Penger

Bor i Boston? Disse medisinske studiene er åpne nå - noen betaler over $ 1K

Bor i Boston? Disse medisinske studiene er åpne nå - noen betaler over $ 1K

Da jeg var på college, trengte jeg alle de ekstra pengene jeg kunne få.

Så, i tillegg til å vente på bord, svarte jeg noen ganger de annonsene som satt fast på sidene av telefonpoler - på jakt etter villige deltakere i medisinske studier.

Bidra til fremskritt av medisin og får betalt? De var studentens drøm.

Noen kreves ikke mer enn en rask undersøkelse; andre var kliniske legemiddelforsøk for å behandle ulike plager.

Og selv om annonsene nå vises online - i stedet for på telefonpoler - er de fortsatt en fin måte å tjene ekstra penger.

Og disse er spesielt for Bostonians!

Disse kliniske forsøkene er åpne akkurat nå ...

1. diabetes

Lider du av diabetes? Du er ikke alene.

Faktisk, bare i 2012 hadde 29,1 millioner amerikanere (9,3% av befolkningen) diabetes, ifølge American Diabetes Association.

Vel, denne kliniske studien er på utkikk etter diabetikere i Boston for å delta i en ny undersøkelse - og det betaler seg opp til $ 75 / time.

For å kvalifisere, må du være minst 18 år gammel, bor innenfor 50 miles fra Boston og bli diagnostisert med og på medisiner for type I eller II diabetes.

Klikk her for mer info.

2. Sov

Ja, du kan bli betalt til lur: Jillian Shea, en Penny Hoarder bidragsyter, tjent $ 12.000 fra to søvnstudier i Boston.

Det første trinnet er å fylle ut spørreundersøkelser med informasjon om søvnmønstre og generelle helse. Hvis du kvalifiserer, vil du bli bedt om å fullføre både fysiske og psykologiske eksamener - og så er det på tide å komme seg til å snooze, er, business.

Selv om det kan høres ut som en perfekt konsert, noterer Shea "det er ikke alle behagelige puter og søte drømmer", og sier utfordringer som isolasjon, uvanlige stillinger og nåler eller andre medisinske enheter.

Interessert i å sove på jobben? Følg denne linken for å finne søvnfasiliteter i nærheten av deg.

3. Crohns sykdom

Har du blitt diagnostisert med denne kroniske gastrointestinale sykdommen?

Hvis du har hatt Crohns i minst tre måneder, kan du kvalifisere deg for en av de lokale studiene som kan tilby betaling som varierer ved studie opp til $ 750. I tillegg kan du også motta studiekostnader uten kostnad for studienes lengde. (Finn ut mer her)

4. Andre ting

Selv om du er sunn som hest, kan noen studier fortsatt gjelde for deg.

Et sted å se er Covance, et selskap som "Rekrutterer for en rekke pasienter til å delta i betalte medisinske studier, alt fra friske frivillige til røykere."

Da vi så, hadde Covance 17 studier åpne i fire forskjellige stater. Eller sjekk ut Parexel, som har en rekke studier tilgjengelig i Baltimore, samt denne listen over syv steder for å finne åpne kliniske studier.

Å være en menneskelig marsvin er ikke for alle - men hvis du vil tjene ekstra penger uten en viss grad eller spesifikk trening, kan de være verdt et skudd! (Pun veldig mye ment.)


Skrive Inn Din Kommentar