Penger

Hvordan tjene $ 200 + Jakt på Playstation Games

Hvordan tjene $ 200 + Jakt på Playstation Games

Gjestepost av Lindy på Minting Nickels

Jeg antar du kunne si at jeg var en gamer som barn.

Som en tiår gammel spilte jeg Super Mario Brothers i flere dager om gangen, bare å bryte på badet, hente ferdighetene mine til den skjebnesvangre dagen da jeg beseiret Bowser i det endelige slottnivået.

Men det handler om hvor barndomsvideohistorikken slutter, så jeg antar at jeg ikke var mye av en gamer. Jeg er en jente, det er snill hvordan det går for de fleste av oss. Til slutt ble Mario og Luigi erstattet av å eksperimentere med sminke og skribende hjerter i tidsskrifter, og min Nintendo-system ble donert til naboen naboen.

Men da vokste jeg opp fra en jente til en kvinne og giftet meg med en mann som tok en hel boks videospill tilbake i livet mitt, de fleste med uforståelige navn som Baldur's Gate og Xenosaga som ikke hadde noen mening for meg, bortsett fra det faktum de tok opp plass i vår lille leilighet.

Så det er morsomt at en jente som meg, som ikke vet noe om videospill, vil vende seg og gjøre over $ 200 fra dem.

Slik gikk det ned.

For et år siden innså mannen min og jeg at vi hadde mye gjeld, og at gjelden gikk ingen steder. For å få mer penger til å betale av gjelden, bestemte vi oss for å begynne å selge våre ting.

Mannen min spilte PlayStation 1 og PlayStation 2-spill som ikke lenger spilles, var sannsynligvis første mål.

Som forberedelse til vår første gårdsalg samlet vi en hel skobox full av disse gamle spillene, prising dem på $ 0,50 hver med logikken at ingen ville ønske en slik gammel teknologi.

Heldigvis, ingen kjøpte dem på vår hage salg den dagen. Jeg sier heldigvis, fordi etterpå på en hunch så jeg opp våre usolgte spilltitler på Half.com og så at flere av dem solgte for mer enn 50 cent, mer som $ 20 per stykke.

Som det viser seg, er det flere PlayStation 1- og PlayStation 2-titler som treffer det søte stedet blant spillsamlere. Dette er spill som aldri ble utstedt i senere formater, derfor er originalene fortsatt svært ettertraktede.

Da alt var sagt og gjort, gjorde vi over 200 dollar som selger disse gamle spillene. Hvis vi hadde solgt dem alle for $ 0,50 hver, ville vi ha gjort rundt 7 dollar.

Jeg antar at etter å ha lest dette kan du være interessert i å løpe ut til nærmeste verftsalg for å søke etter smuss, billige samlerspill. I så fall er det noen tips for å hjelpe deg med.

1. Å ha kunnskap om videospill nyheter og trender (eller en kunnskapsrik mann) er nyttig. Min mann abonnerer på Game Informer magazine, og på grunn av dette vet han ofte hvilke spill som kan være fôr til samlere. Spill som er i rollespillene og fantasyrealmene har en tendens til å være gode selgere, så å være klar over at de er gunstige.

2. Hvis du ikke har kjennskap til videospill, er smarttelefonen ditt beste verktøy. Både Half.com og Amazon har iPhone apps aktivert med strekkode skannere. De tilbyr en rask og enkel måte å se hva et spill selger for, gitt at du kan skanne diskret for ikke å tippe fra vertssalget vertene.

3. Alle hagler den svarte etiketten. I PlayStation collector lingo er begrepet "svart etikett" viktig. Det betyr at et spill er den opprinnelige utgivelsen, i motsetning til en re-release eller en største hitsversjon. Du kan fortelle om spillet ditt er en svart etikettutgave hvis ryggraden i saken er svart, ikke gul eller grønn eller lilla eller fuchsia. Hvis det er svart etikett, må du huske å bruke disse ordene i tittelen eller beskrivelsen når du lister den for salg.

Så med det, byder jeg deg lykke til og lykkelig jakt. Og husk, bare fordi teknologien er gammel, betyr ikke at den er verdiløs.

Lindy har stort sett blitt en ekspert på å selge rot fra hennes skap og har gjort over $ 6000 gjør det. Du kan lese om hennes pengeskapende eventyr (og misadventures) på Minting Nickels.

Skrive Inn Din Kommentar