Penger

Vil du selge klærne på Poshmark? 5 ekspert tips du bør lese først

Vil du selge klærne på Poshmark? 5 ekspert tips du bør lese først

Folk som selger klær på Poshmark, gjør det så enkelt.

Jeg har lest artikler om kvinner som recapping hvordan de lounger rundt huset deres i helgene, nipper til kaffe og snapper bilder av klær eller sko å selge.

Jeg misunnte dem, så høyt på deres elegante Poshmark-piedestaler.

De hadde folk bedt dem om å legge inn flere klær, vakrere vesker. Folk kastet nesten penger på dem til venstre og høyre som deres liv var avhengig av det (OK, kanskje jeg overdriver. Men det var det som syntes i mitt sinn).

Så jeg bestemte meg for å prøve det. Det kunne ikke vært så vanskelig, ikke sant?

Min forsøk på Poshmark

Jeg lastet ned Poshmark-appen med mine øyne på premien: ekstra penger.

Jeg hadde mange gameday kjoler fra college å samle støv på baksiden av skapet mitt, og jeg ville prøve å gjøre noen få dollar av dem.

Så jeg snappet noen få bilder av dem som henger på soverommet mitt, satt rimelige priser og ventet.

Folk begynte å følge meg. Jeg fulgte dem tilbake.

Noen likte lik og kommenterte mine oppføringer; Jeg takket dem. Jeg så fram til de ekstra pengene jeg skulle ha.

Men tre uker gikk forbi og ingen kjøpte noe.

Skuffet, jeg slettet appen og donerte kjolen til et lokalt hus.

Jeg kunne ikke slutte å lure på hvorfor jeg ikke solgte noe, skjønt. Hva gjorde jeg muligens feil?

Som det viser seg, stort sett alt.

Slik selger du på Poshmark som en proff

Jeg gjorde min forskning. Nesten hver artikkel på nettet fortalte meg at det ville være en tidkrevende prosess - men jeg visste ikke hvordan detaljert prosessen ville være.

Etter noen spør rundt, Jeg fant en Poshmark pro for å forklare tauene til meg: fashion blogger Alison Gary.

Etter at hun og hennes ektemann bestemte seg for at de ønsket å leie ut huset deres og reise landet i en RV, innså hun at det ikke var mulig at hennes hele skapet kunne komme med henne.

Etter å ha prøvd andre uttak som hun fant "vanskelig og upersonlig", bestemte hun seg endelig for å gi Poshmark et forsøk.

Innen en uke hadde hun det solgte sin første gjenstand. Om lag tre måneder oversteg salget hennes $ 1000.

Hvordan gjorde hun det?

Vel, hun innrømmer hennes forhåndsbestemte følge fra hennes moteblogg, Garderobe Oxygen, definitivt hjulpet. Men etter forskning, prøving og feiling, har hun noen insider tips som kan gjelde for alle.

Her er hennes beste:

1. Bruk alle fire bildealternativer

Bildene av kjolen som henger på soverommet mitt, kunne vært en del av grunnen til at jeg ikke solgte noe. Kvalitetsbilder er avgjørende for å gjøre salg, Gary forklarer.

"Har ditt første bilde være det som er best opplyst," sier hun. "Det kan til og med være det du fant på nettsiden fra når du googlede elementet, som produktbildet."

Det er fornuftig.

Når jeg blar gjennom fôret mitt i appen, ble jeg mer tiltrukket av oppføringer som hadde lyse, klare bilder - og mindre interessert i de som så ut som de ble slått på en mobiltelefon.

Noen selgere går selv så langt som styling på mannequins.

Poshmark har ingen returregler med ett unntak: Kunder kan kun returnere varer hvis de ikke leveres som beskrevet av selgeren.

For å bekjempe dette, anbefaler Gary å laste ned en bildekollageapp og lage noen collager som viser små detaljer om produktet du selger. Ved å gjøre det, lar du kjøpere se nøyaktig hva de kjøper, feil og alt.

Inkludert flere bilder kan eliminere eventuelle mulige situasjoner der noen kan hevde at en selger dratt dem av.

Full gjennomsiktighet betyr beskyttelse!

2. Aktiver titler og beskrivelser

Etter å ha sett på topp Poshmark-selgere begynte Gary å merke seg at de alle hadde en ting til felles: De hadde beskrivende titler og brukte hver enkelt karakter de muligens kunne, med de mest fengslende delene i fronten.

"Jeg vil bruke emoji som sier" ny "i stedet for å skrive ordet ut for å lagre ekstra to tegn," sier Gary. "Jeg vil bruke hver enkelt karakter mulig å vite at det blir avskåret litt, med begynnelsen å være den heteste delen av det."

Ved den "varme" delen betyr hun inkludert merkenavn og deretter inkludert adjektiver etter. Mange Poshmark-brukere blar etter merkenavn, så med dette søkeordet foran kan det hjelpe elementet ditt å komme opp under søk.

Det er også godt å inkludere målinger, materialet det er laget av, når det først kom ut og annen viktig info i beskrivelser.

"Gi kjøpere mer informasjon enn de selv trenger," forklarer Gary. "Jo mindre spørsmål du må svare, desto bedre."

Ved å eliminere noe rom for kjøperopphold, kan du få en bedre sjanse til å gjøre et salg.

3. Gi tips om hvordan du skal bruke og stilelementer

Å gi kjøperens veiledning om hvordan du kan bære og stilere, kan gå langt - spesielt siden Poshmark har en returpolitikk.

Gary anbefaler å gi stiltips i beskrivelser for å formidle til brukerne hvor mangfoldige elementer er.

Hun vil si ting som, "dette ser veldig bra ut med et par pumper for arbeid, eller legger til noen ankel booties og en denim jakke og bærer den i helgen."

Ved å gi kjøpere ideer om antrekk oppfordrer ideen om at stykket du selger er allsidig - og en god verdi, siden de kan bære den mer enn en gang.

4. Ikke vær redd for å si nei

Brukere på Poshmark pleier ofte å forhandle. Selgere kan legge inn varer med "faste" priser, noe som betyr at de ikke er åpne for forhandling, men kjøpere kommenterer fortsatt med sine bud.

Å være åpen for bud kan være nyttig; en selger har muligheten til å kvitte seg med et element som ikke har solgt, og en kjøper kan prute prisen ned noen få dollar.

Men hvis noen helt nedslår deg, ikke vær redd for å avvise budet.

"Min største utfordring [med Poshmark] er at det er folk der ute som vil lage tilbud som er latterlig lavt," sa Gary. "Hvis det er bortkastet tid, si nei."

I tillegg til å forhandle, kan folk be om tilpassede bunter av produkter du selger. Hvis du ikke allerede tilbyr det, anbefaler Gary deg si nei!

Din butikk er på dine betingelser, ikke kjøperens. Du kan spare mye tid og hodepine ved å være selektiv.

5. Legg til en "Ekstra Touch"

Å gå den ekstra mile for kunder er en fin måte å gjøre dem fra engangskjøpere til gjentagende (som betyr at du kan stole på å bruke penger i butikken din!).

For å gjøre dette legger Gary ekstra på pakker som hun sender til kunder; hun vikler elementer i vevpapir og krøller bånd for å sikre dem.

Disse små berøringene er heller ikke dyre heller; hun anbefaler å kjøpe papirpapir og bånd av rabatt nettsteder som Amazon - for $ 12 har hun nok papir og bånd til å vare i tre måneder!

Hun gikk selv så langt som å få ut visittkort som takket kundene for å handle med henne, som hun ville inkludere i pakker.

"[Ved å gjøre disse tingene] kommer det til å se veldig fint og rent og polert," sa hun. "Det hjelper deg virkelig å få tilbake kunder."

Ikke glem at kunder vurderer Poshmark-selgere. Selgerpoengene kan ikke endres, og du kan ikke slette kommentarer kunder forlater om deg!

En liten ekstra berøring på slutten kan virkelig gjøre forskjellen i at du får karakter på tre eller fem. Og, Gary sier at du vil at poengsummen din skal være høy, slik at "folk stoler på at det de skal få [fra deg] er bra."

Og tenk på det: Hvis du var en kunde som kjøpte fra et sted, ville du ikke at pakken din skulle se ut som selgeren faktisk brydde seg om at du kjøpte varen deres? Jeg vet jeg ville!

Din sving: Vil du prøve noen av disse innsidertipsene for selger på Poshmark?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å sjekke ut dette uthevede innholdet, hjelper du oss med å få flere måter å lagre!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.


Skrive Inn Din Kommentar