Tilbud

GRATIS $ 5 Cash for å registrere deg på Clover

GRATIS $ 5 Cash for å registrere deg på Clover

Hei Penny Hoarders -

Hvis du har en smarttelefon, er dette en enkel måte å gjøre en rask $ 5 på. Appen "Clover" betaler iPhone og Android-brukere fem dollar for å laste ned deres gratis program.

Clover er en mobilapp som lar deg overføre penger til vennens kontoer, noe som gjør denne avtalen svært lik den gratis $ 20 fra American Express som vi delte for noen uker siden. Jeg har allerede fått min $ 5, så jeg kan bekrefte at dette er den virkelige tingen.

Jeg har bare fått 17 invitasjoner til å gi bort, så bare noen få av dere vil kunne dra nytte av dette akkurat nå.

Her er det trinnvise for hvordan du kan kreve dine kontanter ...

- Registrer deg på Clover.com ved å skrive inn telefonnummeret ditt på dette skjermbildet (du vil bruke min tilknyttede lenke for å få invitasjonen + jeg vil tjene $ 5 for å henvise deg 😉)

- Clover sender deg umiddelbart en tekstmelding med en lenke for å installere appen

- Etter at du har installert appen, blir du bedt om ditt navn / e-postadresse, og du må etablere en pin #. Appen vil da plassere deg på venteliste, mindre du er villig til å bekrefte identiteten din via et debet / kredittkort. Jeg brukte et Visa-rabattkort og det jobbet fortsatt. De gjorde ikke en avgift, og du får sjansen til senere å slette kortinformasjonen ...

- Når du er ferdig, bør du se $ 5 i Clover-kontoen din. Du kan øyeblikkelig trekke den ut via Paypal eller et Amazon-gavekort. Alternativt kan du be om en ACH-overføring til banken din, men som alle ACHer, tar det 2-3 dager.

Nyt!

Oppdatering: Clover ga meg en haug flere invitasjoner, så alle burde kunne dra nytte av dette ... 🙂

Her er linken: https://www.clover.com/a?inv&t=ti7bsv5q5ibh


Skrive Inn Din Kommentar