Penger

Disse 3 kvinnene gjorde mer enn $ 100K på Fiverr - og de fortalte oss hvordan

Disse 3 kvinnene gjorde mer enn $ 100K på Fiverr - og de fortalte oss hvordan


Alt legger til.

Å tilby freelance-tjenester på $ 5 kan virke som om det aldri ville gi stor suksess - men det er ikke det som Charmaine Pocek, Kendell Rizzo og Redd Horrocks fant med Fiverr.

Fiverr er en online markedsplass som hjelper frilansere til å selge sine tjenester. Det er gratis å registrere deg og markedsføre tjenestene dine på plattformen, men Fiverr samler 20% av transaksjonene over nettstedet.

Selv om du ikke trenger å sette $ 5 som din laveste basispris for tjenester, anbefaler Fiverr-talsmannen Abby Forman at selgere starter med en lav terskel, slik at de kan etablere seg på nettverket.

Men overskuddet du kan høste er ubegrenset.

6 strategier for å hjelpe deg med å tjene penger på Fiverr

Pocek, Rizzo og Horrocks begynte alle sammen med Fiverr som en måte å tjene penger på siden av deres heltidsjobber, men etter hvert som deres virksomheter vokste, overgikk de til å bruke plattformen som sin primære inntektskilde. De lukte hver for seg seks figurer.

Disse tre fenomenale Fiverr-selgerne delte sitt beste råd med oss ​​om å bruke plattformen til å tjene penger.

1. Ikke nøl - Bare start

Dette første rådet virker ganske tydelig. For å få noe mål for suksess på noe, må du starte et sted.

Men Pocek, en 42 år gammel CV fra Houston, Texas, sa En ting hun virkelig setter pris på på Fiverr-plattformen, er at det ikke er noen oppstartskostnader.

"Det er ingen risiko, uansett, i notering noe," sa hun. "Det er ingen kapital, ingen overhead og ingen risiko."

Fiverr-selgere tilbyr sine tjenester ved hjelp av talent, ferdighetssett og utstyr de allerede har, så i hovedsak er det ingenting å tape.

"Bare gå og liste din konsert," anbefalte Pocek.

Hun ble med på plattformen i 2011 og har gjort ca $ 1,2 millioner fra nettstedet, og ble den første kvinnen og den første amerikanske selgeren for å få en slik suksess.

2. Vis frem dine kvalifikasjoner

Hvis du nettopp har startet med Fiverr, har du sannsynligvis ikke hatt mulighet for mange kunder å rangere dine tjenester eller anbefale deg til andre.

Så som en stepping stone til suksess, Pocek anbefaler selgere å utnytte delen på profilen deres for å beskrive seg selv.

"Du kan liste din utdanning og din legitimasjon, slik at folk vet at de har en profesjonell handel," sa hun.

3. Velg en nisje

Mens du kunne liste på din Fiverr-profil, alle potensielle tjenester du kan levere på, anbefaler Rizzo, en 29-årig crowdfunding copywriter fra Napoli, Florida deg skreddersy tjenestene dine for å møte et bestemt behov.

Det er det hun tilskriver seg suksess - og hun lærte ved å gjøre feilen første gang.

"[Da jeg først kom med Fiverr], satte jeg alle disse forskjellige ferdighetene oppe - skrive, redigere, alt jeg kunne tenke på, jeg satte det på profilen min," sa Rizzo.

Ingenting fast. Så hun prøvde igjen noen uker senere med en annen tilnærming for å begrense tilbudene til ett fokus.

"Jeg hadde nylig gjort noen få crowdfunding kampanjer," Rizzo sa. "Så jeg satte alle mine crowdfunding kampanjetjenester på denne friske profilen og innen tre timer hadde jeg ordre. Og derfra tok det virkelig seg, mye større enn jeg selv hadde forestilt meg. "

Hun begynte Fiverr i 2015 og har gjort om $ 110.000 i fortjeneste. Rizzo sa da hun ser andre som lykkes på Fiverr, oppdager hun at de også har valgt noe spesifikt.

"Jeg synes det er nødvendig å skille seg ut på plattformen," sa hun.

4. Diversifiser dine tilbud

Mens du kanskje vil starte med å tilby $ 5-tjenester for å etablere deg selv som selger, anbefaler Rizzo at du ikke låser deg ned til det prispunktet.

"Så mange mennesker fokuserer på $ 5, men det er bare hvor det starter," sa hun. "Jeg ville aldri begrense deg til bare å tilby $ 5 tjenester."

Da hun først kom til Fiverr, belaste Rizzo $ 5 for å lage pressemeldinger og e-postkampanjer som førte opp til starten av en Kickstarter-kampanje. Nå tilbyr hun strategiske crowdfunding-pakker for $ 250, $ 500 og $ 750, avhengig av hvor stor kampanjen er.

"Jeg prøver å ha noe for alt," sa Rizzo.

Å skape pakker for å nå kunder på forskjellige prispunkter bidrar til å diversifisere kundebase og få mer virksomhet, sa hun.

5. Pass på at kunden er glad

I freelanceverdenen er glede for kunden ditt brød og smør. Hvis din suksess er avhengig av gjenta forretninger eller anbefalinger, bør du være sikker på at kundene dine er fornøyd.

"Mange [å oppnå suksess] handler om ... å gi stellar service og forståelse og lytte til kundene dine og bygge disse relasjonene med kundene dine," sa Horrocks, en 34-årig voiceover-artist fra Maple Grove, Minnesota.

"En av grunnene til at jeg er så vellykket er at jeg har en veldig sterk kundebase som jeg har dyrket gjennom årene, og jeg gjør alt jeg kan for å beskytte min kundebase og sørge for at de er kontinuerlig glade," sa hun.

Horrocks kom til Fiverr i 2012 og har tjent over $ 400 000 på plattformen.

En ting som spesielt Horrocks anbefaler, er å sørge for at du leverer produktet til tiden.Hun sa at klienter ofte har tidsfrister selv, slik at å snu noe i sent kan skape en dårlig dominoeffekt.

6. Vurder dine økonomier før du går på fulltid

Dette råd kan virke for alle som setter en sidegitt inn i hovedkilden til inntekten. Å gi fulltids oppmerksomhet til å selge på Fiverr kan resultere i høyere fortjeneste.

Men, Horrocks anbefaler å utvise forsiktighet før du avslutter en stabil jobb. Da hun bestemte seg for å avslutte sin jobb, ga hun arbeidsgiveren sin fire måneders varsel.

"Det jeg gjorde da jeg ga dem beskjed om meg, er at jeg umiddelbart sluttet å bruke lønnsslippet mitt og begynte å legge det til side og bodde like utenfor min Fiverr-inntekt for å forsikre meg om at jeg virkelig kunne gjøre det," sa Horrocks. "Det var medvirkende til å få meg til å føle meg trygg og kunne gjøre overgangen uten å påvirke noe for meg."

Hun anbefaler folk å virkelig analysere sin økonomi og budsjetter før overgang til freelancing på heltid.

"En del av å kunne slå en sidejob i en heltidsjobb, er å sørge for at du kan støtte din livsstil og støtte deg selv," sa Horrocks.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar