler som å flytte assistanse.

50. University of Pittsburgh tilbyr opplæringsprogrammer for ansatte og fakultet, samt ektefeller og avhengige, inkludert 100% opplæringsdekning.

51. West Virginia University tilbyr et boligpengerutbetalingsprogram, all-age treningsseksjoner og opplæringshjelp og dispensasjoner. Det har også et stort antall medarbeidsrabatter som er gode for atletiske hendelser, datamaskin- og antivirusprogramvare, Dell-maskiner og tilbehør, samt hos forhandlere som Barnes & Noble, Apple, Enterprise, Microsoft Office og mer.

Produksjonsjobber

52. Cummins Inc. ansatte rapporterer undervisningsstøtte, fruktbarhetsassistanse, en ansattrabatt, treningsmedlemskap, on-site helsetjenester og juridisk assistanse i tillegg til tradisjonelle fordeler.

53. MillerCoors jobber er ikke bare for ølelskere (selv om du må være 21 år eller eldre). Fordelene inkluderer MillerCoors University og en firmapub, hvor du kan smake på 13 varianter av øl - gratis!

54. Stryker, en medisinsk teknologi produsent, tilbyr fordeler som en mobiltelefon rabatt, gym medlemskap, ansatt rabatt, jobb trening og opplæring hjelp, i henhold til dagens og tidligere ansatte.

55. Nestle Purina PetCare ansatte kan registrere sine barn i barnehagen for å lære spansk, gymnastikk, datakompetanse, svømming og til og med gå på fotturer mens foreldrene jobber.

56. Union Pacific Medarbeidere har tilgang til barnepass (kun Omaha), adopsjonshjelp, gavekampanje, helsepersonell, tobakkesluttprogrammer, en transportutgifterskonto og studiegodtgjørelse.

57. J.M. Smucker Company vil dekke 100% av studiekostnadene til selskapsgodkjente kurs uten kap.

58. En jobb på The Hershey Company høres nesten like fristende som sjokoladen! Selskapet tilbyr gratis tilgang til Hersheypark, Springtime in the Park, Hersheypark in the Dark og Hersheypark Christmas Candylane. Ansatte kan også få opplæring i førstehjelp, HLR og andre profesjonelle sertifiseringer.

Andre jobber med store fordeler

59. Summit Consulting tilbyr bikeshare SmarTrip-kort og ytelsesbonuser for $ 500- $ 750. Ansatte får også studiegodtgjørelse, utøvende coaching og muligheten til å delta på seminarer for å hjelpe dem med å nå sitt fulle potensiale.

60. Progressiv Forsikring tilbyr ansatte på stedet medisinske fasiliteter på utvalgte steder, samt treningssenter, hvor ansatte kan dra nytte av aerobic, yoga, løpeklubber og mer. Selskapet tilbyr også adopsjonshjelp og en fleksibel utgifterskonto for barn og eldreomsorg.

61: Bonus! Hvis du elsker The Penny Hoarder, vi har åpninger i St. Petersburg, Florida. Vi betaler 100% av premien på helsetjenester dekning, tilbyr en 4% 401 (k) kamp, ​​tillate flex-time og arbeid-hjemme-alternativer, ubegrenset sykdom og mer! Oh - vi har også et ølkjøleskap og gratis sunne snacks hele dagen.

Vi håper hva slags arbeid du leter etter, du vil finne en jobb som fungerer for deg! Og har også gode fordeler ...

Din sving: Kjenner du noen selskaper med dårligere ansattes fordeler?

Carissa Richetti er en redaksjonell intern ved The Penny Hoarder. Hun elsker å skrive skrekkhistorier og politiske aktivismestykker. Hun er en stor fan av sidejobber og elsker å samle skjell og flytte dyrebutikker i fritiden.

Kaitlyn Perta, en redaktør ved The Penny Hoarder, bidro med forskning på dette innlegget.


Skrive Inn Din Kommentar