Penger

Hendig med en skiftenøkkel? IKEAs nyeste flytting kunne bety ekstra penger for deg

Hendig med en skiftenøkkel? IKEAs nyeste flytting kunne bety ekstra penger for deg


Er du en mester for å sette sammen poeng? Kanskje er du ljushuvud ved å bygge Läckös?

Med mindre du har bodd under en sten, har du sannsynligvis kommet i kontakt med svenske møbler darling IKEA på et tidspunkt i livet ditt.

Og hvis du er en vits på å sette sammen sine svenske navngitte, enkle, men likevel frustrerende møbler, har vi fått en jobbmulighet for deg.

IKEA har gått og kjøpt TaskRabbit, gig-stedet som matcher arbeidstakere med de som trenger en rask jobb, for en ikke oppgitt pris med planer om å stenge avtalen neste måned. Appen vil fortsatt fungere som et uavhengig selskap i IKEA-konsernet.

"Vi vil kunne lære av TaskRabbits digitale ekspertise, samtidig som vi gir IKEA-kunder ytterligere muligheter til å få tilgang til fleksible og rimelige service løsninger for å møte dagens kundes behov, sier Jesper Brodin, daglig leder og konsernsjef i IKEA Group. (Ja, navnet hans er to bokstaver vekk fra Odin. Metal.)

IKEA vil tilby TaskRabbit-tjenester til kunder som allerede er belagert fra å navigere i labyrintlignende varehus i USA og Storbritannia, men noen av de 27 andre landene med en IKEA-tilstedeværelse kunne følge, utgitt utgivelsen.

Visst, det vil være bra for oss vanlige folk som kryper når vi åpner disse IKEA-instruksjonene. Men det betyr også flere muligheter - og seriøse penger - for potensielle "oppdragsgivere" som ikke gjør det.

Jeg mener, vi vet allerede at du kan tjene $ 2000 per uke på TaskRabbit. Men her er noe mer bevis på at etterspørselen etter IKEA-byggetjenester er skyhøy.

Vi trenger deg til å bygge våre IKEA Møbler - For vår Sanity

Dette bedriftsflyttet gir deg flere sjanser til å lage søt moolah, men det vil også gi deg muligheten til å legge et positivt merke på menneskeheten. Vår sunnhet, ekteskap, vennskap og fysisk velvære er avhengige av det.

Her er noen tanker vi på The Penny Hoarder HQ har hatt å bygge IKEA møbler:

"HVORFOR HAR INSTRUKSJONENE IKKE ORDT?"

"Jeg trenger mer øl."

"[E-postbeskyttet] #, og jeg setter det til sammen bakover!"

"Jeg tror ikke ekteskapet mitt kommer til å overleve dette."

"(Kaster dum baby skiftenøkkel.)"

Det var ikke lagt vekt på det. Som du ser, er etterspørselen etter IKEA-oppdragsgivere helt der. Så gå og registrer deg som en tasker hvis du har tålmodigheten vi ser ut til å mangle.

Bare så du vet at vi ikke er IKEA hatere her, vi elsker absolutt deres billige og deilige spisemuligheter. Og her er Penny Hoarder illustrativ designer Kristy Gaunt på spenningen av et stykke IKEA-møbler:

"Selv om det er litt frustrasjon i å sette det sammen, sparte jeg til slutt penger på å kjøpe det, og det er en følelse av å oppnå" Heck ja, jeg legger det sammen "."

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han ble engang gått tapt i en time i en IKEA etter dilly-dallying vekk fra gulvpilene. Han dro med en seng han aldri satt sammen.

Skrive Inn Din Kommentar