Penger

Slik lager du $ 575 ved å dele dine politiske meninger

Slik lager du $ 575 ved å dele dine politiske meninger

Hvis du er en lang leser av The Penny Hoarder, kan du kanskje vite at før jeg begynte å blogge, jobbet jeg med politiske kampanjer over hele landet. Jeg elsket å jobbe i politikken, men til slutt avsluttet på grunn av de omfattende reisebrevene.

Uansett har jeg nettopp funnet en fin måte å oppfylle min politiske lidenskap og tjene litt ekstra penger ...

Jeg har nylig funnet en undersøkelsesundersøkelse som betaler deg for din prediksjon i en rekke fremtidige, nyhetsverdige hendelser. Og de betaler deltakerne $ 575!

Det kalles SPADE

Den står for "System for prediksjon, aggregering, skjerm, elicitation". Det hyser seg som et nettbasert fellesskap av fagpersoner som hjelper til med å endre måten vi nærmer seg av prospektet.

Hva det egentlig er, er en gruppe påståtte personer som nyter dagens hendelser. Emnene kan du gi innsikt i å inkludere politikk, økonomi, vitenskap og teknologi, miljøet og militæret. Det er et ganske bredt spekter, spesielt når du ser på temaer som politikk.

Hva du vil gjøre

I utgangspunktet vil selskapet gi deg et spørsmål eller emner, og bare spørre deg om å forutse tankene dine om hva som ville skje basert på informasjonen som ble oppgitt. Noen ganger vil selskapet gi informasjon, noen ganger vil det ikke, og du må bestemme.

Noen av prognosene du må gjøre er: "Vil en nordkoreansk eller multinasjonal militærstyrke brann på, invadere eller komme inn i Sør-Korea før 1. juni 2012" og "Hvem tror du vil bli invigd som president for Russland i 2012 ?”

Det er ganske enkelt arbeid, men siden dette er høy betalende undersøkelse, er det ganske mange spørsmål ...

Hvem er kvalifisert og hva som er nødvendig

Hvis du er en amerikansk statsborger, over 18 år, er du velkommen til å søke. De trenger kandidater fra en rekke pedagogiske bakgrunner, men de foretrekker enkeltpersoner med bachelorgrader eller høyere. Det er bare å ansette rundt 1000 personer. Så hvis du er interessert, vil jeg søke raskt.

Hvis du er godkjent, må du gjøre 100 undersøkelsesprognoser per år. Du forplikter i utgangspunktet i minst ett år, og du kan fortsette, etter eget valg, i flere år.

Du får betalt $ 575 per år, eller i utgangspunktet $ 575 for å svare på dine 100 prognose spørsmål. Du kan delta i totalt 3 år hvis du er veldig interessert i å gi dine meninger på de spurte spørsmålene.

Den kule tingen er at siden disse er elektroniske spørreundersøkelser, kan du gjøre dem når som helst, slik at du kan tilpasse denne konserten inn i timeplanen din når som helst som det passer deg. Det kan være en fin måte å tjene litt ekstra penger på siden, spesielt hvis du finner deg selv kommentere politiske blogger om natten uansett!

Her er en lenke til registreringsskjemaet.


Skrive Inn Din Kommentar