Banker

Er du et offer for Cell Phone Cramming?

Er du et offer for Cell Phone Cramming?

Nylig har vi hørt mye om bruken av mobiltelefonpropper. Denne øvelsen er uærlig, og legger til små kostnader på regningen - vanligvis i håp om at du ikke vil legge merke til dem. Gebyrene inkluderer misvisende avgifter som kanskje ikke har blitt gitt riktig til deg, eller avgifter for tjenester som du egentlig ikke mottok.

Du kan kanskje tro at du er usannsynlig å være offer for hva som er litt mer enn en svindel, men FCC nylig avslørt at så mange som 20 millioner mennesker er ofre for mobiltelefonpropping hvert år, og Senatet Commerce Committee anslår at $ 2 milliarder om året kan være overbetalt av forbrukere på grunn av cramming.

Spotting Cramming Gebyrer

En av grunnene til at det er så vanskelig å innse at du er offer for cramming skyldes måten kostnadene vises på regningen. Vanligvis er kostnadene små og tilsynelatende lite påtrengende. Disse gebyrene kan merkes som "service" eller faller inn i kategorien "andre". Du kan bare bli belastet $ 4 eller $ 5 av gangen. Hvis du bruker $ 4 i måneden, legger det opp til $ 48 i året. Det virker ikke så mye, men at $ 48 kunne brukes til noe annet. Plus, over tid, gir $ 48 per år ganske mye penger.

For det meste er den eneste måten du kan unngå å betale disse kostnadene, å se nøye på telefonregningen, uansett om det er en mobiltelefon eller en fast linje. Se gjennom regningen nøye hver måned for å finne ut hva du betaler for. Hvis du ikke gjenkjenner en kostnad, eller hvis du vil ha mer avklaring på hva "andre" kostnader kan være, bør du ringe fraktøren din. I fremtiden bør forståelsen av regningen være enklere, siden FCC er i ferd med å vedta nye forskrifter som vil kreve større åpenhet hos tjenesteleverandørene.

Får oppskrammende kostnader reversert

Hvis du blir belastet for tjenester du ikke mottok eller ikke godkjente, kan du ringe tjenesteleverandøren din og forsøke å få dem reversert. I de fleste tilfeller, hvis avgiften faktisk er feil, vil tjenesteleverandøren be om unnskyldning og fjerne avgiften, eventuelt hevdet at det var en feil. Det kan imidlertid hende du må fortsette å sjekke regningen for å forsikre deg om at kostnadene ikke vises igjen måned etter måned.

En annen ting du må være oppmerksom på er at du kanskje faktisk har registrert deg for kostnadene uten å vite. Gjennomgå servicekontrakten din for å finne ut hva, du kan forvente å bli belastet for. I noen tilfeller kan det hende du ikke har tilstrekkelig lest utskriftene, og du kan ha juridiske kostnader å betale for.

I noen tilfeller er dine oppkjøpskostnader resultatet av tredjepartsleverandører. Du må kanskje snakke med tredjepart om at kostnadene dine er fjernet. Dette kan være vanskeligere enn å ha telefonleverandøren fjerne kostnadene - spesielt siden du kanskje har registrert deg for noen tekstmeldingstjeneste, eller valgt å abonnere uten å forstå hva du gjorde. Det er viktig å være forsiktig med hva du registrerer deg for, og hvilke tjenester du utnytter.

Til slutt, om belastningen skyldes et forsøk på å kramme regningen full av kostnader, eller annen grunn, bør du forstå alt som står på utsagnet, og gjør ditt beste for å unngå kostnader som virker urettferdig. Hvis avgiften er et resultat av noe du uvitende har registrert deg for, be om å avmelde slik at du ikke lenger har det på regningen.

Skrive Inn Din Kommentar