Liv

Stopp Spyling av penger ned i toalettet! Dette enkle verktøyet sparer deg $ 35 per år

Stopp Spyling av penger ned i toalettet! Dette enkle verktøyet sparer deg $ 35 per år

Vet du at 27% av ditt hjems vannbruk kommer fra å skylle på toalettet?

Hver person har gjennomsnittlig fem flushes per dag hjemme, ifølge Conserve H2O - eller 20 flushes per dag for en familie på fire.

Hver spyling koster penger, og de kan virkelig legge opp.

Men vi fant et enkelt verktøy for å kutte toalettens vannbruk - og koste - nesten halvparten.

Hvor mye koster det å skylle på toalettet ditt?

Toaletter har kommet langt i de siste tiårene, men mange boliger er fortsatt utstyrt med gamle, ineffektive systemer som kaster bort penger.

Hvis toalettet ditt ble laget før 1994, bruker det sannsynligvis mellom 3,5 og 7 liter vann per flush. Selv nyere toaletter bruker opptil 1,6 liter.

Så familien din kan skylle opp til 140 liter vann ned på toalettet hver dag.

Mellom gjennomsnittlig vann- og kloakkpris betaler du ca 0,3 cent per gallon.

Ved 3,5 gallon per flush betaler familien din om $ 76,65 per år for å skylle toalettet.

Ikke alle har muligheten til å erstatte den gamle john, og noen av oss er ikke så opptatt av at "la det mildt" styre for å spare vann.

Reduser vannbruk uten å kjøpe et nytt toalett

En enkel måte å redusere mengden vann du bruker - og prisen på det - er å minimere mengden vann som trengs for å fylle tanken etter hver spyling.

Du kan gjøre det ved å sette noe i tanken for å ta opp plass.

De Tank Bank er et verktøy laget for den nøyaktige hensikten. Den klemmer seg på siden av toaletttanken og forskyver omtrent 0,8 liter vann per flush.

Klipp to tankbanker inne i toaletttanken for å spare 1,6 liter vann per flush, og du sparer $ 35,04 - eller 46% - på vannregningen hvert år.

En pakke med tre tankbanker er bare $ 12,99, og de trenger aldri å bli opprettholdt. Klikk nedenfor for å kjøpe din nå, og fortsett å spare penger år etter år.

Din sving: Hvilke triks bruker familien din til å spare penger på vann?

Opplysning: Clink! Clink! Clink! Det er lyden av pennies som rammer vår spargebyr, takket være de tilknyttede linkene i dette innlegget. Det er en bedre spareplan enn å stoppe trafikken for å hente løs forandring - og tryggere også!

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar