Liv

Denne enkle treningen hjelper en kvinne Spar $ 860 per år

Denne enkle treningen hjelper en kvinne Spar $ 860 per år

Jeg har vært en fitness junkie for en stund nå.

Men å forlate foreldrenes hus (hei, betalt for medlemskap!) Og kokos av høgskolen (hei, gratis treningsstudio!) Gjorde meg til å evaluere mine treningsvalg.

Mitt lokale big-box gym medlemskap, for eksempel, kostet meg $ 35 i måneden. I tillegg var gasspengene for å komme dit og tilbake seks dager i uken i rushtidstrafikken omtrent $ 15 per måned.

Å gå til samme treningsstudio hver dag, så mange vet, kan bli ganske kjedelig. Gymet mitt tilbød en enkel liste over trenings klasser jeg pleide å supplere den daglige grinden.

Men da ble det også en dagslim, og det var ikke noe bra for meg å ta andre fitnessklasser rundt byen (opp til $ 30 hver).

Alt sagt og gjort, brukte jeg omtrent $ 95 i måneden på fitness alene! Så hva er en person på et budsjett å gjøre?

Løsningen, som det viste seg, var enkel - og det sparer meg nesten $ 1000 i året.

Jeg ble en løper.

Jeg avslutter treningsstudioet

Etter seks måneders overpaying var nok nok.

Jeg gikk ned til treningsstudioet, avsluttet medlemskapet mitt (de gjør at du gjør det personlig for å prøve å frata deg) og gledet seg - i omtrent et sekund.

Så ble jeg tapt.

Hvordan holder du deg i form uten at treningen er truende, og alle sine fancy fitnesslover?

Jeg investerte pengene jeg sparte den første måneden sans medlemskap i noen nye løpesko.

Jeg kjøpte et par Sauconys på Amazon for $ 70, men fant også tilbud overalt fra eBay til Zappos for så lite som $ 35.

Og så kom jeg nettopp der ute.

Min første løp var rundt nabolaget mitt. Det kostet meg $ 0, og jeg var utpustet på kort tid, mye mer enn å løpe på tredemølle eller elliptiske, hvilke studier viser er en mindre effektiv trening.

Jeg brukte nettbaserte verktøy

Som det viser seg, er det en mengde gratis apps som hjelper løpere å gå fra pusten til fullblåst ekspert ved lynhastighet.

I utgangspunktet stod jeg på sofaen til 5K og Apple Health apps, men jeg har også hørt gode ting om Nike treningsapp.

Andre passformede apper og nettsteder hjelper deg med alt fra lokal ruteplanlegging (WalkRunJog, RunningRoutePlanner eller til og med gode Google Maps) til kalorier og aktivitets telling (MyFitnessPal er min go-to).

Disse appene hjalp meg ikke bare å holde meg til målet mitt utenfor treningsstudioet, men også variere ruten min og hold deg kjedelig mens du kjenner kjører.

Det er noe nytt å se hver dag!

Jeg ble med i en gruppe

Jeg ble med i en lokal løpegruppe.

Det er akkurat det det høres ut: En gruppe løpere på alle nivåer kommer sammen og går på ukentlige løp, tilpassbare lengde og hastighet.

Grupper som disse finnes i nesten alle amerikanske byer. Finn en ved å spørre hos din lokale kjørebutikk, eller søk på lister på nettsteder som Meetup.

Skjønnheten i disse gruppene er at de er ganske mye alltid gratis og utrolig sosiale. Noen til og med gir ut periodiske gratis T-skjorter eller andre swag til dedikerte medlemmer.

En løpende gruppe er også en surefire måte å holde motivert. Det er en stor avtale, spesielt for de som liker treningsstudioets samfunnsinnstilling. Snakk om en vinn-vinn!

Jeg fant billige tillegg

For mange handler fitness om mer enn kardiovaskulær helse alene.

Men en balansert treningsrutine kan fortsatt være billigere enn å shelling ut utallige dollar på fancy utstyr eller til og med mer avanserte klasser.

Enkle søk på nettet førte meg til gratis og effektive oppvarming og nedkjøling fra nettsteder som Self.com og videre fra Equinox - selv Youtube.

I tillegg kjøpte jeg nylig et sett med gratisvekter ($ 30 på Amazon) for å bøte opp mine øvelser-du-kan-gjøre-hjemme-spill.

Har du ikke plassen?

Tenk på trening utendørs (hvis været tillater det), med en venn på pute, eller til og med ved å skyve dine møbler opp mot veggene en gang i uken for å virkelig løsne - og brenne litt ekstra kalorier i prosessen!

Jeg endret min livsstil

Å gå på treningsstudioet og bli en løper har endret lommeboken min - og livet mitt.

Kjører er både den billigste og mest praktiske treningsformen. Det er også en måte å utforske ditt nabolag, dine grenser og ditt indre mentale rom.

Disse treningsøktene er 100% tilpassbare på måter jeg aldri ville ha drømt om. De er også community-orientert på måter jeg lengtet etter i treningsdagene mine.

Og viktigst av alt, på det tidspunktet ett års jubileum for å avslutte treningsrullene mine rundt, har jeg spart $ 320 på et årlig medlemskap, over $ 30 i måneden på utendørsklasser og $ 15 i måneden på min gassregninger.

Det er en total besparelse på $ 860 per år, eller med andre ord en hel masse feirende carb-lasting.

Din sving: Vil du avslutte treningsstudioet og prøve å løpe?

Opplysning: Hva ville Abe gjøre? Sannsynligvis klapp oss på baksiden for å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget. Takk for at du hjelper oss med å fylle The Penny Hoarder's øl kjøleskap!

Nicole Horowitz er en forfatter og heltid Los Angelino. Siden hennes kjærlighet til mat vokser, gjør det også kjærligheten til kondisjon og hennes kjærlighet til å redde hva hun kan bruke på iskrem.

Skrive Inn Din Kommentar