Liv

Du kan spare penger ved å dike disse Disposables og kjøpe reusables

Du kan spare penger ved å dike disse Disposables og kjøpe reusables

Lagre planeten kommer ikke alltid billig.

Mange av de engangsprodukter vi ofte bruker og kjærlighet er lett tilgjengelige til lave priser, noe som gjør dem til å foretrekke over sine gjenbrukbare kolleger.

Men bekvemmeligheten til disponible produkter kommer ofte til en bratt kostnad for miljøet. Plastposer og strøer forurenser havet og ender opp med å bli inntatt av sjødyr. Engangs bleier tar hundrevis av år å dekomponere i deponier.

Kjøpe gjenbrukbare produkter kan koste mer opp foran, men du kan bli overrasket over å finne ut hvor snart de ender med å betale for seg selv siden du kan bruke dem igjen og igjen i stedet for å kjøpe flere av engangsversjonene.

Vi tok fem husholdningsprodukter og sammenlignet kostnadene for de gjenbrukbare versjonene til engangsversjonene. Prisene ble hentet fra Amazon den 6. april 2018.

Tørkepapir

En klut kjøkkenhåndkle koster $ 1,33 er bare litt mer enn kostnaden av en rulle papirhåndklær til en kostnad på $ 1,10 per rulle.

bleier

En klut bleie koster $ 4,50 er lik kostnaden av ca 16 engangsbleier på 28 cent hver. Klut bleen har vesentlig betalt for seg selv etter 16 bleieendringer.

straws

Et gjenbrukbart halm koster $ 1,19 hver er lik kostnaden på ca 30 disponible stropper på 4 cent hver. Etter 30 bruksområder har det gjenbrukbare halmen hovedsakelig betalt for seg selv.

Vannflasker

En gjenbrukbar vannflaske som koster 13,88 dollar, tilsvarer kostnaden på ca 63 engangs vannflasker på 22 cent hver. Etter 63 bruk har den gjenbrukbare vannflasken i hovedsak betalt for seg selv.

Sandwich Vesker

En gjenbrukbar sandwichpose på $ 5,75 hver er lik kostnaden for rundt 192 plast-sandwichposer på 3 cent hver. Etter 192 bruk har den gjenbrukbare sandwichposen i hovedsak betalt for seg selv.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar