Penger

Folk antas å si opp disse jobbene de fleste. Har du gjort listen?

Folk antas å si opp disse jobbene de fleste. Har du gjort listen?

Etter å ha brent gjennom dusinvis av jobber i mitt liv, anser jeg meg selv som en ekspert på jobb.

Jeg har skrevet om hvordan du skal tjene mer penger på jobb og hva du skal gjøre før du bestemmer deg for å slutte, men min favoritt er hvordan du slutter jobben din.

Så da jeg så en WiseBread artikkel med tittelen "The 4 Jobs People Quit the Most", var jeg nysgjerrig.

Her er listen:

  1. De fleste jobber hos Amazon
  2. Jobb i livsforsikringsbransjen
  3. Registrerte sykepleiere (RN)
  4. Jobb i fritids- og gjestebransjen

Hvor ille er disse jobbene?

En Amazon-arbeider fortalte New York Times-ansatte regelmessig å gråte på sine arbeidsplasser på grunn av stresset.

Selge livsforsikring, som andre provisjonsbaserte arbeidsplasser, kan være tøft.

Sykepleiere står overfor lange timer og stressende situasjoner.

Og jobber i fritids- og gjestebransjen kommer ofte med lave lønninger.

Men hvis du jobber i noen av disse feltene, må du ikke legge inn to ukes varsel ennå: Dataene sikkerhetskopierer ikke "avslutte mest" kravet.

De to første jobbene ble plukket fra en PayScale.com-liste over "mest og minst lojale medarbeidere" basert på "median ansattes oppdragstid." Amazonas er ett år, noe som gjør det til nummer 464 av 466 selskaper. Flere forsikringsselskaper vises også nær bunnen av listen.

Men er det en rettferdig måling av hvor ofte ansatte slutter, "lojalitet" eller hvor dårlig en jobb er?

Tross alt, hvis et selskap med fantastiske jobber hadde lansert seks måneder før undersøkelsen og ansatt 1000 ansatte, ville det være på bunnen av listen på grunn av median ansattes oppdragstid.

Et mer relevant eksempel: Amazon hyret 120.000 ansatte for høytiden, som forkortet sin medianansatte periode på en stor måte.

Noen selskaper rutinemessig ansette midlertidige arbeidstakere og legg dem av. Det handler ikke om å slutte, og det sier heller ikke mye om lojalitet eller arbeidsforhold.

Og vurder dette interessante faktumet: Eastman Kodak topper lojalitetslisten (median ansattes oppdragstid på 20 år) men kun 45% av sine ansatte rapporterer høyt jobbtilfredshet.

I mellomtiden får Amazon og mange andre nær bunnen av listen høye jobtilfredshetsgrader fra mer enn 70% av de ansatte.

Det er klart at data kan fortelle mange forskjellige historier. Den høye omsetningsraten for sykepleiere sannsynligvis er på grunn av stress og arbeidsforhold, men listen tar ikke hensyn til hvordan eller hvorfor.

Og de fritids- og gjestfrihetsbransjens arbeidsplasser kan i stor grad bemannes av unge arbeidere som slutter enda gode jobber oftere - eller jobber midlertidig mens de er i skolen.

Hvilke jobber er egentlig det verste?

Hvilke jobber er så ille at du bør slutte, eller aldri vurdere i utgangspunktet?

Du kan ikke alltid stole på lister og rangeringer, og noen selskaper kan få dårlige anmeldelser.

Vurder Amazon, som har dårlig rykte og dårlig visning på listen over ansatte lojalitet. Men Leena Raos undersøkelse viste mange arbeidere som elsket jobbene deres, til tross for høytrykksatmosfæren.

Hvis du noen gang har hatt en jobb du hatet, kan du nok huske noen få ansatte som elsket arbeidet og arbeidsplassen. Og hvis du noen gang har hatt en jobb du virkelig elsket, hadde noen andre sikkert hatet det.

Hvordan du føler om jobben din er personlig.

For eksempel, hvis du hater stressende arbeid, som jeg gjør, vil du sannsynligvis unngå karrierer på denne listen over de mest stressende jobbene.

Dette innlegget på de laveste betalende jobbene har også noen stillinger du kanskje vil unngå, som daglærer og fastfood arbeidstaker. Selvfølgelig kan den tidligere gi deg erfaring du trenger for en bedre jobb - og sistnevnte kan tilby rask fremgang.

Deretter er det vår liste over karrierer med høyest skilsmisse. Hvis du har en av disse jobbene, kan din ektefelle kanskje ha deg til å slutte.

Hvis du har en hard tid med å håndtere veiledere, bør du sannsynligvis unngå å jobbe for alle på New York Posts liste over de "verste sjefene til enhver tid."

Teater- og filmprodusenten Scott Rudin skriker tilsynelatende og kaster ting på ansatte, mens Dish Network-grunnlegger Charlie Ergen sies å ha skapt en "kultur av horror".

Til slutt er det virkelig skitne jobber. Uansett hvor godt arbeidsgiveren din er, kan du vurdere å slutte hvis du jobber som en fårkaster eller septiktankrenser. Men igjen, kan du elske det arbeidet.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar