Mat

Få din våtnaps klar: Søndag er National Chicken Wing Day!

Få din våtnaps klar: Søndag er National Chicken Wing Day!

Få matvarer er like mektige, rotete og fantastiske som kyllingfløyen.

Du kan ha dem i tradisjonell stil med buffelsaus eller kle dem i søt Thai chili. De er til og med godt slett, eller "naken", som du ser skandaløst annonsert på noen menyer.

Så vi var ikke overrasket over å lære at det er en hel dag viet til kyllingvingerens enkle, uforlignelige godhet. Søndag, 29. juli er National Chicken Wing Day, og vi fant de beste stedene for deg å få din løsning på den billige.

National Chicken Wing Day 2018: 6 Steder for å få gode tilbud på vinger

Ferdig lesing og klar til å spise allerede? Her er hvor du skal ta forkjøp vinger.

Buffalo Wild Wings

Buffalo Wild Wings - din go-to-spot for en college-y føler med rikelig, sportsfylte TV-skjermer - tilbyr gratis snackvinger med kjøp av små, mellomstore eller store ordrer av tradisjonelle eller utbenne vinger. Dette tilbudet gjelder kun for innlevering på deltakende steder mens forsyningen varer, så sørg for å sjekke med din nærmeste plassering før du går ut for å få vingen på.

East Coast Wings

Denne søndag på East Coast Wings, du betaler bare 50 cent per vinge På tradisjonelle og utdelte ordrer opptil 25 vinger. Tilbudet er bare spisestue.

Hooters

Det er ikke helt gratis, men Hooters vil tilby 10 gratis benfri vinger med kjøp av 10 vinger.

The WingHouse Bar & Grill

Denne Florida-baserte vingetrestauranten vil gi deg Fem gratis Buffalo eller originale vinger når du kjøper en bestilling på 10 Buffalo eller originale vinger. Hvis du ikke er en fan av disse smaker, har WingHouse restauranter 18 sauser å velge mellom, så du er sikker på å finne noe som passer din smak denne søndagen.

Wingstop

Deltagende Wingstop-steder tilbyr fem gratis vinger med et hvilket som helst online vinge kjøp. Bare plasser bestillingen mellom kl. 11 og kl. og bruk promo-koden 5FREEWINGS.

Hvis avtalen er på din nærmeste plassering, så vær klar til å velge mellom 11 forskjellige smaker, inkludert Original Hot, Atomic, Mild, Cajun, Teriyaki, Hawaiian, Lemon Pepper, Hvitløk Parmesan, Louisiana Rub, Mango Habanero og Hickory Røkt BBQ. Åh gutten, hvordan vil du velge?

7-Eleven

Hvis du er en fan av bensinstasjonsvinger, har vi gode nyheter: 7-Eleven har kalt denne helgen National Wing Weekend og tilbyr 10 vinger til 7,11 USD hele helgen.

Uansett hvor du går - eller selv om du bare blir hjemme med din egen grill - nyt National Chicken Wing Day!

Jeg vet jeg vil.

Jamie Cattanach er en bidragsyter til The Penny Hoarder og kyllingvinge entusiast. Footy's saus er fortsatt best, og ingen slår moren sin på grillen.

Skrive Inn Din Kommentar