Liv

Vi vet allerede å jobbe hjemmefra, og denne studien støtter det

Vi vet allerede å jobbe hjemmefra, og denne studien støtter det

Vi vet at mange lesere ønsker, trenger eller bare foretrekker å jobbe hjemmefra.

Penny Hoarder staffers er ikke annerledes. Faktisk skriver jeg dette fra mitt hjemmekontor akkurat nå.

Vi er veldig heldige at dag-til-dag-dager er en del av vår fordelingspakke (takk Kyle!), men noen sjefer trenger fortsatt overbevisende.

Hvis din er en av dem, kanskje denne nyheten vil hjelpe dem å svinge.

De betydelige fordelene ved å jobbe hjemmefra

Stanford Business Senior Editor Shana Lynch skrev nylig om resultatene av en studie utført av Stanford business professor Nicholas Bloom, som spores ansatte på kinesisk reisebyrå Ctrip for å hjelpe selskapet å forstå virkningen av fleksibilitet på arbeidsplassen.

"[Ctrip] anmodet arbeidstakerfrivillige for en studie hvor halvparten jobbet hjemmefra i ni måneder, kom inn på kontoret en dag i uken, og halvparten jobbet bare fra kontoret," forklarer Lynch.

Ytelsen til de ansatte som jobbet hjemmefra skutt opp med 13 prosent.

Bloom tillater økningen til to ting. Han sier at arbeidstakere konsentrerer seg bedre når de jobber hjemmefra og er mer sannsynlig å jobbe fullt skifte når de ikke arbeider med pendler, lange lunsjer og andre forstyrrelser.

Studien oppdaget også avgangshastigheten ved Ctrip "falt med 50% da arbeidstakere fikk lov til å jobbe hjemmefra." Selskapet rapporterte også at det ga omtrent $ 2000 mer fortjeneste per arbeidstaker.

Så, la oss samle.

Ansatte som jobber hjemmefra, utfører seg bedre, er mer fokuserte, mindre distrahert, slutter sjeldnere og øker selskapets økonomiske resultat.

I større målestokk bidrar arbeidet fra hjemmet til å spare olje, redusere klimagassutslippene og spare bedrifter penger med penger.

(Tilsynelatende er alt mulig når ansatte får lov til å jobbe hjemmefra. Det likeledes også lindrer tørr hud, fremmer hårvekst og helbreder dårlig ånde. Disse tingene har ikke blitt studert ennå.)

Uansett, hvis resultatene av Blooms studie ikke er nok til å overbevise sjefen din om at ansatte skal kunne jobbe hjemmefra, legg disse ekstra fordelene på dem. Du kan også få deg til å bevise at arbeid fra hjemmet øker produktiviteten.

Hvis sjefen din ikke vil gå for fjerntliggende arbeid i det hele tatt, prøv å forhandle for en kortere arbeidsdag.

Fortsatt ikke lykke? Ikke la det få deg ned. I virkeligheten tilbyr bare rundt 7% av amerikanske arbeidsplasser telekommunale fordeler.

Og for å være helt ærlig, er det ikke alltid så bra å jobbe hjemmefra som det høres ut.

Unntatt når det er.

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å jobbe hjemmefra, men synes også at det virkelig suger å savne dagene når folk tar med cupcakes, pizza eller hunden sin.

Skrive Inn Din Kommentar