Tilbud

Dette er hvordan du sparer penger hver eneste gang du handler på T.J. Maxx

Dette er hvordan du sparer penger hver eneste gang du handler på T.J. Maxx

Hmmm ... hvor skal jeg begynne?

Disse vesker ser så trendy ut. Åh! Sko! Men først må jeg lukte alle lysene. Oooh, det skjørtet er søtt ...

Du har bare et glimt inne i hjernen min når jeg går inn i en T.J. Maxx.

Swoosh av kald luft som rammer mitt ansikt når jeg går gjennom de magiske dørene, er nesten terapeutisk, og alt jeg vil gjøre er å kjøpe alt fordi det er diskontert. Se taggen? Det står at jeg sparer $ 20 på disse leggings.

Yeah. Diskontert. (Se nr. 5 først.) Likevel er det enkelt å rakke opp en heftig regning ved kassen. Men bare fordi elementer allerede er merket ned betyr ikke at du ikke kan spare enda mer.

Vi har samlet noen smarte måter å spare enda mer penger på denne allerede nedsatte kjeden.

9 måter å spare enda mer penger på T.J. Maxx

1. Last ned denne applikasjonen - bare for spark

Shopkick er en gratis app som belønner deg i "spark" bare for å venturing inn i mekkaen som er T.J. Maxx. Og det er ikke behov for kjøp - eller fysisk sparking.

Du vil tjene spark når du går gjennom dørene, skann varer i butikken, kjøp noe med et tilkoblet kreditt- eller debetkort eller ta et bilde av kvitteringen din.

Disse sparkene kan byttes ut til gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon, Target, Starbucks og Sephora.

2. Gå rett til avklaringsseksjonen

Nei. Fortsett. Ikke hold å se på den vakre kjole på skjermen.

Bare fordi alt i T.J. Maxx er allerede diskontert, betyr ikke at det ikke er noen klaring. Det er strategien Hadley Seprish, en kontoadministrator her hos The Penny Hoarder, sysselsetter.

"Jeg kan fortelle deg, ni ganger ut av 10, jeg går til klaring for kjoler i motsetning til å se på noen av de fulle salgsstativene," sier hun.

Hun ser sjelden på de regelmessig priset klærne fordi hun vet at hun kan finne søte kjoler som er merket ned enda mer. Og, hei, de regelmessig priset elementene kommer til å treffe klaringskanalen snart nok.

For å virkelig dra nytte av klaringskanalen må du vite noe eller to om T.J. Maxx's tags. Du vil søke etter de gule klistremerkene - som indikerer den endelige markdownen.

En rød etikett betyr at varen er merket ned, men det vil etter hvert synke lavere med den gule taggen.

3. Spør en medarbeider hvis varen snart kommer på salg

Jeg vet hva du tenker: Hvis jeg venter på disse super-søte parabolen håndklær å treffe klaring, vil jeg være her for alltid.

Vi forstår det. Du vil ha det nå. I så fall, finn en medarbeider og spør dem om varen kommer til salgs snart.

Vår tilknyttede produsent Teyonna Edwards pleide å jobbe hos Marshalls søster, T.J., og er en stor fan av T.J. Maxx. Hun sier at når de skulle gjøre store markdowns, ville de jobbe seksjonen gjennom seksjon gjennom uken.

"Så noe som kan være på markeringen listen kan ikke blitt merket ennå," sier Edwards. "Det gjør aldri vondt å spørre!"

Og mange bloggere sier januar og juli er de beste tider å handle på T.J. Maxx. Det er da det toårige salget skjer - hvis du kan vente så lenge.

4. Sammenlign priser

Før du sprint til kassen, ta et sekund for å sammenligne priser. Dette kan gjøres med et raskt Google-søk

Jo, T.J. Maxx gir de praktiske "Sammenlignet til" -prisene, og det vil nok gjøre hjerteslag med glede, men T.J. Maxx definerer disse prisene som:

"... våre kjøpere estimater av den vanlige, utsalgsprisen der en sammenlignbar vare i finere kataloger, spesial- eller varehus kan ha blitt solgt. Vi kjøper produkter fra tusenvis av leverandører over hele verden, slik at varen ikke kan tilbys av andre forhandlere på "sammenlign til" prisen på et bestemt tidspunkt eller sted. "

Forhandleren oppfordrer deretter folk til å gjøre sin egen prissammenligning. (Fordi det er blitt saksøkt før.)

5. Forespør om "ufullkommen" rabatt

For noen uker siden fant jeg et sett med to pyjamabunner for noe som $ 10. De var lyse og skjegg og hadde elefanter på dem. Jeg var begeistret.

Når jeg kom hjem, skjønte jeg at et par shorts hadde en rip i sømmen. Jeg var så opprørt fordi, 1. Jeg kan ikke sy, og 2. Jeg kunne ha fått en ekstra 10% til 20% rabatt, hvis jeg hadde kjent. (Eller bare valgt et annet par.)

GoBankingRates rapporterer at hvis du finner noe skadet eller uregelmessig du vil, bare spør etter en ekstra rabatt.

Det går ikke bare for klær, heller. Det går for møbler, dekor - du heter det. Sjansene er, det er mindre og noe du kan fikse på egen hånd. Eller bare gå for hele "bekymret" utseende (med mindre du ikke kan sy ...).

Og, som en sidemerking, lander ikke varer i T.J. Maxx fordi de er skadet i utgangspunktet. Krazy Koupon Lady sier at bare 5% av butikkens beholdning anses å være "uregelmessig" (eller ikke det du finner i Nordstrom, for eksempel).

6. Registrer deg for et TJX belønner kredittkort eller TJX belønningstilgang

Noen kunder kan være dårlige på ideen om å registrere seg hos TJX Rewards kredittkort fordi vel, belønningene er ikke super utrolig - og det er bare en annen regning du må huske å betale seg på slutten av måneden. (Alvorlig. Betal. Det. Bill.)

Men vår eldre mediekjøper, Kelsey Buxton, elsker kredittkortet. Med det hengte hun en 10% rabatt på sitt første kjøp. Nå, hun tjener $ 10 belønningsbevis for hver 1000 poeng hun tjener. (Det er fem poeng per $ 1 ved T.J. Maxx, Marshall eller HomeGoods.)

Hvis du ikke vil gå på kredittkortruten, skjønt, butikken har også programmet "belønninger tilgang". Det er gratis, og du får gratis frakt med online bestillinger, pluss få en oppføring i butikkens månedlige $ 100 gavekort konkurranser hver gang du kjøper noe.

7. Ikke vær redd for å si at du er 55+

En senior rabatt vil avhenge av butikken din og stedet, men det gjør aldri vondt å spørre.

På min reise til stedet her i Florida, seniorer, eller de som er 55 eller eldre (egentlig er det en senior ?!), kan score 10% avslag på mandager.

8. Betal med et rabattert gavekort

OK, dette er ikke så sketchy som det høres ut. Det er tonnevis av nettsteder der ute som selger rabatterte gavekort, gjelder også Hev.

Akkurat nå kan du ta et gavekort som sparer deg til 6,8%. Det er et gavekort verdsatt til $ 109,08 som selger for $ 101,67.

Nei, dette vil ikke gi deg noen vanvittige besparelser, men det er bedre enn ingenting!

Plus, du kan få ekstra $ 5 av når du kjøper et kjøp på $ 50 eller mer.

9. Skriv inn månedlige konkurranser eller konkurranser

Hvis du har noen form for flaks, kan du bare ta deg tid til å gjøre dette fordi et $ 500 gavekort er på linjen.

Ingen kjøp er nødvendig for å komme inn, i henhold til konkurransen regler. Det spør imidlertid om undersøkelsesnummeret nederst på kvitteringen, slik at det høres ut som et kjøp til meg.

Uansett, hver måned mottar en vinner et $ 500 gavekort, som er bra for, som, fem shopping sprees?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker å kjøpe bagasje, papirvarer, hudpleieprodukter og til og med matvarer fra T.J. Maxx.

Skrive Inn Din Kommentar