Penger

5 uvanlige måter å tjene penger på bakgården din

5 uvanlige måter å tjene penger på bakgården din

En av de mest effektive strategiene for å tjene penger er å bruke det du allerede har på nye og lønnsomme måter.

For eksempel, hvis du eier ditt hjem, kan du leie ut et rom, ta inn langsiktige leietakere for jevn inntekt eller leie det ut i korte perioder for rask kontanter. Jeg lagde tusenvis av dollar utleie av soverom i mitt første hjem og betalte meg boliglånet raskt.

Ok, det er inni ditt hjem. Nå hvordan bruker du eiendommen utenfor på nye og lønnsomme måter? Her er fem eksempler på hvordan tjene penger i hagen din.

Lei ut et skur

For mange år siden, i Michigan, bygde jeg et skur i bakgården med billig tømmer, en fritt kassert dør og vindu, og noen overlegen helvetesild. Det kostet meg $ 240 å bygge den. Jeg sprang strøm til det og leide det ut som et soverom for $ 45 per uke. Det inkluderte bruk av kjøkken, stue og bad i huset. Noen lesere tror kanskje jeg er en slumlord, men hei, jeg tvingte ikke noen til å bo der. Jeg bodde selv i skuret selv i flere måneder, så jeg kunne samle høyere leie for et rom inne i huset mitt. Shed som livsstil blir til og med blitt mer vanlig.

I hvert fall er det ingen grunn til å leie ut et skur som et soverom nå som du kan få nesten like mye å leie en ut for lagring. Den nåværende leieprisen for lagring går fra $ 50 til $ 140 per måned for en enhet omtrent på størrelse med mitt skur. En utleie utleie vil vanligvis gå for mindre, men hvis du mottok $ 60 per måned på et stort skur, ville det være $ 720 per år. Hvis du kjøpte den for $ 3.600, ville det være en 20% årlig avkastning på investeringen din. Her er noen tips: Annonsere gratis på Craigslist.com, gi leieren sin egen lås, og få ham til å skrive noe som er enig i at du ikke er ansvarlig for tyveri eller skade.

Selg trærne dine

Hvor stor er denne gården din? En venn av meg bodde på omtrent fem skogkledde hektar, og han ble betalt flere tusen dollar for omtrent halvparten av hans trær. Da tømmerfirmaet var ferdig kunne jeg ikke fortelle forskjellen. De hadde valgt kutt trærne på en måte som sannsynligvis var sunn for resten av skogen.

Du kan ringe lokale tømmerfirmaer for å se om de er interessert. Det vil avhenge av typer trær og hvor mange du har. Hardwood trær som lønn, bjørk og eik er generelt den mest verdifulle. Det er enda et nettsted der du kan selge trær nå. Fyll ut et skjema, og de sender noen ut for å vurdere hva du har, og så gjør de et kontanttilbud.

Vokse en spesiell urte

Ja, du kan nå lovlig vokse marihuana i Colorado. Men jeg refererer til en annen urt, en begunstiget av kule katter som liker å endre deres bevissthet; catnip. Katter elsker det, og folkene de eier regelmessig kjøper det for dem. Det er også et marked for mennesker som liker å bruke kattemynte som en beroligende te. Det vokser lett, og du kan få en pakke med 800 kattemynkfrø for $ 3.95 siste gang jeg sjekket. En plante kan produsere opptil et dusin små pakker med tørket kattemelblad, som selges for rundt $ 4 til $ 5 hver.

En dag, etter at jeg nevnte at kattene mine hadde sendt meg til butikken for å kjøpe deres reparasjon, inviterte en venn meg til å stoppe ved huset sitt for å ta en wild catnip plante med meg. Det var minst hundre av dem over hele hagen hans og vokste som ugress. Hvis han noen gang ønsket å høste og selge plantene, var gateverdien av denne potensielle kattedrivende operasjonen trolig tusenvis av dollar. Hvis du Ønsker noen av de tusenvisene, leser på å vokse og høste kattemynte og komme i gang!

Heve bier

Jeg har en venn som begynte å heve bier i hagen sin for tre år siden. Han selger honningen produsert i hans elveblest på bønder markeder. På noen områder, ved å bruke de riktige prosedyrene, får du 100 pund eller mer årlig fra hver kule. Du kan selge den for $ 6 til $ 12 per pund avhengig av hvordan du pakker den. Du kan bli med i en organisasjon som Backyard Bee Keepers for ideer og hjelp.

Biavlere med ti eller færre elveblest er vanligvis ikke i ferd med å leie ut elveblestene for pollinering, noe som er den største inntektskilden for store kommersielle operasjoner. Men igjen, kan du prøve det hvis det er små hobby gårder i ditt område, eller boliger med store hager. Et biavl selskap i Seattle får $ 120 per måned fra april til september for å holde to til fire bikupler i meter av gartnere og andre som vil ha plantene rundt dem å bli pollinert.

Lagre båter og RVs

Folk trenger et sted å sette sine båter og fritidsfordeler når de ikke bruker dem. For utendørsanlegg går RV-lagringsprisene fra $ 20 til $ 125 per måned, avhengig av området, kjøretøyets størrelse, og om andre tjenester er inkludert (vasking, forbereder dem for sesongen, kjører systemer for å holde dem i gang). Hvis du har rommet og forskriftene ikke er for stramme der du bor, kan du klemme fem eller seks RV'er eller båter inn i bakgården din.

I gjennomsnitt på $ 50 per måned hver, ville selv fire RVs ta inn mer enn $ 1200 for en vintersesong. Selvfølgelig bør du tilbringe et par hundre dollar for forsikring eller at eierne har undertegnet noe som frigjør deg fra ethvert ansvar for skade. Denne planen fungerer best hvis du er mekanisk tilbøyelig og kan tilby tilleggstjenester som tuning up båtmotorer og RV generatorer. Og du får høyere leiepriser hvis du har et sikkerhetskamera spiss på bakgården og koblet til datamaskinen din.

Din sving: Har du noen gang tjent penger med bakgården din? Hvis så, vennligst fortell oss nedenfor om fortjenesten og hvordan du gjorde dem ...

Skrive Inn Din Kommentar