Penger

Dette kan være den mest ærlige jobblisten vi noensinne har sett

Dette kan være den mest ærlige jobblisten vi noensinne har sett

Ønsker du en jobb-fra-hjem kundeservice jobb som ikke innebærer å finne en rolig plass, snakker i telefon eller selger noe?

Hvis du liker et selskap som forteller det som det, tror vi at du vil elske denne muligheten.

Sugar dating site Secret Benefits er å ansette noen for kundesupport og profil moderering. Forfriskende, gjør selskapet ikke sukkerbeleg jobben beskrivelsen.

"Hvis kundeservice er din lidenskap, perfekt! Mer sannsynlig er det ikke, men denne jobben lar deg følge (din egen lidenskap). "

... eller lønn: "Lønnen vil ikke gå langt i New York eller San Fran."

Og oppføringen åpnes med en stump, "Det er ingen fordeler."

Det tillater også: "Arbeidet kan være kjedelig ... ofte svare på lignende støttespørsmål. Til tider vil du miste troen på menneskeheten og lure på hvordan spøreren får hver dag. "

Hvis du noen gang har jobbet i kundeservice, vet du at dette snakker #truth.

"Hvis du fortsatt leser, fortsetter oppføringslisten", dette kan være din drømmejobb. "

Bli kundesupport med hemmelige fordeler

Hemmelige fordeler er et datingside som har som mål å "hjelpe menn og kvinner med å finne drømmearrangementet slik at de kan få det de virkelig vil ha ut av deres relasjoner."

Hvis du har hørt om sukker dating, kan du sannsynligvis forstå det ikke-BS-innholdet i denne jobben.

Det er faktisk omtrent den mest ikke-BS-måten å nærme seg dating du kan finne. Arrangementer varierer, men det innebærer vanligvis en velstående partner som gir litt økonomisk støtte i bytte for kompanjonskap.

Denne stillingen vil være ansvarlig for å svare på kundeforespørsler via e-post. Du vil også moderere datingprofiler for å sikre at de ikke har en Kardashian som deres profilbilde, for eksempel.

Tidsplanen din vil være fleksibel, men selskapet håper på at denne stillingen skal være full tid med timer mellom kl. 07.00 og 9.00. EST. Du vil jobbe uavhengig, ingen sjekker inn eller ser over skulderen din.

Jobben leveres med få krav til erfaring eller utstyr. Bruk "Hvis du ble mildt underholdt" ved noteringen, eller bare "ønsker en jobb." Tidligere erfaring som arbeider eksternt i kundeservice er et pluss.

Hemmelige fordeler er ikke en oppstart, men et lønnsomt selskap med et lite lag fordelt over hele verden. Det feirer å rømme "begrensningen av 9-5 tedium og pendle."

Hvis det er det du leter etter, kan denne jobben fra hjemmet bare være riktig ordning for deg!

Å søke: Send epost "ditt beste bevis på at du kan gjøre dette arbeidet" til adressen som er oppført her.

Forfatterens notat: Vi kontaktet hemmelige fordeler for kommentar, men har ikke hørt tilbake ennå. Vi oppdaterer artikkelen med mer informasjon hvis vi gjør det!

Din sving: Har du noen gang kommet over en jobboppføring denne ærlige?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar