Banker

Link Capital Student Loan Refinancing Review

Link Capital Student Loan Refinancing Review

Det er ingen hemmelighet at medisinskolen er en av de høyeste utdanningsveiene. Link Capital fokuserer på behovene til elevene trening for ulike medisinske felt. Fra fremtidige leger til aspirerende apotekere er de en av de beste løsningene blant feltrelaterte studielån. Selskapet tar sikte på å gi økonomiske opsjoner som går bra forbi uteksaminering.

Husk, Link Capital er en av mange alternativer. Du kan sammenligne alle dine muligheter på Troverdig, studielånets sammenligningsmotor. Du kan få et tilbud på bare 2 minutter uten en hard kredittsjekk. Plus, College Investor lesere vil få en $ 200 bonus når de refinansiere med Troverdig.

Refinansiering og konsolidering

Når det gjelder studielån, er det noen få alternativer hvis du sliter med å gjøre betalinger. Hvis du kvalifiserer, er studentlønn tilgivelse et godt alternativ. Ellers kan refinansiering og konsolidering lindre store månedlige utbetalinger. Link Capital tilbyr både løsninger til kvalifiserte søkere. Refinansiering inkluderer nye renter og en betalingsplan som tar imot en rekke økonomiske situasjoner. Konsolidering samler lånene inn i en enkelt månedlig betaling.

Selskapet arbeider også med ideelle helsevesen systemer og investorer for å forbedre refinansiering eller konsolidering alternativer for sine kunder. Arbeide med disse gruppene er ikke en forutsetning, men kan forbedre mulige finansieringsvalg. Ulike timer og tid brukt med disse organisasjonene kan også være med i lånet.

Krav

I motsetning til noen långivere, ser Link Capital på flere faktorer før du tar en låneavgjørelse. Søkere med god kreditthistorie, som for tiden arbeider eller med mulighet for langsiktig jobb, får prioritet over andre mulige lån. Selskapet tillater medundertegnere under visse forhold. I tilfelle død eller dismemberment er begge parter fortsatt ansvarlige for å betale tilbake prinsippet med interesse.

Rask beslutning

Venter er en av de vanskeligste delene av enhver låneansøkning. Link Capital tilbyr en rask beslutning med de fleste godkjenninger mottatt i tre dager eller mindre. Godkjente lån må inneholde komplette søkere og alle forespurte dokumenter. Dette inkluderer alle føderale og statlige bemyndigede opplysninger.

partnere

Link Capital er avhengig av partnere for å hjelpe låntakere med alle områder av tilbakebetaling av lån. For eksempel arbeider Aspire Resources med selskapet for å fremskynde og sortere utbetalinger med Iowa Student Loan. Deres onlinetjeneste gjør det enkelt og enkelt å sikre månedlige innbetalinger når målet deres til tiden. Dette enkle alternativet kan spare tusenvis på sen gebyr.

CampusDoor er enda et valg for studenter som ønsker å bruke Link Capital for lånet. Denne tjenesten tar seg av alle deler av låneansøgningen. Spesialutdannede representanter jobber med potensielle lånere til avtalen er fullført. Deres trinnvise instruksjon hjelper elevene til å navigere i noen ganger vanskelig å forstå utlånsprosessen.

Minimums- og maksimumsgrenser

Det er en minimums- og maksimumsgrense for hvert lånebeløp. Refinansieringsminimene er $ 15 000 mens maksimumene går inn i $ 450 000. Disse grensene er ikke omsettelige og bør vurderes nøye før du ber om et bestemt lånebeløp.

avgifter

Det er ingen opprinnelsesavgift eller tidlig avbetaling for søkere. Sene avgifter er strengt håndhevet med mulige priser på opp 5% av ubetalte saldoer. En automatisk betalingsfradragspolicy kan spare låntakere opp til .25% på forhandlede renter.

Dommen

Link Capital er et godt valg for studenter og kandidater som jobber med medisin, siden de spesialiserer seg på studielån for leger og advokater. Spesielle fordeler som en $ 200 per person henvisning program tilbyr enda flere incentiver å søke. Deres tilnærming til en på en kommunikasjon er stor. Selskapets blogger er fulle av gode tips og svar på utlånsspørsmål.

Før du gjør noen forpliktelser, sammenlign dine valg med Troverdig. Ikke glem, College Investor-leserne vil få en $ 200 bonus når de refinansieres med Troverdig.

Også, sørg for å sjekke ut våre studentlån refinansiering verktøy som sammenligner alle de store student lån refinansiering långivere.

Link Capital Student Loan Refinancing
  • Priser og gebyrer - 80
  • Søknadsprosess - 90
  • Kundeservice - 90
  • Produkter og tjenester - 90
88

Sammendrag

Link Capital er et godt valg for studenter og kandidater som jobber med medisin, siden de spesialiserer seg på studielån for leger og advokater. Spesielle fordeler som en $ 200 per person henvisning program tilbyr enda flere incentiver å søke. Deres tilnærming til en på en kommunikasjon er stor. Selskapets blogger er fulle av gode tips og svar på utlånsspørsmål.

Skrive Inn Din Kommentar