Tilbud

Ønsker ikke å bruke $ 700 + på en ny iPhone? Gjør dette i stedet

Ønsker ikke å bruke $ 700 + på en ny iPhone? Gjør dette i stedet

Rush du ut for å få den nyeste telefonmodellen så snart den er utgitt? Eller er du en Penny Hoarder, venter til siste øyeblikk for å omfavne den nyeste teknologien?

Hvis du holder på en gammel iPhone, kan det være på tide å gi inn.

Apple har nylig stoppet støtten til iPhone 4 og 4S-modellene, så hvis det skjer noe med den gamle modellen du klemmer, kan du være uheldig.

Men iPhone 7 er latterlig dyrt, bortsett fra den irriterende hodetelefonutgangen drama. Hva er en hesitant shopper å gjøre?

Få en ny telefon. Bare ... en eldre ny telefon. Du kan bestille en pre-eid telefon og lagre hundrevis over en splitter ny, nåværende modell iPhone.

Her er avtalen på eldre eller forsiktig brukte iPhones du kan få fra din mobilbærer:

1. AT & T

AT & T tilbyr bare iPhone 6, 7 og SE-modellene nye, men fra tid til annen tilbyr nettbutikken sin sertifiserte pre-eide iPhones.

I august opplistet det noen nye iPhone 5 og 6 versjoner i $ 500 til $ 600-serien. I stedet for en avdragsplan eller oppgradering spesiell kan du få på en ny telefon, du må betale forhånd for disse brukte modellene.

2. Sprint

Sammen med nyere modeller tilbyr Sprint fremdeles nye iPhone 5s 16GB-modeller for $ 300 eller 24 månedlige avdrag på $ 12,50 per måned.

3. T-Mobile

Sjekk T-Mobiles nettsted for sertifiserte, forhåndsdefinerte iPhones. IPhone SE er også tilgjengelig ny for $ 399.

4. Verizon

Verizon tilbyr sertifisert pre-eid iPhone 5s 16GB for $ 264 og 32GB 5c for $ 240. Som du kanskje tror, ​​går disse telefonene raskt, så du må kanskje sjekke tilbake ofte før det er en telefon på lager.

Men disse prisene er mindre stressende enn $ 529 - eller mer - du vil bruke på en ny iPhone 6s fra Verizon.

Hva med andre steder å handle? Hvis du har det vanskelig å stole på eBay eller Craigslist, du kan handle for en brukt telefon online Det vil faktisk vare deg til din neste (eventuelle) oppgradering.

5. Gazelle

Unlocked og major-carrier iPhone 5-modeller starter på bare $ 169. I mellomtiden begynner iPhone 6-modeller på rundt $ 328.

Bare sørg for å få den mengden minne du trenger - det er mange flere 16 GB-modeller tilgjengelig enn telefoner med større minne.

6. GameStop

Du kan bli overrasket over å vite at, sammen med videospill og konsoller, selger GameStop også brukte smarttelefoner. Jeg oppdaget en 8GB iPhone 4S for $ 99, men siden viser også 5S, 6 og SE modeller fra ca $ 250.

7. Swappa

Swappa er en person-til-person markedsplass som eBay, men hver oppføring er gjennomgått av personalet for å bekjempe svindel og verifisere nøyaktighet.

Nettstedet tilbyr modeller helt tilbake til iPhone 3, men enda bedre er linken for å enkelt se telefoner priset under $ 200.

8. Glyde

Unlocked og major-carrier telefoner på Glyde starter på $ 151 for en 16 GB iPhone 5S.

Som Gazelle har dette nettstedet mange 16GB-alternativer, så hvis du vil ha mer minne, må du betale litt mer.

Din sving: Hvordan har du spart penger på iPhone?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun kjøpte en brukt iPhone 6 en uke før iPhone 7 ble annonsert. (Hun er ikke tålmodig i det hele tatt.)


Skrive Inn Din Kommentar