Penger

Trenger du en jobb for ferien? Kohl er ansatt nå - her er hvordan du søker

Trenger du en jobb for ferien? Kohl er ansatt nå - her er hvordan du søker

Det er nesten oktober, som i butikktid betyr at julen er over oss.

Jeg vet. Det får meg til å cringe også. Jeg kan ikke helt mage ideen om allerede squirrelling bort ekstra penger for ferie shopping.

Men på den lyse siden betyr dette at massevis av forhandlere rammer opp ferieinnsetting - inkludert vår go-to-rabattforhandler, Kohl.

I fjor hyrde Kohl noe som 69.000 temp arbeidere for å håndtere kaoset som er ferien.

I år annonserer ikke noen tall, ifølge CNBC. Det er bare å ansette, noe som er godt nok for oss.

Forhandleren ser etter salgselskaper, hvem vil hjelpe kunder distribusjon assosierte, hvem vil pakke, sortere og sende produkter fra distribusjonssenteret; og fraktselskaper, hvem vil avlaste merch og flytte den til salgsgulvet.

En stor fordel for å logge på som sesongarbeideren er at du vil kunne kaste bort noen ekstra penger med en ukentlig lønnsslipp - og du får rabatt. Det vil hjelpe deg med å erobre din feriehandleliste. Glassdør anslår en gjennomsnittlig timeløn på $ 8,71 for salgsforbindelser.

Plus, Kohl er kjent for å holde sesongarbeid på full tid. I fjor skryte det at 14.000 av sine sesongbaserte folk slått på full tid etter feriehøyden.

Hvis du er interessert i å bli med i Kohl til jul, den skal holde ansatt messer 7. oktober på mer enn 200 plassering over hele USA

Du finner all den informasjonen du trenger på Kohls ferie og sesongbaserte ansettelsesside.

Og hvis du vil finne flere sesongmessige muligheter, inkludert noe arbeid hjemmefra, vil du satse på at vi skal legge inn våre favoritter på vår Facebook-side.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hvis du snagger en av disse stillingene i St. Petersburg, Florida, vil du sannsynligvis se at hun uformelt vandrer rundt Kohl, og prøver å sjekke gjenstander fra hennes julehandleliste.


Skrive Inn Din Kommentar