Tilbud

Hellige Moly. Serve / AMEX gir deg nå $ 20 GRATIS!

Hellige Moly. Serve / AMEX gir deg nå $ 20 GRATIS!

Wow - Jeg antar at de virkelig gir etter Paypals markedsandel ....

Jeg har skrevet om Serves bonuser noen ganger nå (her og her) og lenge siden mottok jeg og gjerne brukte min gratis $ 10. Vel, det ser ut som de har opped bonusen til $ 20 nå!

Og hvis du allerede har fått en $ 10 bonus, kan du være kvalifisert for en annen $ 10 bonus.

Slik fungerer det:

Første $ 10 Bonus - Hvis du ikke har opprettet en Serve-konto ennå, må du gjøre det. Det er bare et navn, en e-postadresse, etc. Selv om du i sikkerhetsformål må gi de siste 4 sifrene i SSN-en din (det er ingen kredittsjekk involvert). I løpet av et par timer vil Serve sende deg en e-post med instruksjoner om hvordan du krever din $ 10 registreringsbonus.

Ekstra $ 10 Bonus - Serve har brakt tilbake sitt online Money Mover Game, og de tilbyr en $ 10 bonus for kontoinnehavere hvis du får et trivia spørsmål riktig. Spillet er ganske enkelt, og du kan virkelig ikke tape, fordi de vil la deg fortsette å svare på spørsmål til du får en riktig.

Når du har besvart et spørsmål, sender de deg en kode slik at du kan legge til ytterligere $ 10 i kontoen din, for totalt $ 20 GRATIS penger! (Det kan ta opptil 72 timer å få denne koden, så vær tålmodig.)

Dessverre, hvis du fikk Money Mover-bonusen når den ble tilbudt for noen måneder siden, er du ikke kvalifisert til å spille igjen. 🙁

Etter at du har hevdet dine bonuser, kan du be AMEX / Serve for å sende deg en sjekk, et AMEX debetkort, eller du kan ACH overføre det til din vanlige bankkonto. Ganske enkelt.

Nyt!


Skrive Inn Din Kommentar