Penger

Kunne en kupong virkelig selge for $ 361? Det kan du vedde på. Dette er hvordan

Kunne en kupong virkelig selge for $ 361? Det kan du vedde på. Dette er hvordan

Siste gang min kone og jeg flyttet, fikk vi en mengde flotte kuponger i posten, inkludert en god for 10% rabatt på Lowes. Den ene kupongen reddet oss over $ 100 da vi kjøpte en vaskemaskin, tørketrommel og andre varer!

Faktisk hadde vi så mange kuponger som vi sluttet å resirkulere en haug som vi ikke trengte. Dessverre skjønte jeg ikke at jeg kunne tjene penger på å selge kuponger på eBay, og nå lurer jeg på hvor mye penger jeg kastet i søpla.

En av de vi kastet ut var for 10% avslag på Home Depot. Når jeg ser på Home Depot-kuponger på eBay, ser jeg at man har 14 bud, den høyeste på $ 25. Det virker opprørende at noen ville betale $ 25 for en kupong, men da igjen, vi gjorde spar $ 100 ved å bruke den på Lowes. Og $ 25 er ingenting sammenlignet med budene jeg fant for målkuponger ...

Hvor mye vil du betale for en målkupong?

Hva er verdien av en 10% rabatt Target kupong som utløper om noen uker? Mer enn du tror. Den 11. november 2014 fant jeg flere av disse kupongene som selger for mer enn $ 100 på eBay. En kupong hadde 48 bud og var allerede på $ 361 - med en dag igjen i auksjonen!

Noteringen annonserte at kupongen var bra for Black Friday, den største shoppingdagen på året og bare et par uker unna. Det er en anelse til den tilsynelatende vanvittige prisen. Tilsynelatende planlegger noen mennesker å bruke tusenvis av dollar på julegaver på Target. For dem er 10% rabatt betydelig.

Jeg forstår det ikke helt, siden med 10% avslag må du bruke nesten $ 4000 før du sparer prisen på $ 361 på kupongen. Bruker folk så mye i en butikk på en gang? Men som min eiendomsinvesterende venn forteller meg, det spiller ingen rolle Hvorfor folk betaler hva de gjør for det du selger, så lenge du har det for mindre og de lukker avtalen.

Vi fikk en 10% rabatt Target kupong gratis når vi flyttet, og jeg er ganske sikker på at jeg kastet den bort. Au!

Er det verdt å kjøpe kuponger?

Mål-eksemplet er en ekstrem, selv om det er en god å huske neste november. Men noen eBay-kupongauksjoner er lett nok til å forstå.

For eksempel, blant de dusinvis av kupongauksjoner med aktiv budgivning, var det en til 12 kuponger for Bounty papirhåndklær, hver god for $ 1 av. Den høyeste av 13 bud var 4,10 dollar, og kjøperen måtte også betale 50 cent for frakt. Hvis noen regelmessig kjøper Bounty, hvorfor ikke bruke $ 4,60 for å spare $ 12?

Jeg så etter noe min kone og jeg normalt kjøpte, og fant en pakke med seks kuponger for Nestle Pure Life vann, som vi kjøper i 28-pakker. Hver kupong var bra for en $ 1 rabatt, slik at vi kunne spare $ 6 totalt. Men det høyeste budet var allerede $ 3,54, og kjøperen måtte betale $ 1,25 frakt, noe som betyr at totale besparelser ville være bare $ 1,21 på seks kjøp; ikke verdt trøbbel etter min mening.

Men som min venn sier, ikke bry deg om Hvorfor folk betaler prisen ... og verste fall, ingen kjøper kupongen din og du slutter å gjenvinne den. Alt du har mistet er den tiden det tok deg å sette opp auksjonen.

Slik begynner du å selge kuponger

Begynn med å sette til side kuponger du ikke har tenkt å bruke. For å gi deg en ide om hva som selger best, her er noen av auksjonene som hadde aktiv budgivning når jeg søkte "kuponger" på eBay:

 • 20 Tide Pod $ 2 off kuponger. Høyeste 20 bud: $ 13.00
 • 16 Fancy Feast kattemat $ 1 av kuponger. Høyeste av 13 bud: $ 8,50
 • 12 American Spirit-sigarettkuponger (få en pakke for $ 2,00). Høyeste av 18 bud: $ 40.09
 • 47 PowerAde kjøpe to, få $ 1 av kuponger. Høyeste av 18 bud: $ 30,00
 • 20 Winn Dixie kuponger for $ 5 av et $ 30 kjøp. Høyeste av 14 bud: $ 10.19
 • 30 Tide Detergent $ 1 off kuponger. Høyeste av 13 bud: $ 7.50

De fleste auksjoner var for flere kuponger, så du vil sannsynligvis ønske å lagre kuponger før du noterer dem. Mer enn halvparten av auksjonene annonserte gratis frakt, mens andre belastet fra 0,49 til 1,25 dollar for frakt.

Du må selvsagt betale auksjonsgebyrer. Disse vil variere i henhold til hvilke ekstra tjenester du kjøper, og om du er utpekt som en "toppselger" (i så fall får du rabatt). Hvis du for eksempel er en ny selger, og du lukker en auksjon på $ 15 med gratis frakt og ingen statister i oppføringen, betaler du $ 1,50 i henhold til eBay-regnemaskinen. Det ville være $ 1,55 hvis du belastet $ 0,50 frakt.

Siden kostnaden for å sende kuponger er ikke mer enn kostnaden for en konvolutt og frimerke, er det fortsatt god plass for profitt.

Reglene for å selge kuponger på eBay

For å unngå problemer, som å ha kontoen din lukket, må du nøye lese eBay-produsentens kupongpolitikk. Reglene inkluderer:

 • En grense på $ 100 i salg eller 25 kuponger per måned
 • Ingen kuponger for gratis produkter
 • Må være fysiske kuponger trykt på papir, ikke koder eller e-kuponger

Mange av reglene gjenspeiler en ny politikkendring som har opprørt selgere, og brudd er rasende fra det jeg så. Informasjonen på eBays nettsted gjør det ikke klart om butikkuponger (som den $ 361 Target-kupongen) blir behandlet annerledes enn produsentens kuponger, så jeg ringte til eBay og til slutt fikk et menneske på linjen (ja det kan gjøres med utholdenhet) .Jeg spurte om alle kuponger faller under samme policy som "produsentens kuponger", og om enkelt salg kan få lov til å passere grensen på $ 100.

Jeg ble satt på vent mens den forvirrede agent forsket politikken, og ble til slutt overført til en noteringsspesialist som også syntes å være usikker på politikken. Jeg ble satt på vent igjen. Etter en stund bestemte denne agenten at ja, alle kuponger faller under samme policy. Da jeg spurte om de nåværende auksjonene som oversteg grensen på $ 100, Hun sa at dette var greit så lenge reserven eller startprisen var $ 100 eller mindre, og det ble ikke gjort noe mer salg den måneden når det var et salg over $ 100.

Mitt inntrykk var at ingen på eBay vet sikkert hva politikken er, så du vil kanskje ringe og spørre om de vil sende svar på dine spørsmål via epost. Spør spesielt om det er greit når budgivningen overfører $ 100 på kupongauksjonen. Med et e-post svar, har du i det minste noe forsvar hvis en annen eBay-medarbeider mener at du har overtrådt retningslinjene.

I alle fall, hvis du lager omtrent $ 100 i kupongsalg per måned, kan du netto $ 80 eller $ 90 etter avgifter, med et produkt du fikk gratis.

Bankbonuskuponger

Bankbonuser er grunnen til at jeg oppdaget eBays kupongauksjoner i utgangspunktet. Etter å ha gjort ca $ 1000 fra bankkonto og kredittkort påmelding bonuser i år, ønsket jeg å finne mer. I mitt søk snublet jeg på en side om Chase Bank-kuponger og fant at mens du normalt kan få en bonus på $ 150 online, skriver selskapet ut og mails ut de beste tilbudene (opp til $ 450). Og ja, du kan kjøpe dem på eBay.

Jeg mottar lignende sertifikater som tilbyr registreringsbonuser i posten regelmessig. Vanligvis kvalifiserer jeg ikke fordi jeg allerede har en konto hos banken annonsert, eller jeg kan ikke sette opp lønnsinnskudd (fordi jeg er selvstendig næringsdrivende). Jeg kastet bort disse tilbudene, men nå kan jeg selge dem på eBay. De er behandlet som produsentens kuponger i henhold til eBay-noteringsspesialisten jeg snakket med, men de er verdt spesiell omtale fordi De har en høy individuell auksjonsverdi - noe som betyr at du ikke trenger å samle en haug før du oppretter en oppføring.

Jeg sjekket eBay og sikkert nok, jeg fant mange påmeldingsbonuser opp for auksjon. Budet var mellom $ 11 og $ 20 på de første fire eller fem jeg så. Du må søke etter banknavn (søk "Bank of America kupong" eller "Chase kredittkort kupong" for eksempel) for å finne alle de ulike tilbudene.

Hvordan få flere kuponger til å selge

Ok, så sjekker du ut søppelposten og plukker gjennom avisen din. Men hva om du trenger flere kuponger å selge? Her er noen få steder du kan se:

 • Avis legger inn dine venner, lagre for deg
 • Innlegg fra gratis lokale aviser eller helger (finner dem på gatene i de fleste store byer)
 • Magasiner i biblioteket
 • Viser i butikker og kontorer
 • Søppelpost fra venner

En artikkel på eBay antyder at du kan få en "mover pack" fra postkontoret som er full av kuponger, ofte inkludert den saftige 10% av Lowes og Home Depot. Du kan også registrere deg for Lowes Mover's Program for å få kuponger. Selvfølgelig, hvis du ikke faktisk flytter, kan du ikke føle deg bra om å bruke noen av disse strategiene.

En mailman lagde $ 35.000 på å selge JC Penny-kuponger på eBay, som han hadde reddet fra postkontorets "uteliverable" bin. Men han ble også anklaget for petit larceny etter at JC Penny klaget. Han saksøker firmaet og fylket der han ble arrestert, og sa at det ikke er noe ulovlig om hva han gjorde. Selvfølgelig synes de nye eBay-reglene å gjøre det umulig å kopiere strategien, selv om det er funnet å være lovlig.

Klagerne om policyendringen antyder at salgskuponger var en levedyktig bedrift for noen eBay-brukere før de nye reglene trådte i kraft. Mens det kanskje ikke er tilfelle nå, kan du fortsatt tjene ekstra penger hver måned. Og kanskje du kan skalere opp når andre auksjonssteder utvikler et godt kupongmarked som ikke er så restriktive.

I alle fall er det ikke så morsomt å selge ting som du får gratis?

Din sving: Har du noen gang solgt kuponger på eBay eller andre steder? Vil du prøve?

Skrive Inn Din Kommentar