Liv

Hvor mye søppel kaster du? Denne kvinnens mål er et null-avfallsliv

Hvor mye søppel kaster du? Denne kvinnens mål er et null-avfallsliv

Tenk deg å montere all søppel på måneden inne i en Mason-krukke.

For mange virker det som en umulig feat. Men for Graciela Vidal fra Tampa, Florida, er det en forfriskende realitet.

Vidal, 36, bestemte seg for å vedta en nullspillstilstand for to år siden, for å få miljøet til gode.

Hun hadde trodd at hun var øko-bevisst i fortiden ved å resirkulere og bringe sine egne poser til matbutikken i stedet for å få plast. Men Vidal sier at miljøfilmer som "Plastic Paradise" på Netflix virkelig åpnet øynene sine.

"Jeg skjønte ikke at selv om noe er resirkulerbart, betyr det ikke at det faktisk kommer til å bli resirkulert. Det kan faktisk ende opp i vårt vann, skade miljøet og dyrelivet. "

Hun lovte å konsumere mindre og gjenbruke mer, i stedet for bare gjenvinning.

Overgang til en null-livsstil

Selv om bevæpnet med vilje til å leve nullavfall, fant Vidal det ikke var lett å forandre alt over natten.

"Faktisk var det en sakte prosess, bare fordi mange ting som er gjenbrukbare er litt kostbare," hun sier. "Jeg kunne ikke bare gå ut og kjøpe alt jeg trengte for å gjøre bryteren på en gang."

En av de første endringene Vidal taklet brukte ikke lenger plastruller. Hun pleide aldri å kjøpe dem hjemme, men hun begynte å gjøre forespørselen uten straws når hun gikk ut til restauranter.

Vidal kjøpte et par gjenbrukbare rustfritt stålrør for sin sønn, som nå er 7, som skal brukes når de gikk ut for å spise, fordi det noen ganger var vanskelig for ham å drikke ut av et glass. Hun sier at de gjenbrukbare stroppene koster rundt $ 1,50 til $ 2 hver.

Vidal byttet også ut med plast-resealable snackposer til en gjenbrukbar versjon av stoff. Hun kjøpte en haug fra en kvinne i Clearwater, Florida, som driver Etsy-butikken Bag It Conscious og selger også miljøvennlige varer på lørdag morgenmarkedet i St. Petersburg, Florida.

"Det var faktisk en av mine større kjøp," sier Vidal og noterer seg de gjenbrukbare snackposene koster rundt $ 5 til $ 7 hver.

I tillegg til de gjenbrukbare posene, sier Vidal, noen ganger bruker hun bare gamle, rydde beholdere for snacks.

"Virkelig, hvilken beholder som helst vil gjøre det bra," sier hun. "Og noen ganger legger du dem i beholderne, og de smider ikke snacksene dine, så det er faktisk bedre."

En annen endring Vidal gjorde var å slutte å drikke fra kaste bort kaffekopper. I stedet vil hun be om et krus på kafeene hun møter. Eller, hvis hun ikke kan bli, vil hun bringe hennes gjenbrukbare to-go cup - som koster rundt $ 25 - og spør baristaen å fylle den opp.

Vidal sier at hun selv begynte å bringe sine egne Mason krukker til smoothie butikker å bruke i stedet for plastikk kopper.

"Du må bare spørre," sier hun. "Det er litt unnerving noen ganger fordi folk ser på deg rar, men hvis du bare sier," Hei, jeg bryr meg om miljøet, og jeg tror ikke på bruk av engangsprodukter eller engangsprodukter ", så er de" Jeg forstår hvor du kommer fra, og de vil være mer enn glade for å sette den i din egen container for deg. "

Shopping Zero Waste

For å redusere mengden avfall hun produserer, Vidal dagligvarebutikker på bulkbutikker.

"En av de enkleste tingene om å handle er her i Tampa, vi er heldige at vi har en hel mat og vi har spire og rollin 'havre," sier hun. Disse dagligvarebutikkene tillater kjøpere å kjøpe varer i bulk som vanligvis bare er ferdigpakket hos andre butikker.

"Og de er veldig imøtekommende," sier hun. "Du kan bruke dine egne poser og dine egne beholdere til å fylle opp på dine bulkartikler på disse butikkene."

For de som ikke bor i nærheten av butikker som har massepartier, anbefaler Vidal å kutte på emballasjeavfall ved å kjøpe den største mengden av produktet tilgjengelig. For eksempel, hvis du tok hjem en 20 pund pose ris, ville du ende opp med mindre plast å avhende enn hvis du kjøpte 20 en pund poser med ris over tid.

Kjøpe mat i større mengder er ofte billigere på pris per enhet.

Vidal innrømmer at hun ikke er perfekt i sin søken etter en livsstil med null avfall. Hun byttet også til en vegansk diett for to år siden, og har funnet tilfeller der vegan har kollidert med levende nullavfall.

"De fleste av ostalternativer og kjøttalternativer, de er alle pakket inn i plast," sier Vidal.

Den emballasjen resulterer vanligvis i den største delen av plastavfallet, men hun prøver å begrense disse kjøpene. Vidal gir også av og til inn til prepackaged godsaker for sønnen sin, som en pose med chips for å ta til stranden.

"Han vet at det er som en godbit som skjer som en gang i måneden," sier hun.

Vidal har lært å ignorere lokket av bekvemmelighetsartikler. Hun gjør sitt beste for å føde sin familie hele mat, noe som sparer penger. Vidal lager sin egen sitronade og appelsinjuice. Matavfall går i en kompostbunke.

Vidals nullspill liv strekker seg utover mat og drikke.I stedet for å kjøpe rengjøringsmateriell i butikken, lager hun seg ut av eddik og sitrusskall. Kokosolje og bakervarer danner grunnlaget for deodoranten og tannkrem hun samler.

Ved håndvask kjøper Vidal såpe som ikke er innpakket i plast. Vaske vaskemiddel hun bruker kommer også i en bar form fra en Etsy selger, Tangie, basert i Eustis, Florida.

"Du fortynner det bare i vann og du legger det i din egen beholder," sier Vidal. "Du kan til og med bruke din gamle vaskemiddelbeholder."

Hun har ikke helt funnet en null-avfall løsning for å kjøpe oppvaskmiddel såpe, skjønt.

"Så jeg kjøper bare den største konsentrert biologisk nedbrytbare såpe jeg kan finne," sier Vidal. "Det varer meg minst seks måneder."

Gjør en større innvirkning

Vidal kunne ha begrenset hennes miljøbevisste måter til seg selv og hennes husstand, men hun følte seg tvunget til å spre budskapet til andre.

For omtrent et år siden grunnla hun Zero Waste Tampa Bay, en gruppe som sprer bevissthet om å leve en livsløs livsstil. Hun jobber med å gjøre det til et ideell.

Som president for nullavfall Tampa Bay har Vidal organisert Meetups for å forene andre likesinnede mennesker i sitt samfunn. Hun besøker også lokale restauranter og butikker for å starte samtaler om hva bedriftseiere og ledere kan gjøre for å redusere miljøpåvirkningen.

"Jeg prøver bare å spre budskapet mitt og forsøke å opplyse folk fordi jeg var på samme måte for et par år siden," Vidal sier. "Jeg kjente ikke effektene på miljøet for hvert valg jeg gjorde i mitt daglige liv."

Hun sier at folk ikke burde føle seg skremt over livsstilen for nullavfall eller føler at de må være 100% søppelfrie.

"Du kan ikke kutte alt ut av livet ditt," sier Vidal. "Det er umulig."

Det handler om å lage små endringer over tid, hun sier.

Vidal vet om hun kan få en person til å gjøre en liten forandring, og som påvirker en annen person, kan rippel-effekten gi en betydelig positiv forskjell.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar