Penger

Det er sannsynligvis kontanter skjult i dine vegger. Slik finner du det ...

Det er sannsynligvis kontanter skjult i dine vegger. Slik finner du det ...

Du kan tenke en skattejakt betyr dykking i havet for å finne sunkne skip eller utforske gamle ruiner i fjerntliggende land på jakt etter skjulte kamre fulle av gull og juveler.

Men heldigvis kan du også bli en skattejeger i og rundt ditt eget hus, starter med ingenting eller kanskje en liten investering i en metalldetektor.

De fleste av oss tror ikke det er noe verdifullt skjult i huset, men når du hører disse 10 historiene, vær ikke overrasket hvis du begynner å slå ned en vegg eller to ...

Inne i veggene

Det er ikke lett å se på veggene dine, men det kan være verdifulle ting der. For eksempel har flere enn en boligeier funnet filmplakater som en gang ble fylt mellom vegger som isolasjon. I et senere tilfelle solgte en mann i Canada 40 filmplakater for $ 50 000 etter å ha funnet dem inne i husets vegger under ombygging. Husk neste gang du tenker på å utvide soverommet ditt.

Hvis du er forsiktig, kan du kanskje kikke inn i noen vegger. Slå av strømmen, fjern plastdekslene fra brytere og stikkontakter, og skinn et lys inn der det er en åpning som du kan se gjennom.

Gjennomsøkingsrom

Da jeg var rundt tjue år gammel, begravte jeg 100 gram sølv i en plastbeholder en fot dypt og seksti seks inches i sør og østmurer av krypterommet under foreldrenes hus. Jeg forlot det der i årevis. I dag ville det være verdt over $ 2000. Det viktige punktet her er at jeg aldri fortalte noen om stashen på den tiden, og jeg kunne ha dødd uventet, i så fall sølv kunne ha bodd der i et århundre. Døden er kanskje den største grunnen til at det finnes tusenvis av skjulte skatter å finne.

Hvis en krypterom kan nås fra innsiden (en åpning i kjelleren i mitt tilfelle), er det mer sannsynlig at det har blitt brukt som skjulested på grunn av personvernet. Og det er ikke bare begravd elementer som kan være der. I samme crawlplass fant jeg et bryst i hjørnet med mynter og valuta fra Vietnam, sammen med dokumenter og andre ting. Jeg visste den forrige eieren, så jeg returnerte disse funnene, men hvis han hadde gått bort i mellomtiden, kunne jeg ha vurdert dem rettferdig spill. Du kan bruke en metalldetektor til å lete etter begravede objekter, eller du kan bare se etter ledetråder, som en dukkert i bakken eller en flekk som ser annerledes ut. Grav forsiktig; Det burde ikke være ledninger der, men vannrør og avløpsrør er vanlige.

loft

Historier om skjulte verdisaker på et loft er nesten kliché, men det er fordi disse funnene er så vanlige. Jeg rev en gang et gammelt hus og jeg fant et glass spargris full av pennies under isolasjonen på loftet. Hvis du planlegger å peke rundt under glassfiberisolasjon, bør du bruke verneutstyr (engasjert klær, ansiktsmaske og vernebriller). Noen lofter vil ha ting lagret i bokser og kufferter. Disse er spesielt lovende hvis noen av dem var der før du flyttet inn. Sjekk online for å finne ut om dine funn har verdi.

I fjor ble et original Vincent Van Gogh-maleri funnet på et loft i Norge. Pablo Picasso produserte mer enn 20.000 kunstverk under sitt liv, og over tusen av hans malerier er oppført som stjålet, savnet eller omstridt. Så sjekk at loftet.

Bak vaskemaskinen

Mange vaskemaskiner har vannlinjer og dreneringslinjer som kommer gjennom veggen omtrent halvveis opp. Noen ganger er disse åpningene ikke forseglet, og derfor klarte jeg å stash en pose full av penger der i et hus jeg eide år siden (jeg pleide å gjemme ting - nå bruker jeg banker). Jeg hang den på en streng ankret inne i hullet, så det ville være nede i veggen ved gulvet. Jeg prøver ikke å være sykelig, men jeg må igjen minne deg på at folk noen ganger dør uten å avsløre alle deres gjemmested. Ta en titt hvis du har en åpning i veggen for vaskemaskinens avløpsledning.

skap

Hvis ditt hjem var arvet eller av andre grunner kom med ting som allerede er i det, søk gjennom disse skapene. For noen år siden fant Michael Rorrer tegneserier verdt $ 3 millioner mens han rydde ut et skap i hjemmet til sin avdøde store tante i Martinsville, Virginia. Han fant totalt 375 klassiske gamle tegneserier, inkludert det første utgaven av Batman.

Selv om du trodde på skapskapet var tomt da du flyttet inn, er det noen ganger ting på baksiden som ikke lett kan ses. Og poke rundt for hemmelige skjulested. Jeg kuttet en gang et hull over døren inne i et skap, stashed kontanter inni, og dekket det med et hvitt panel som så ut som veggen. Ja, hvis jeg var død ung, hadde det vært noen skatter å finne.

kjellere

Hvis du ser på PBS-programmet Antiques Roadshow, har du kanskje sett episoden med mannen som oppdaget et 150 år gammelt fotografi av Abraham Lincoln. Han fant den i sin bestemors kjeller. Det ble signert av president Lincoln og ble anslått å være verdt et sted mellom $ 75.000 og $ 100.000.

Bortsett fra å være et naturlig samlingspunkt for alle slags glemte gjenstander, har kjellere også mange gjemmer. Se deg rundt og tenk på hvor du ville sette noe hvis du ville gjemme det veldig bra. Jeg pleide å skjule ting på toppen av kanaler som går langs kjellerloftet. Hvis kjellerveggen er laget av betongblokker og den øverste raden er tilgjengelig, kan det være ting gjemt inne i blokkene der. Bruk et speil og lommelykt for å ta en titt.

Under teppe

Mens jeg tok teppet ut av et gammelt hus foreldrene mine hadde kjøpt, oppdaget jeg at aviser lined hele gulvet. En gammeldags fortalte meg at dette en gang var en vanlig form for billig teppepute. Det som ikke skjedde for meg da var at avisene var gamle nok til å ha noen verdi for samlere. Jeg bare blikket på de gamle overskriftene og kastet dem alle sammen.

Penger er noen ganger skjult under tepper. Dette er mest vanlig på steder der et hjørne kan trekkes opp uten å løsne hele teppet. Sjekk om ufestede hjørner i bakkene av skap og under trapper, og ta en titt.

Gamle skrivebord

En California-mann hadde en gammel krone i hans avdøde faders skrivebord i 33 år før han tok det til en myntbutikk. Det var da han oppdaget at det var en sjelden aluminiumpenny fra Denver mynte. Oppdagelsen i pulten er anslått til over $ 200 000.

Noen skrivebord har hemmelige rom. Se under for å se om det er lukket rom som ikke ser ut til å bli åpnet fra de vanlige skuffene. Det er også skuffer som ikke åpner hele veien, men ser ut til å gjøre det på grunn av en falsk rygg. Hvis du finner mynter eller regninger eller gamle postkort, kan du bruke elektroniske ressurser for å finne ut om de er verdt noe.

bøker

Når du trekker fra hjemmet ditt i skattejaktens navn, kan du finne noen verdifulle gamle bøker. Du kan selge dem på eBay. Men ikke kaste bort de verdiløse for fort. Min mor fortalte meg om en onkel som stanset valuta i bøker. Etter at han døde, oppdaget familien tusenvis av dollar mens han bla gjennom sidene. Tilsynelatende gjemte penger i bøker var vanlig for de som levde gjennom bankbrudd under den store depresjonen.

Mer nylig fant en mann i Massachusetts $ 20 000 i en bok som han kjøpte på et brukt boksalg. Det er sannsynlig at noen ble kvitt det etter at en elsket døde, og tok ikke tid til å åpne den og bla gjennom sidene. Sjekk de bøkene!

Under gulvplater

Da vi var barn, pleide vi å kaste pennies inn i et hull i kjøkkengulvet. Vi visste aldri hvorfor det var et kvart sized hull gjennom linoleum og tre. Vi har også aldri hentet noen av myntene. De kan være der i dag, nesten førti år senere.

Bortsett fra utilsiktede stashes som det, er ting ofte målrettet gjemt under gulvbrett. Nylig fant en mann i England at verdifulle gamle britiske Rail-plakater stashed under gulvplankene til et hus han kjøpte. De solgte på auksjon for 18 000 pund, eller rundt $ 30 000. Med mindre du er renovering, vil du sannsynligvis ikke rive åpne gulvene dine. Men du kan finne et løs bord som kan fjernes, og du kan finne tilgang fra gulvet nedenfor. I tilfelle av kjøkkenhullet ville det trolig vært så enkelt som å poppe opp en takstein i kjelleren. Det bringer oss til vår neste potensielle skatteplassering ...

himlinger

Mens remodeling fant et New York-par $ 15.000 i taket sitt. Egentlig var det entreprenør som fant posen full av penger, og han var ærlig nok til å gi den til dem. Igjen kan du ikke rive et tak bare for den lille sjansen at det er noe verdifullt der inne, men du kan se etter ledetråder. Kanskje en del av taket allerede er fjernet og kan fjernes trygt igjen. Et dråpeloft kan ha fliser som lett løftes, slik at du kan ta en titt. Et loft kan også gi tilgang til tak.

Det burde være nok til å komme i gang, og vi har ikke engang vurdert å komme ut av huset til garasjen, skur, låve, hage og hage. De vil bli dekket i et fremtidig innlegg. I mellomtiden er her et siste sted å sjekke: dine møbler. Hvis alt ditt harde arbeid skure huset for verdisaker ikke får deg noe, kan du i det minste rydde opp den tapte forandringen i sofaen og hvilestolen for en mindre skattejakt suksess.

Din sving: Har du funnet verdisaker stashed eller skjult i eller rundt hjemmet ditt? Gjorde denne artikkelen at du vil gå på en skattejakt rundt huset ditt? Vennligst fortell oss om det i kommentarene nedenfor.


Skrive Inn Din Kommentar