Penger

10 merkelige måter å spise ute og lagre en masse penger

10 merkelige måter å spise ute og lagre en masse penger

Jeg tilstår. Min kone og jeg går til matbutikker for å spise gratis prøver. Denne strategien er ikke på listen nedenfor. Gorging på prøver er ikke egentlig et måltid ute, og det kan være kostbart hvis du, som oss, ender med å kjøpe noen ting underveis (men her er et tips uansett: prøv et hele matmarkedet på en lørdag).

I alle fall er det bedre måter å spise ute for mindre. Enten du vil ha en god matrestaurantopplevelse, et raskt sunt måltid, eller bare vil komme ut av huset en stund, vil en eller flere av disse tipsene fungere for deg ...

1. Sjekk menyer på nettet

Å finne restaurantinformasjon og vurderinger er like enkelt som å søke på nettet for "restauranter" sammen med et bynavn. Ressursene du finner finner du vanligvis på nettsiden til hver restaurant som er oppført. Poke rundt, og du kan ofte finne en meny med priser. Eller prøv et nettsted som allmenus.com, som vil spare deg for noen få skritt. Bare skriv inn postnummeret ditt og få en liste over restauranter. Klikk på en og du vil se menyen. Du kan finne billige steder på denne måten, og du kan til og med velge måltid før du går, og gjør bestillingen enklere.

2. Spis bare side retter

Min kone og jeg finner ofte noen av våre favoritter på "sides" -delen av menyen. Vi vil ikke alltid ha et stort måltid, så en side av fylte drueblader og en annen av falafel i en fin gresk restaurant kan være nok. Sidene er vanligvis billige, men ikke alltid, så se nøye ut. Dette fungerer spesielt godt for vegetarianere, fordi mange restauranter har få eller ingen måltider uten kjøtt, men de fleste har vegetariske og til og med veganer alternativer som side retter.

3. Ha lunsj i stedet for middag

De fleste restauranter krever mer til middag enn til lunsj, selv om menyalternativene er de samme. Hvis du bare liker å spise ute og din tid er fleksibel, serverer du ut til lunsj er en av de enkleste og beste måtene å spare penger på. Sikt på rundt to på ettermiddagen for å unngå folkemengder - en annen fordel med denne strategien. De fleste steder tilbyr lunsjpris til klokken tre eller fire.

4. Del et måltid

En nylig Zagat-undersøkelse fant ut at en restaurantmiddag i USA utgjør over 40 dollar, inkludert drikke, skatter og tips. Selvfølgelig vil du ikke bruke noe i nærheten av det hvis du følger tipsene her. Og hva ditt eget gjennomsnitt er, kan du kutte det ned dramatisk ved å dele et måltid med din ektefelle. Min kone og jeg deler regelmessig et måltid når du spiser ute, og vi er vanligvis for fulle for ørkenen når du er ferdig. Bare en gang har vi betalt for den ekstra platen, og at $ 2 kostnad var veldig rimelig. Hvis du er stor, bestiller du en forrett først eller legg til et par side retter, og du vil fortsatt spare penger i motsetning til å få to fulle måltider.

5. Bruk kuponger

De beste kupongene er de som tilbyr "kjøpe en få en gratis" lunsjer og middager. Du må kanskje kjøpe drinker for å kvalifisere, eller kupongen kan bare være gyldig på bestemte dager eller på bestemte tidspunkter. Ingen av disse er avtalebrytere. Tross alt vil to brus til og med koste mindre enn det frie måltidet, og du kan være fleksibel i din tidsplan. Men du trenger å lese utskriftene slik at du vet nøyaktig hva avtalen er. Weekend aviser og salgsfremmende pakker som kommer i posten har begge gode kuponger. På nettet kan du gå til Valpack.com og angi din by eller postnummer for å få utskrivbare kuponger for restauranter i nærheten av deg.

6. Hopp over drikker og forretter

Hvis du er som de fleste, har du sannsynligvis hatt opplevelsen av å være nesten full i en restaurant før måltidet ankommer, takket være forretter. Så du tar med halvparten av måltidet hjem. Men nå må du lagre rester. Hvor mye vil du betale for mat som du må forberede deg selv? I stedet prøve å hoppe over appetittvekkere (eller gjøre dem til hovedmåltid), og bestil vann. Alternativt, hvis du er sammen med din ektefelle, kan du dele en brus. Hopping av forretter og drinker (eller minst en) kan spare deg for litt penger.

7. Picnic Med Take-Out Måltid

Noen ganger vil du bare komme ut av huset og unngå matlaging. En måte å gjøre dette billig er å bestille en quart din favoritt kinesiske rett og hente den opp på vei til parken eller stranden. Eventuelle andre takeout-alternativer vil fungere også. Ta med egne drinker og tallerkener, og du har muligheter til en flott piknik uten å lage mat på egen hånd.

8. Gå i Happy Hour

Mange restauranter med bar har en "happy hour" (vanligvis lengre enn en time). Sjekk online og / eller ring rundt for å finne de med de beste mattilbudene, og for å finne ut hvilke dager og timer de tilbys. Halvprisede appetittvekkere og drinker er vanlige. På mange restauranter må du faktisk sitte i baren for å få happy hour-prisene. Dette er ikke et problem for min kone og jeg. På et av våre favorittsteder går vi ofte forbi linje med folk som venter på bord og går rett til baren, hvor halv seter er tomme og mat og drikke koster mindre . Vi kan enkelt lage et måltid ut av noen nøye utvalgte appetittvekkere.

9. Har Pizza Leveres

Hvis ditt ønske om å spise ute kommer for det meste fra ikke å lage mat, hvorfor ikke bestille en pizza for levering? Ta det ut til et bord i bakgården med en flaske vin ved solnedgang. For å gjøre dette til et billig måltid, bruk kuponger fra den lokale avisen eller, når du ringer til pizzaforbindelsen, spør om de har en kupongavtale de kan gi deg selv om du ikke har kupongen.

10. Gå til to forskjellige restauranter

Har du noen gang ønsket å gå til en restaurant for den flotte utsikten og omgivelsene, men det er bare for dyrt? En løsning er å først spise et sted billig, og deretter gå til det kostbare stedet for noe lys. Du kan spise ute for mindre og deretter nyte havutsikten (eller uansett utsikt de tilbyr) og dyr innredning for kostnaden av en drink og forrett. Servitører og ledere vil ha det bra med dette så lenge du ikke binder opp et bord i løpet av middagsrushet.

Din sving: Har du brukt disse teknikkene for å spare penger på måltider i restauranten, eller kjenner du en annen til å legge til vår liste? Fortell alt om det nedenfor.


Skrive Inn Din Kommentar