Banker

Må du betale tilbake tilskudd? (Vanligvis Nei, men ...)

Må du betale tilbake tilskudd? (Vanligvis Nei, men ...)

Med den stigende kostnaden for høyskoleutdanning betaler elevene for skole ved hjelp av en kombinasjon av stipend, familiebidrag, stipend og lån.

Når du søker om økonomisk hjelp, hjelper hver dollar deg nærmere dine mål.

Enten du går på college for første gang eller går tilbake for å fullføre utdanningen din, kan du dra nytte av de økonomiske hjelpemulighetene som er tilgjengelige for deg, basert på din situasjon.

US Department of Education utdeler rundt 120 milliarder dollar hvert år for å hjelpe millioner av studenter til å betale for college. Denne føderale studiestøtten tildeles i form av stipend, arbeidsstudium og lavrentelån.

Hurtignavigasjon Finansielle hjelpemuligheter Hva er en tilskudd? Det er fire typer av føderale stipendier: Federal Pell GrantFederal Supplementary Educational Opportunity Grants (FSEOG) Lærerutdanning Hjelp for høyskole og høyere utdanning (TEACH) Grants State Issued Grants: Hvordan er Grants forskjellig fra Stipendier? StipendierStudent LoansCircumstances hvor du må betale tilbake tilskudd1. Tilbaketrekking fra programmet eller skolen 2. En endring i din påmeldingsstatus3. Ditt økonomiske behov reduseres av andre hjelpemidler eller GrantsFinal Tanker

Finansiell støtte

Når det gjelder føderal hjelp, er det tre hovedtyper: stipend, stipend og lån. Tilskudd og stipend er øverst på listen for de mest attraktive finansieringshjelpene.

Hver kategori har sine egne vilkår for tilbakebetaling. Berettigelse for føderale og statlige tilskudd er bestemt når du fyller ut FAFSA.

Hvis du ikke er kvalifisert for stipend eller stipend, må du kanskje vende deg til føderale eller private lån for hjelp med høgskoleopplæring.

Det er tre typer føderale studielån som for øyeblikket tilbys, er direkte subsidierte lån, direkte usubsidierte lån og direkte plusslån.

Hvis du har gått gjennom alle dine føderale studielånsmuligheter, kan det hende du må søke om private lån for å lukke det gjenværende gapet for utdanningskostnadene dine. Private långivere vil utvide lån basert på inntekts- og kredittinformasjon.

Private lån gir imidlertid ikke de samme fordelene som føderale studielån, for eksempel tilgivelse, faste renter og inntektsdrevne tilbakebetalinger. Utforsk alternativene dine for stipend, stipend, føderale lån og deretter private lån.

Lån består av penger som studenten låner for å betale for college, og må betales med interesse. Til forskjell fra lån, er det ikke nødvendig å få tilbake tilskud under de fleste forhold. Utforsk alle dine "gratis" alternativer for å unngå å ta ut for mange lån og gjøre disse studielånsfeilene.

Hvis du er heldig nok til å motta et tilskudd, må du betale det tilbake? Svaret kan overraske deg!

Hva er en tilskudd?

I følge USAs utdanningsdepartement er tilskudd noen ganger kjent som "gavehjelp", eller gratis penger til å sette opp på høyskoleutdanningen.

Tilskudd er vanligvis tildelt på grunnlag av behov og trenger vanligvis ikke å bli tilbakebetalt så lenge du oppfyller alle forpliktelsene. Du er kvalifisert for tilskudd basert på din families evne til å betale, kostnaden for utdanningen din, og visse meritskriterier.

Det er fire typer Federal Student Grants:


Federal Pell Grant

Originalt kalt Grunnopplæring for Grunnopplæring, Pell Grants blir distribuert til studenter gjennom høyskolen, og høgskoler får nok bevilgnings penger til å tildele alle kvalifiserende studenter riktig.

En Federal Pell Grant er monetær hjelp fra den amerikanske føderale regjeringen til bachelorstudenter som ennå ikke har oppnådd bachelorgrad. For 2017 er den maksimale Federal Pell Grant-prisen for premieåret 2017-2018 $ 5 920.

Selve prisen beløpet er basert på høyskolekostnad for deltagelse, studentens innmeldingsstatus, lengden på studieåret, og viktigst av alt, studentenes økonomiske behov.

Studentene kan motta Federal Pell Grant for opp til tilsvarende 12 semester. Fra 2017 kan lavinntektsutdannede studenter som arbeider mot en bachelorgrad, motta opp til $ 5,920 per år for å betale for skolen.

US Department of Education bestemmer behovet for å bruke en formel fastsatt av kongressen. Ved bestemmelse av behovet tas følgende faktorer i betraktning:

  • sjekk Studentens inntekt, hvis noen
  • sjekk Inntekt, eiendeler og økonomiske forpliktelser til elevens familie
  • sjekk Studentens familie størrelse og antall søsken på college
  • sjekk om studenten planlegger å delta på skolen på heltid eller deltid
  • sjekk kostnadene for institusjonen studenten planlegger å delta på

Federal Supplemental Educational Opportunity Grants (FSEOG)

Disse tilskuddene tildeles studenter med eksepsjonelt økonomisk behov opp til $ 4000 per år. Antallet av prisen er bestemt av høgskolens finanshjelpskontor, og avhenger av studentens økonomiske behov og tilgjengeligheten av midler på høgskolen du deltar på.

Lærerutdanning Hjelp for høyskole og høyere utdanning (LÆRE BORT) Tilskudd

Lærere som driver bachelor eller høyere grad kan motta opp til $ 3,736 per år i tilskudd, forutsatt at de er enige om å undervise i lavinntektsskole i fire påfølgende år.

Ellers vil tilskuddet skjule seg inn i et lån, som må tilbakebetales.

Irak og Afghanistan Service Grants: Hvis din forelder eller verne var et militært medlem av militæret som gikk bort under deres tjeneste i Irak eller Afghanistan, kan du motta opptil $ 5 529,28 per år. Dette tilskuddet er kun tilgjengelig hvis du ellers ikke er kvalifisert for Pell Grants.

Statsutstedte tilskudd:

Bortsett fra tilskudd fra den føderale regjeringen, kan du også være kvalifisert for statsfinansierte tilskudd.

Hvordan er stipend forskjellig fra stipend?

Selv om tilskudd og stipendier har liknende karakteristika, er tilskudd vanligvis basert på økonomisk behov, mens stipendier er basert på fortjeneste.

Mens det er noen føderale stipendier basert på behov, gir de fleste stater, høyskoler og andre private organisasjoner stipendier basert på fortjeneste.

Tilskudd og stipend er de mest ettertraktede alternativene fordi de betraktes som "gratis" økonomisk hjelp ", noe som betyr at du ikke trenger å betale det tilbake så lenge du oppfyller alle betingelsene.

Når du har utnyttet stipend og stipendier fullt ut, vil du ta ut færre lån for å dekke din utdanning.

Som de fleste studenter vil du nok ikke motta nok stipend og stipend for å dekke alle kostnadene dine. For å lukke gapet får studentene jobb, låner eller aksepterer penger fra familien eller tar ut lån.

Lån gir en praktisk måte å dekke eventuelle hull på, men du må betale dem tilbake, så ta hensyn til stipend og stipend først. Les og forstå prisbrevet ditt slik at du følger vilkårene og betingelsene for all hjelp.

stipend

Stipendier er som stipendier en form for "gave" -hjelp som ikke må tilbakebetales så lenge du møter alle forpliktelsene knyttet til stipendiet.

Stipendier kan være basert på din store, atletiske evne, skolastisk evne, religiøs tilhørighet eller andre kriterier.

Et stort utvalg av organisasjoner, inkludert skoler, arbeidsgivere, enkeltpersoner, private selskaper, ideelle organisasjoner, samfunn, religiøse grupper og faglige og sosiale organisasjoner tilbyr stipend.

Stipendene kan variere fra små mengder til store priser som dekker kostnadene for undervisningen din. Til forskjell fra tilskudd tildele mange organisasjoner vanligvis stipendier basert på fortjeneste, for eksempel gode karakterer eller atletisk fortreffelighet, i stedet for økonomisk behov.

Av denne grunn vil stipendier ikke skade ditt samlede økonomiske bilde under de fleste omstendigheter.

Mens du kan motta stipend fra skolen din, får du mer innsats ved å motta priser fra andre organisasjoner.

For å finne potensielle stipend, se din videregående veileder eller en TRIO-rådgiver hvis du fortsatt er i videregående skole. Du kan også besøke statens tilskuddsbyrå og sjekke ut bibliotekets referanseavdeling. Visse virksomhetsgrupper, samfunnsorganisasjoner og interesserelaterte organisasjoner er også gode ressurser.

Selv om de fleste stipendier ikke trenger å bli tilbakebetalt, krever noen stipendier at du skal oppfylle visse forhold, for eksempel å opprettholde et minimum GPA, ellers risikoen din å miste prisen.

Studielån

I motsetning til stipend og stipend, er lån penger du låner og betaler tilbake med interesse. I de fleste tilfeller må du tilbakebetale lånene dine selv om du ikke fullfører graden din, eller har problemer med økonomiske problemer. Derfor anbefales tilskudd og stipend som ditt første valg over lån.

Føderale studielån blir tildelt basert på informasjonen du har sendt inn på FAFSA. Føderale lån har fordeler som tilgang til overbærenhet, utsatt, og inntektsstyrte tilbakebetalinger. De har også en tendens til å ha lavere rente.

Omstendigheter hvor du må betale tilbake tilskudd

Pell Grants trenger ikke betales tilbake så lenge du følger regjeringens krav. Du vil imidlertid måtte betale tilbake en Pell Grant under tre omstendigheter:

1. Tilbaketrekking fra programmet eller skolen

Hvis du mottar stipend og faller ut før 60 prosent av semesteret er over, vil regjeringen be deg om å returnere 50 prosent av "uopptjent" delen av pengene sine. Denne ubearbeidede delen avhenger av når du går i semesteret.

Hvis du for eksempel får $ 2,000 Pell Grant, men du slipper ut halvveis gjennom semesteret, tjente du ikke halvparten ($ 1000) av bevilgningen din, og regjeringen vil ha 50% av bevilgningen (i dette tilfellet $ 500) betalt tilbake. Men hvis du slipper ut på 60% av semesteret, mener regjeringen at du har opptjent hele Pell-beløpet og ikke trenger å betale det tilbake.

2. En endring i din påmeldingsstatus

Hvis din innmeldingsstatus endres etter at du har mottatt Pell-midlene, må du betale forskjellen. Hvis du for eksempel går fra heltid til deltid, må du betale forskjellen. Ellers vil du få en "Pell Overpayment" på posten din, noe som diskvalifiserer deg fra å motta fremtidig føderal hjelp.

3. Ditt økonomiske behov reduseres av andre hjelpemidler eller tilskudd

Selv om dette er en sjelden forekomst, er det verdt å nevne. Hvis du sender inn din FAFSA, får du en Pell Grant, og så får du flere ikke-føderale tilskudd og stipend som reduserer behovet for Pell Grant, regjeringen kan be om noen av pengene tilbake.

I henhold til loven kan din totale økonomiske støtte ikke overstige kostnaden for oppmøte med mer enn 300 dollar. Dine tilleggstilskudd og stipend vil vanligvis påvirke campusbasert hjelp først, ikke Pell Grant. Vær også sikker på at du behandles rettferdig av høgskoler når du bestemmer ditt økonomiske behov.

Siste tanker

Når det gjelder økonomisk hjelp, les den finstilte og følg alle vilkårene. Så lenge du ikke endrer din påmeldingsstatus eller trekker tilbake, bør du ha det bra.

Selv om du ikke normalt trenger å tilbakebetale tilskudd, er det noen unntak. Hvis du for eksempel trekker ut et program eller endrer studentstatus fra heltid til deltid, må du kanskje betale hele beløpet eller en del av bevilgningen.

Husk at når det kommer til collegeundervisning, velg alternativet som gir deg lav eller ingen gjeld.

Fikk du tilskudd mens du var på college? Har du noen gang måtte betale dem tilbake på grunn av spesielle forhold? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar