Anmeldelse

1040Nå gjennomgang 2018 - savner market helt

1040Nå gjennomgang 2018 - savner market helt

1040Now er en skatteprogramvare som virker fast i 1997. Den har nøyaktige kalkulatorer, og den støtter alle de store skjemaene, men det var visuelt rotete, og jeg fant ut at det ikke ga kontroller for å sikre at all informasjon var nøyaktig .

Du leser det riktig - dette er skatteprogramvare som ikke har feilkontroll innebygd. Jeg tror personlig at IRS skal tilbakekalle dette selskapets eFile-lisens, men jeg er ikke regjeringen, jeg kan bare dele tankene mine.

Selv om kunnskapsartikklene er en innløsende faktor, er dette en programvare jeg ikke kan anbefale til noen i 2018. For å se hvorfor, fortsett å lese.


Rask oppsummering

  • Dårlig navigasjon og brukervennlighet
  • Mangel på feilkontroll er farlig
  • Høye priser sammenlignet med andre i markedet
Kom i gang

1040Nå Navigation

1040Nå spør automatisk om brukerne gjennom en guidet navigasjonsprosess (som jeg skal forklare om et minutt), eller brukere kan veilede seg gjennom prosessen ved å bruke knappene øverst på programvaren.

Eksempel-skjermbrukere må finne ut

Fra det tidspunktet kan brukerne velge neste trinn og fortsette å gå gjennom skjemaer. Hvis du kjenner navnene på skjemaene, er dette egentlig ikke en fryktelig måte å strukturere en skattesoftware på. Men de fleste kjenner ikke forskjellen mellom Schedule C og Schedule E, og det er ganske enkelt å bli forvirret.

1040Noen brukervennlighet

1040Now har ingen importalternativer, scrunchy tekst og en forvirrende layout. Men dumpsterbrannen starter egentlig når du skjønner at 1040Now ikke tar feil for brukere.

For eksempel hoppet jeg over inntektene for selvstendig næringsdrivende, men jeg la til min SEP-bidrag i fradragsdelen. Dette bør ikke være mulig. Du må ha selvstendig næringsdrivende eller næringsinntekt for å gjøre SEP-bidrag. 1040Nå tillot meg å gjøre dette, og rettet det ikke senere.

1040Nå har opsummerende seksjoner som jeg antar bør gi noen kontroller mot feil, men etter min mening bør programvaren også ha disse kontrollene på plass. Du bør ikke være i stand til å fylle ut et skjema eller en del som du ikke er kvalifisert for - eller i det minste bør det flagge en type feilmelding.

Et annet problem med programvaresystemet var mangel på synlighet. Jeg kunne aldri finne min totale inntekt, hvordan forskjellige skjemaer jeg fylte ut endret min retur, og hva min leieavskrivning var.

Ærlig, det er bare en frustrerende programvarepakke å bruke.

1040Nå kunnskapsartikler

Det ene lysestedet for 1040Now er det kunnskapsartikler. Hver enkelt form syntes å ha en lenke til en nyttig og lettforståelig kunnskapsartikkel. Programvaren hadde også koblinger til IRS-artikler fra tid til annen.

Jeg var faktisk imponert over 1040Now kunnskapsbasen. I tillegg til kunnskapsbasen kan brukerne e-post 1040Now for teknisk support. Men samtaler krever en betaling.

1040Ny planer og priser

1040Nå betaler $ 14,95 for 1040EZ skjemaer og $ 19,95 for andre 1040 skjemaer. Statlige skjemaer koster $ 17,95 per stat.

Disse prisene inkluderer online-støtte (via e-post), men ingen telefonstøtte.

Hvem skal bruke 1040Nå i 2018?

Jeg ikke anbefale bruker 1040Now i 2018.

Det er vanskelig å bruke, vanskelig å måle om du gjør ting riktig, og programvaren tar ikke nødvendigvis feil.

TaxHawk tilbyr enda lavere priser enn 1040Now, og det er en overlegen tjeneste. Hvis du ikke trenger et røverkjøp, kan du også vurdere TaxSlayer, H & R Block eller TurboTax, avhengig av dine behov.

  • Navigasjon - 20
  • Brukervennlighet - 20
  • Funksjoner og alternativer - 20
  • Kundeservice - 20
  • Planer og priser - 20
20

Sammendrag

I vår 1040New-gjennomgang ser vi på hvordan denne utdaterte online skatteprogramvaren savner merket helt for brukeren, og hvorfor vi ikke anbefaler noen å bruke den til å sende inn skattene sine.

Skrive Inn Din Kommentar