Tilbud

Hvordan denne mamma kjøpte alle hennes barns klær til klær for mindre enn $ 40

Hvordan denne mamma kjøpte alle hennes barns klær til klær for mindre enn $ 40

Som mange foreldre bruker jeg å ha en dårlig vane med å gjøre en gal, siste øyeblikk dash for klær til klær.

Min procrastination resulterte ofte i spontane utgifter for de nærmeste ensembler jeg kunne finne og en opprørende regning som lot meg sparke meg senere. Som enslig overordnet måtte jeg bare overvåke mine pennies mye bedre enn det.

Mine døtre er 8 og 7, og det som passer dem i august, vil definitivt være for lite i desember, så å bruke hundrevis av dollar på nye klær er ut av spørsmålet.

Slik handler jeg secondhand strategisk - og hvordan jeg setter sammen en garderobe for begge jenter for mindre enn $ 40.

Jeg setter pris på Hand-Me-Downs og Thrift Stores

Noen foreldre setter nesen opp på ideen om å godta brukte klær fra andre fordi de kan føle seg som et veldedighetssak.

Som soloforelder elsker jeg imidlertid konseptene "free", "discounted" og "BOGO" (Kjøp en få en). Jeg satte min stolthet på siden for et øyeblikk og prøvde det. Og da jeg så hvor mye penger jeg sparte fra sparsommelighet, var jeg stolt av å ringe meg en billigskatt!

Jeg besøker forskjellige butikkbutikker

Mens jeg elsker Once Upon A Child, i min lille by Newport News, Virginia, er det noen andre butikker for barn, inkludert en Boys og Girl's Club-butikk, noen CHKD-butikkbutikker og flere Goodwills.

Jeg prøver å besøke disse forskjellige butikkene minst en gang for å få en ide om hva slags varer de har. En CHDK-butikkbutikk kan ha mye flere barnevner enn nabolaget Goodwill-butikken.

I tillegg tar jeg hensyn til størrelsene de har. Ser de til småbarn, barn i skolealderen eller tenåringer? Dette hjelper meg med å finne ut hvilke butikker som er mest nyttige når du handler for familien min, og som vil hjelpe meg å spare mest penger.

Jeg fokuserer på sparsommelighet nær til velstående områder

Vi ønsker alle fine ting, spesielt for barna våre. Jeg har funnet speditørbutikker i velstående postnummer i mitt område, har en tendens til å ha bedre ting.

Rikelig folk har penger til å kjøpe fine varer og er mer sannsynlig å slippe sine gamle ting på nærmeste butikkbutikk. Å gjøre et raskt Google-søk på butikkbutikker i nærheten av velstående nabolag hjelper meg med å finne ut hvor jeg skal handle først.

Jeg følger speditørbutikker på sosiale medier og registrerer meg for nyhetsbrevene sine

Å registrere seg for nyhetsbrev på e-post, og å følge Facebook, Twitter og Instagram-feeds av populære barnebutikker som Once Upon A Child, hjelper meg å dra nytte av tilbudene.

Nylig kjøpte jeg alle mine barns klær til klær på et "stuff-the-bag" -salg - alt måtte passe i vanlige poser. Jeg dro med to overfylte poser med brukte, velpleide klær til jentene mine:

  • 14 skjorter
  • 1 skjørt
  • 1 kjole
  • 1 par shorts
  • 9 par bukser

... alt for $ 38,16!

Bedrifter har en tendens til å gi spesielle kuponger og tilbud til sine mest lojale tilhengere, så e-post abonnenter og sosiale medier fans får første dibs.

Jeg går opp tidlig for å dra nytte av sparsommelig salg

Og når jeg ikke gjør det, angrer jeg det. Da jeg kom fram til butikken for ting-bag-saken kl 9:15, var det allerede en linje nedover fortauet - og butikken åpnet ikke til klokka 9:30!

Massevis av andre mennesker vil dra nytte av det samme salget. Gjør deg selv en tjeneste og kom dit tidligere, slik at du kan få hendene på de søteste hånden-nedene først!

Jeg tar mine barns shopping

Mens noen eldre barn kan være mindre enn entusiastiske om sparsommelighet, sier jeg, ikke skjul din sparsommelighet fra barna dine. Ta dem med å handle, og lær dem å bli begeistret for å finne gode tilbud!

Mine barn elsker å dabble i leketøy og bok seksjoner, og fordi disse elementene er så tydelig merket ned, å kjøpe dem et "nytt" leketøy er ikke et stort penger problem for meg. Det kan til og med skape en forandring i penger vaner for dem som kan vare i voksen alder.

Disse strategiene gjør shopping for barna mine en bris. Det er ikke en avgjørelse mellom klær og kabelregningen lenger!

Monica Leftwich er en arbeider mor og frilans skribent som elsker å diskutere emner som kvinners helse og enslige foreldreproblemer. Når hun ikke jobber, spiser hun sushi, lager spaghetti og kjøttboller til barna sine, eller magedans. Finn henne på monicaleftwich.com.

Skrive Inn Din Kommentar