Penger

Å ha venner betaler seg: 25 Refer-a-Friend-programmer som betaler deg

Å ha venner betaler seg: 25 Refer-a-Friend-programmer som betaler deg

Ha venner? Medarbeidere? Familiemedlemmer?

Hvis du blir forelsket i et produkt eller en tjeneste du bruker, kommer du sannsynligvis til å snakke om det. (Jeg vet vi gjør!)

Men visste du at du faktisk kan få betalt å henvise venner?

25 av de beste henvisningsprogrammene

Vi renset Internett og fant disse selskaper som tilbyr fantastiske henvisningsprogrammer. Hvis du dra full nytte av disse, kan du enkelt banke tusenvis av dollar. Men noen ganger er en skarp $ 5 bill også hyggelig.

1. Acorns: Opptil $ 100 / Year

Du har hørt om Acorns, ikke sant? Det er en av våre favoritt mikroinvesterende apps. Du kan begynne å investere din sparebytte med så lite som $ 5. (Plus, du vil tjene en $ 5 bonus når du registrerer deg her.) Deretter henvis en venn til å tjene opptil $ 100 i et kalenderår.

2. Chime Bank: $ 25

Chime Bank er en slags bank av alle banker. Det har ingen skjulte avgifter, det kan spare penger automatisk og det leverer selv lønnsslippet ditt tidlig. Når du refererer til en venn (fortelle at det bare tar fem minutter å registrere deg) som setter inn $ 50 eller mer i kontoen, vil du snu $ 25.

3. Dosh: $ 5

Dosh er en kald, hard cash-back app. Når du har brukt penger hos en Dosh-tilknyttet forhandler, får du en prosentandel av kontanter tilbake. Kanskje det er 10% tilbake fra din lokale pizzeria. Eller 3% tilbake fra Bed Bath & Beyond. Når du refererer til en venn - og de koble til kreditt- og / eller debetkort - vil du tjene $ 15.

4. OhmConnect: $ 20

California-innbyggere kan tjene ekstra penger ved å synkronisere deres brukerkontoer til et energidelingsprogram kalt OhmConnect og godta å bidra til å redusere energiforbruket bare noen få timer i uken.

Det er ganske enkelt, og du hjelper miljøet. Inntektene dine er basert på hvor mye strøm du sparer. Jo mer du sparer, desto høyere er statusen din, som hjelper deg med å tjene enda mer.

I tillegg, med OhmConnects henvisningsprogram, kan du få betalt opptil $ 20 for å hjelpe en venn å spare penger og energi.

5. JOANY: $ 25 (Ubegrenset)

JOANY er helsevesenet concierge service. Dens ansatte hjelper enkeltpersoner å finne og sammenligne planer, søke etter leger og navigere i kompliserte medisinske regninger. For å imøtekomme kundene sine best, trenger du å svare på noen HIPAA-beskyttede spørreskjemaer - mindre enn 50 - for 25 dollar. (Pass på at du kvalifiserer her.)

Når du har fullført undersøkelsen, del din unike henvisningslink. Når en venn fullfører undersøkelsen, får du ytterligere $ 25.

6. Groupon: $ 10 i Groupon Bucks

Ok, Groupon har tøffe avtaler noen ganger, men du kan finne ekte perler (som pizza) og spare tonn. Når du refererer til en venn, kan du bankere $ 10 i Groupon-dollar for å bruke på neste store avtale du finner.

7. InboxDollars: 10% av vinnerinntektene

Hvis du er i undersøkelsesnettsteder, har du sikkert hørt om InboxDollars. Du kan få betalt for å ta undersøkelser, se videoer og spille spill. Når du refererer til en venn som registrerer seg, vil du tjene 10% av sine kvalifiserte inntekter. Si at de ser på en video og tjener $ 1. Du får 10 cent.

8. Blooom: $ 10 Amazon Gavekort

Trenger du 401 (k) veiledning? Blooom er en robo-rådgiver som sørger for at kontoen din jobber hardt for deg. Hands-off-tjenesten er $ 10 per måned, men du trenger ikke engang å få vennene dine til å registrere deg for å få gavekortet på $ 10. Hvis de bare velger den gratis 401 (k) -kontrollen, er det Amazon-kortet ditt!

9. Troverdig: $ 100 til $ 1000

Troverdig refinansierer studielån, og tjenesten har spart kandidater med massevis av penger (som $ 50 000). Hvis du allerede har brukt tjenesten, og du henviser til en venn som refinansierer en balanse på $ 30.000 eller mer, vil du hente $ 1000. For saldoer under $ 30.000, eller for henvisninger til personlige lån, får du fortsatt $ 100.

Merk: Tilbudet avsluttes 31. desember 2017.

10. HealthyWage: $ 20 (No Limit!)

Dette nettstedet betaler deg å gå ned i vekt (disse kvinnene gjorde det!). Du legger en innsats på deg selv, og hvis du gjennomfører, betaler HealthyWage deg. Når du anbefaler en venn, vil det legge til $ 20 for innsatsen din. Så, for eksempel, hvis du inviterer 100 venner som registrerer deg, er det en ekstra $ 2000 du kan vinne hvis du møter ditt vekttapsmål.

Husk at henvisningsbonusen kun er tilgjengelig i løpet av de første tre månedene av din HealthyWage-utfordring, så start hustlin '.

11. Lucktastic: 1000 Tokens

Elsker skrapeloddene litt for mye? Lucktastic er et flott gratis alternativ. Du kan spille skraper rett på telefonen din. Når du henviser en venn som laster ned appen, vil du bankere 1000 tokens - bra for alle spinnene.

12. Walmart dagligvarer: $ 10 Promo Code

Elsker å bruke Walmarts dagligvarehenting og leveringstjeneste? Du kan like godt spre det gode ordet, og referere dine venner. De får $ 10 for dagligvarer - og det vil du også.

13. Airbnb: $ 20 Mot Travel

Jeg er så sur alle vennene mine bruker Airbnb allerede ... kanskje jeg trenger å gjøre mer? Hvis du henviser en venn som tar sin første tur, bruker $ 75 eller mer, får du en enkel $ 20 mot ditt neste eventyr.

14. Lyft: En fri tur

Hvis du kjører med Lyft og viser en ny sjåfør, kan du tjene en bonus (beløp varierer etter plassering). Hvis du refererer til en ny Lyft-rytter, får du en gratis tur når de tar sin første tur.Vær oppmerksom på at dette tilbudet varierer etter sted, så sjekk bare din Lyft-app.

15. Uber: $ 5 mot din neste tur

Uber tilbyr to alternativer: Når du er en sjåfør og henviser en venn til å starte en ny sidegig, kan du bli belønnet. Hvis du er en passasjer, vil du hente en $ 5 kreditt når du refererer til venner, og de bruker koden din før du ber om deres første tur.

16. Decluttr: $ 10 (opp til $ 100)

Det er akkurat som det høres ut: Decluttr er en online plattform hvor du kan rense alle dine gamle medier (CDer, DVDer, etc.) og elektronikk. Når du forsiktig påminner vennen din om å rydde opp sitt barndoms soverom, vil du tjene $ 10 etter at de har fullført sin første bestilling.

17. Shopkick: 250 spark

Belønninger apps er flotte, men mange ganger krever de at du bruker penger for å få tilbake. Shopkick er annerledes, skjønt. Du kan tjene "spark" bare ved å gå inn i en butikk. Disse sparkene oversetter deretter til gavekort. For eksempel vil 6.500 sparken få deg et $ 25 Amazon-gavekort.

Når en av dine henvisninger registrerer seg for Shopkick, vil du bankere 250 bonusspill. Det er som å gå inn i fem mål.

18. Prestasjon: 500 poeng

Når du laster ned appen Prestasjon, fungerer det passivt for å spore dine trinn og aktiviteter, og det belønner deg med poeng som konverterer til dollar. Når du treffer 10 000 poeng, tjener du $ 10.

Hjelp deg å nå det målet raskere ved å henvise venner (opptil 20) og tjene ekstra 500 poeng uten å forlate sofaen din.

Heads up: Dette er kun for en begrenset periode.

19. Sam's Club: $ 10 E-Gavekort

Er du medlem av Sams Klubb? Når du sender en venn din unike henvisningslink (funnet her), og de registrerer seg, samler du et $ 10 e-gavekort, og de samler et $ 20 e-gavekort.

20. AAA: Se en venn for 20 AAA dollar

Fikk AAA? Du kan hjelpe en venn uten å bytte dekk på siden av en motorvei ved å henvise dem til AAA. Du får 20 AAA Dollars, som vil gå mot kortets fornyelse. I tillegg kan du begge få fantastiske, uventede rabatter.

21. Chase Kredittkort: varierer

Mange kredittkort tilbyr gode refer-en-venn avtaler, spesielt Chase. Jeg har Chase Safir-kortet, og når jeg refererer til en venn, får jeg 10.000 poeng, som er nok til å dekke et fly (avhengig av hvor jeg skal). Jeg kan maksimere ut på fem venner - eller 50 000 poeng.

For å finne ut om Chase-kortet ditt gir en refer-en-venn-bonus, skriv inn informasjonen din her.

22. Hulu: $ 10 Visa forhåndsbetalt kort

Har du tatt stupet og kuttet ledningen? Hvis du er en Hulu-bruker, må du huske å henvise til en venn. Den vennen vil få en gratis 30-dagers prøveversjon, og du får et forhåndsbetalt kort eller gavekort på $ 10.

23. Lei rullebanen: $ 30 Av

Lei Runway er en nettbutikk som lar deg leie designer kjoler til en brøkdel av prislappene sine. (Penny Hoarder Susan Shain elsker det!) Når du refererer til en venn, vil de ikke bare få $ 30 av deres neste kjøp, du får også $ 30.

24. Hotels.com: $ 50 Off

Hvis du reiser mye, vet du hvordan dyre hoteller kan være. Hotels.com hjelper ikke bare deg med å spare, men når du refererer til en venn (som deretter bøker et opphold på $ 200), vil du også få $ 50 til din neste bestilling. Din venn vil få $ 50 av, også.

25. Shipt: $ 10 For dagligvarer

Shipt gjør alle drømmene dine til virkelighet. Det vil si hvis du hater å gå inn i matbutikken. Hvis du er nysgjerrig, les om hvordan Shipt jobber her. Hvis du allerede bruker det, anbefaler du det til en venn. Begge vil få $ 10 for å gå mot din neste dagligvarehandel.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har blitt humming the Beatles "med litt hjelp fra mine venner" mens du forsket på dette innlegget. Off-key, selvfølgelig.

Skrive Inn Din Kommentar