Penger

Få betalt for å være en virkelighet TV-stjerne (12 show som gjenger)

Få betalt for å være en virkelighet TV-stjerne (12 show som gjenger)

Et sted der ute er en industri hvor en person kan kompenseres for å gifte seg med en fremmed, stemme noen fra øya, rase over hele verden eller gjennomgå ekstrem plastikkirurgi.

Den bransjen er Reality TV.

Reality TV er et alternativt univers hvor folk som aldri skal motta en opptaksavtale, mottar opptakskontrakter. Disse showene har gitt vanlige folk deres femten minutters berømmelse i over et tiår.

Det som er mindre kjent er at de kaste medlemmene ofte mottar kompensasjon i form av per diem betalinger mens de er på showet. Og mange virkelighetsstjerner fortsetter å tjene store penger gjennom påtegningstilbud, fotograferinger og utseende. Snooki, noen?

Hvis du tror du har det som trengs for å være en realitetsstart, nedenfor finner du 12 viser som for tiden støper ...

1. Jersey Shore

Mens få viser betaler kaste medlemmer nok til å pensjonere tidlig, blir det spesielt tatt hensyn til de som er villige til å feste sitt rykte i glemsel. Cast medlemmer på MTVs Jersey Shore tjener opp til $ 100 000 per episode. Alt du trenger er å se under 30 og være over 21.

Hva du kan forvente som kastet medlem: Drikker, sover, drikker, solbriller, drikker, fester, drikker

Påfør her

2. Kvinner i South Boston

Hva synes du er det viktigste elementet som trengs for å sikre en casting spot på dette showet? Svar: Sted! Plassering! Plassering! Showet ser etter kvinner bosatt i South Boston og er mellom 21 og 35 år.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Snakker om Red Sox og festing

Påfør her

3. Extreme Makeover: Vekttap Edition

Gode ​​nyheter. Det ser ut som Extreme Makeover kan sette ned skalpell og fettsuging utstyr for noe litt mer sunt. For den nye vekttaputgaven får du din egen personlige trener i ett år og mister mye vekt. Best av alt får du beholde alle dine kroppsdeler. Jeg ser ikke mye av en downside til denne.

Du må være minst 18 år og trenger mer enn noen få pounds å tape.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Push-ups, svette og slanking

Påfør her

4. og 5. Bachelor / Bachelorette

År senere og ABC utdeler fortsatt roser. Hvis du er singel (og, hvis du lurer på hvordan du definerer singel):

"... for øyeblikket ikke involvert i et forpliktet, intimt forhold, som inkluderer: ethvert sivilforhold (hvorvidt partene er skilt eller i ferd med å skille seg fra eller ugyldiggjøre slike ekteskap) ethvert samlivsforhold som involverer fysisk intimitet; eller en monogamistisk dating forhold mer enn to (2) måneder i varighet. "

Da kan du kvalifisere deg til å finne noen tilfeldig mann / kvinne for en sjanse til å bli forelsket / være på TV.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Dating, roser, kjemper med romkamerater

Påfør her

6. Den største taperen

Hvis du har noen få pounds å miste, vil NBC sette deg på en stor skala. I 13 årstider har de med minst 85 pund å kaste redusert sine runde figurer for TV-publikum. Dette kommer 14th sesongen kan være ditt store skudd for å miste stort.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Veier, gråt, mister

Påfør her

7. America's Got Talent

Nei, The Hoff er ikke på showet lenger. Det er fyren som gjorde stemmen til den fuzzy gremlinen. En viktig ingrediens har imidlertid aldri blitt forandret. Hvis du kan sette på en forestilling, kan du konkurrere. Showet holder auditioner i 7 byer, og bare to er igjen.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Utfører dine talenter igjen og igjen

Forregistrer en opptreden her

8. Sing-Off

Hvis du trodde det var vanskelig for dommerne på American Idol å finne en anstendig sanger i en stor, storby, nå er det The Sing-Off. Ideen her er at i stedet for en stor sanger, vil dommere finne en hel gruppe av dem, synge sammen. Dette er en lagkonkurranse, så hvis du vil at du søker, må du finne 4-15 bedre sangere. Jo større gruppen er, jo mer sannsynlig at de vil kunne drukne ut ditt flate baritone.

Hva du kan forvente som et spillmedlem: Sang, dans, Glee referanser

Påfør her

9. America's Next Top Model

Tall mennesker kan nå topphyllen på kjøkkenet og henge stjernen på juletreet. Forutsatt at du er minst 5'7 ", minus noen hæler du måtte ha på deg, kan du også søke om å bli dømt av Tyra Banks. Ingen tidligere modelleringserfaring er foretrukket.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Stramt passende klær, kommentarer om utseende og vekt, i utgangspunktet Jr. High all over again

Påfør her

10. Kjærlighet i naturen

Det er sant at Tarzan og Jane hadde en spesiell type kjærlighet, men ville kjærligheten blomstre uten jungelen? NBCs kjærlighet i naturen virker bøyd på å svare på det store spørsmålet. Formelen: Sett amerikanske singler i en perfekt god jungel og se gnistene flyr.

Tilsynelatende er eventyrdatering ikke for deg hvis du ikke er mellom 25 og 35 år eller er i et forhold.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Tropiske landskap, moderate temperaturer, myggnett

Påfør her

11. og 12. Hell's Kitchen og MasterChef

Nå har Gordon Ramsay tilbudt å rope økter for alle i allmennheten. Hvis du er profesjonell, går du gjennom dør nummer én: Hell's Kitchen. Hvis du er en amatør, går du gjennom dør nummer to: MasterChef.

Hva du kan forvente som et kastet medlem: Matkamp, ​​oppskrifter, ropende verter. Også, jeg er ganske sikker på at advokaten din vil anbefale en god terapeut og en livsforsikring før du kommer frem med Gordon Ramsay. 🙂

Påfør her for helvete kjøkken, bruk her for master kokk

Din sving: Hvis en produsent nærmet deg og var villig til å betale deg for å vises på deres reality show, ville du gjøre det?


Skrive Inn Din Kommentar