Tilbud

Her er hvorfor vi buzzing om Cheerios 'plan for å gi bort 10 millioner frø

Her er hvorfor vi buzzing om Cheerios 'plan for å gi bort 10 millioner frø

Hvis du ikke allerede hadde lagt merke til, mangler Buzz the Bee fra sitt vanlige sted på Cheerios-bokser. Hans fravær tar sikte på å få bevissthet for at bier dør i en alarmerende hastighet - og vi gjør ikke nok til å stoppe det.

For å bekjempe den alvorlige nedgangen i bibefolkningen, Cheerios samarbeider med Vesey's, en frøfører, for å gi bort frie wildflower frø til alle som ønsker å skape et bee-vennlig habitat i sin egen bakgård.

Og bortsett fra å hjelpe ut din Moder Jord gratis, plante vildblomster kan også være en veldig fin våraktivitet for barn!

De kommer til å så frøene, trekke noen ugress (det bygger karakter, ikke sant?) Og se på det harde arbeidet lønner seg alt mens de lærer å gi tilbake til planeten de ringer hjem.

Hvordan får jeg gratis frø?

Ganske enkelt Fyll ut dette skjemaet på Cheerios nettside, og Vesey vil sende dine frø til deg innen fire til seks uker - akkurat i tide til den siste frosten.

Det er så enkelt!

Når du mottar frøene dine, kan du finne tips for planting og tending til ditt nye bi-helligdom på Veseys nettsted. Prosessen høres ganske enkelt: Bare finn en god, solfylt lapp av jord, plant frøene dine, og sørg for å holde bakken fuktig og ugresset fra de voksende plantene.

Hva annet kan jeg gjøre for å redde biene?

Mens du venter på at frøene dine kommer, kan du sjekke ut noen andre måter du kan hjelpe til med å opprettholde bibefolkningen. Vi alle deler samme jord, og det er opp til oss å holde det sunt.

Cheerios 'mål er å gi ut 100 millioner frø i vår, så utfordre vennene dine til å gjøre sin del også!

Din sving: Planlegger du å plante en wildflower hage denne våren?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun registrerte seg for hennes frø og er så spent på å vokse noen vakre blomster!


Skrive Inn Din Kommentar