Penger

Vil du ha gratis Chipotle? Mandag 26. januar er din heldige dag

Vil du ha gratis Chipotle? Mandag 26. januar er din heldige dag


Liker du gratis mat?

Elsker du Chipotle?

Hvis du svarte "ja" til begge (eller begge) av disse spørsmålene, så har jeg noen gode nyheter for deg.

Den populære meksikanske fastfoodkjeden har erklært 26. januar 2015 Sofritas Monday, som betyr du har en sjanse til å få deg et gratis Chipotle-måltid - eller flere, hvis du er smart om det.

Slik får du gratis Chipotle

For å få din gratis mat, må du bestille en hovedrett som inneholder Chipotle's nye Sofritas, ristet organisk tofu braised i chipotle chilis, stekte poblanos og andre krydder. Det er et nytt alternativ for ikke-kjøtt som vil appellere spesielt til veganer og vegetarianere, men kjøttetende kunder kan også nyte sitt krydrede spark.

Sofritas ble rullet ut i ni stater i oktober og er nå tilgjengelig landsdekkende (og i Canada). Chipotle vil sørge for at du gir den en prøve - så mye, så de er villige til å kaste en gratis burrito din vei hvis du gjør det.

Å få ditt gratis måltid (eller måltider - mer om det på et sekund), kjøp en Sofritas hovedrett mandag 26. januar og vær sikker på å henge på kvitteringen din; Det er din gyldne billett for de gratis greiene. Ta med kvitteringen til enhver tid mellom 27. januar og 28. februar 2015, og du kan kreve en gratis hovedrett av ditt valg: en burrito, burrito bolle, salat eller rekkefølge av tacos.

Høres ganske bra ut, ikke sant? Du prøver Sofritas, som du kanskje vil like opp. Selv om du ikke elsker det, får du en gratis hovedrett for å takke deg for din tid.

Hvis du ikke har prøvd Chipotle ennå, er denne gratis dagen en flott unnskyldning for å gjøre det. Hvis du har, og du elsker det, er det en god bonus.

Vil du ha enda mer fri mat?

Gratis ting er alltid kjempebra - og jo mer jo bedre. Her kan du spille systemet.

Den fine trykket på Sofritas-promoen sier:

Begrens ett gratis, regelmessig menyelement per Sofritas Tree oppført på kvittering; Gratis varer må innløses samtidig i et enkelt besøk og er underlagt tilgjengelighet.

Hva dette betyr er Det er ingen grense for hvor mange Sofritas entrees du kan kjøpe 26. januar, og ingen grense for hvor mye gratis ting du kan få for å gjøre det. Bestil tre Sofritas entrees på Sofritas Monday, og du kan skaffe deg tre gratis varer etter eget valg i de kommende ukene.

Fangsten (selvfølgelig er det en) er at du må bestille alle dine Sofritas entrees på samme kvittering og Du må innløse alle dine gratis varer samtidig. Hvis du vil få mest mulig ut av din ferske mat, vil du være bedre forberedt på å spise en kjapp av et måltid, eller å ta noen av produktene dine hjemme for konsum senere. Reheated, dager gamle Chipotle kan ikke være tiltalende for noen mennesker, men for andre kan lokke av gratis mat gjøre ganske mye noe mer velsmakende.

Og nei, for de av dere som tenker på å være ekstra luskede, du kan ikke ta inn en kopi av kvitteringen din det må være originalen. Så prøv ikke å slå opp flere Chipotles i håp om å multiplisere dine freebies; det er en one-shot avtale.

Din sving: Vil du dra nytte av denne gratis Chipotle-avtalen?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar