Penger

5 nettsteder som vil betale deg for å sparke dine vaner

5 nettsteder som vil betale deg for å sparke dine vaner

Dårlige vaner er dyre.

CDC anslår at gjennomsnittlig røyker bruker mer enn 3000 dollar i året på sin vane, og at det er overvekt koster den gjennomsnittlige personen mer enn $ 1500 i året i ekstra helseforsikringskostnader.

Hvis du er klar til å bryte dine dårlige vaner, har disse fem nettstedene en ny tilnærming til å hjelpe deg - de betaler deg!

Sue Surfing - Slå av Pawn Stars og slå på treningsstudioet

1. Nexercise.com - Dette firmaet har en iPhone-app som belønner deg for å utføre 15 minutter eller mer fysisk aktivitet. Appen bruker iPhone-teknologien til å spore lengden på treningen din (ikke noe ord på et Android-program). Belønningene kommer tilfeldig, slik at du ikke vil tjene penger hver gang, men brukerne har rapportert å vinne $ 5 gavekort til butikker som Amazon og Best Buy etter trening.

2. EarndIt.com - Når du har registrert deg for en gratis konto, synkroniserer dette nettstedet seg med GPS-enheten din for å belønne deg med poeng for å trene. Den er kompatibel med en rekke enheter, inkludert de fleste mobiltelefoner, Nike + -sensorer og Garmin-enheter. Poengene kan senere innløses for gavekort og premier. Det er en enkel måte å tjene penger og komme i form på samme tid!

Teksting og kjøring - Du kan "LOL" etter at du parkerer

3. SafeCellApp.com - Over 16 000 mennesker ble drept i de siste seks årene ved å sende inn SMS-drivere, og SafeCellApp har slått seg sammen med sine sponsorer for å belønne folk for å avslutte denne farlige vanen. Deres smarttelefon-app sporer hvor mange minutter du kjører uten teksting, og sender deg et gavekort på $ 5 visum for hver 5.000 miles du kjører trygt.

Røyking - Tid til å avslutte. Hoste. Hoste.

4. ClinicalTrials.gov - Helseinstituttets nettside er en stor ressurs for å finne betalende forskningsstudier i ditt område. Akkurat nå er det ganske mange studier rundt om i landet som vil betale deg for å prøve å slutte å røyke. Studiene betaler alt fra $ 20 til $ 900, avhengig av hvor mye tid de trenger fra deg.

Forlate lysene på - Hva ville Bill Nye tenke på?

5. RecycleBank.com - OK, det er kanskje ikke den farligste vanlige vanen, men å forlate lysene etter at du forlater hjemmet, er sløsing med energi og en enkel måte å hylle unødvendige strømkostnader. Denne kule nettsiden vil belønne deg for lover for å slå dem av. Du kan også tjene penger til å resirkulere søppelet med Recyclebank og lover å bytte til flaskevann.

Så kom å jobbe med å slippe dine dårlige vaner! Foruten å bedre deg selv, hvem ville ikke ha noe ekstra penger i lommeboken sin?


Skrive Inn Din Kommentar